- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
a debreceni Saturn-ban volt kiállítva 1 dv6-os és 2 dv7-es, de nekem vhogy nem jöttek be. dv5 1190eh-m van és a dv6-nak nem tűnt nagyobbnak a kijelzője (előbbi 15,4", utóbbi 15,6"), zavar, hogy van numerikus rész és ezért balra el van tolva a tapipad és az a fekete színezés amit az új modellek kaptak, nekem sértette a szememet. (dv5-ös ezüst 1000szer bejövősebb)
belső felszerelésre meg nem igazán mondok semmit, mert nem volt szerencsém kipróbálni, és teljesen változó, hogy ki mennyire használja. az 1 MB proci cache kicsit kevésnek tűnik viszont. a 250es vinyón el lehet férni, a többiben meg eléggé hasonlít a dv5-re. azokkal nem lesz gond szvsz. videókályha az ismeretlen számomra, ez ügyben nálam okosabbat kell keresned

persze ez mind szubjektív
-
Nekem az nem tetszett benne, hogy a HDX16 kasznijába van a dv6 beletéve, persze kicsit "lebutítva". Gyengébb fényezés, nincs mélynyomó, kicsit benyomható burkolat. Ezt a gépet a HDX16-ra találták ki, ami egy fullos 1920x1080 felbontású gép (16"-on).
A fő gondom az volt vele, hogy a kijelző alatt és felett túl nagy volt a holt tér, azaz a műanyag keret. Itt látszott, hogy nem erre van ez kitalálva. Egy ilyen méretű gépnél meg az összenyomott numerikus billentyűzetnek nem sok értelme van, csak muszáj volt kitölteni a teret...
A véleményem teljesen szubjektív...

-
Csabee.
nagyúr
oprendszerrel szokták adni a pavilionokat! de én ahelyedben várnék júliusig!
Ugyanis aki júliusban veszi a notit, az majd ingyen ismétlem INGYEN áttérhet a Windows7-reKonkrét időpontot fejből nem tudok de Júliusban van valami határ, hogy aki az után veszi a Wint, az ingyen áttérhet majd a Win7-re
-
Csabee.
nagyúr
Szerintem nagyon jó multimédiás noti, én dv5 tulaj vagyok, élőben érdemes megnézned hogy mennyire zavaró az a fényes gomb, a dv5 sorozaton az ezüst tökéletesen jó, ezt még élőben nem láttam hogy mennyire marad ujjlenyomatos. Desingra gyönyörű, teljesítménye is jó, a vga-ja nem túl erős, játékokra annyira nem lesz jó, és szerintem drága az ár érték arányához képest. ez a típus amit te linkeltél hm.. 1,8ghz-en ha fut az kevés sztem, a 2,1ghz-es már jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Saab, Volvo topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- A képek szerinti szép állapotban eladó DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7,
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx