Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• acodeom

csendes tag

válasz SeniorTilla #8360 üzenetére

A távirányító fekete szinű,és az express card helyén tárolható, mert olyan formájú mint egy expresscard 54-es kártya.

Ellemcsere volt próbából, és kamerára irányítva a távirányítót látszik hogy világít, épp úgy mint bármelyik távirányító.

A device managerben eddig sem látszott mint hardver, most sem látszik...
    (azt olvastam van olyan HP, ahol az infra vevő "eHome Infrared Receiver"-ként benne van a device managerben, és van olyan is ahol "ENE CIR Receiver" néven. Ezekhez persze driver is kell, de mindkettő csak távirányításra alkalmas, IRDA-nak nem!)

Driver nekem nem kellett hozzá, miden installkor működött magától.
    Windows Media Centeren, és Vistán is...
    (azt hiszem az SP1-es Vista telepítés óta nem megy)

Az infra vevő állítólag rá van "drótozva" az ENE vezérlőre. Ez egy csipp az alaplapon, ami a billentyűzet mikrokontrollerje + energia takarékossági funkciókért is felel.

Interneten azt írják, akiknek hasonló gondjuk volt, hogy szervízbe viszaküldve, a gyári szoftware-eket visszaállítva működött újból a távirányító.(felhívták a felhasználót, hogy radírozhatják-e a vinyóját? )

Van aki HP-t megkérdezve azt a választ kapta, hogy nem kelett volna letörölnie a recovery partíciót, mert állítólag az kell a távirányító működéséhez...

Amúgy sokan kaptak ingyen új távirányítót, de hiába, az sem működött...
    A HP oldalán DV9000 szériához nincs infra driver az bizti.

Én azért próbából már feltettem kismillió ENE CIR, és eHome infra drivert de hiába...
    Szerintem vagy a recovery partíció tartalmazta, vagy az MBR-en volt valami apró kód, ami indításkor betöltődött, másra nem tudok gondolni...

Új hozzászólás Aktív témák