- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
a debreceni Saturn-ban volt kiállítva 1 dv6-os és 2 dv7-es, de nekem vhogy nem jöttek be. dv5 1190eh-m van és a dv6-nak nem tűnt nagyobbnak a kijelzője (előbbi 15,4", utóbbi 15,6"), zavar, hogy van numerikus rész és ezért balra el van tolva a tapipad és az a fekete színezés amit az új modellek kaptak, nekem sértette a szememet. (dv5-ös ezüst 1000szer bejövősebb)
belső felszerelésre meg nem igazán mondok semmit, mert nem volt szerencsém kipróbálni, és teljesen változó, hogy ki mennyire használja. az 1 MB proci cache kicsit kevésnek tűnik viszont. a 250es vinyón el lehet férni, a többiben meg eléggé hasonlít a dv5-re. azokkal nem lesz gond szvsz. videókályha az ismeretlen számomra, ez ügyben nálam okosabbat kell keresned
persze ez mind szubjektív
-
Nekem az nem tetszett benne, hogy a HDX16 kasznijába van a dv6 beletéve, persze kicsit "lebutítva". Gyengébb fényezés, nincs mélynyomó, kicsit benyomható burkolat. Ezt a gépet a HDX16-ra találták ki, ami egy fullos 1920x1080 felbontású gép (16"-on).
A fő gondom az volt vele, hogy a kijelző alatt és felett túl nagy volt a holt tér, azaz a műanyag keret. Itt látszott, hogy nem erre van ez kitalálva. Egy ilyen méretű gépnél meg az összenyomott numerikus billentyűzetnek nem sok értelme van, csak muszáj volt kitölteni a teret...
A véleményem teljesen szubjektív...
-
Csabee.
nagyúr
oprendszerrel szokták adni a pavilionokat! de én ahelyedben várnék júliusig!
Ugyanis aki júliusban veszi a notit, az majd ingyen ismétlem INGYEN áttérhet a Windows7-reKonkrét időpontot fejből nem tudok de Júliusban van valami határ, hogy aki az után veszi a Wint, az ingyen áttérhet majd a Win7-re
-
Csabee.
nagyúr
Szerintem nagyon jó multimédiás noti, én dv5 tulaj vagyok, élőben érdemes megnézned hogy mennyire zavaró az a fényes gomb, a dv5 sorozaton az ezüst tökéletesen jó, ezt még élőben nem láttam hogy mennyire marad ujjlenyomatos. Desingra gyönyörű, teljesítménye is jó, a vga-ja nem túl erős, játékokra annyira nem lesz jó, és szerintem drága az ár érték arányához képest. ez a típus amit te linkeltél hm.. 1,8ghz-en ha fut az kevés sztem, a 2,1ghz-es már jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged