- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz
attila199207 #55749 üzenetére
Ez attól függ, hogy a tűzfalasok hogyan konfigurálják a rendszert. Már írtam, hogy nekem rendben működött. Céges gép a céges hálón. Saját gép otthonról Cisco Anyconnect VPN távoli asztallal csatlakozott. De te valahogy másképpen akarod csavarni.
-
gaborbol
őstag
válasz
attila199207 #55744 üzenetére
Van egy ugyfelem egy konyvelo iroda. Nekik van egy ugyfeluk DC-ben akiknek konyvelnek es VPN-en csatlakoznak. Feltrakram a vpn klienst az irodajukba, ment, eljottem masnap szoltak, hogy nem csatlakozik a VPN.
3 ora vergodes utan kiderult, hogy az ugyfelem otthontol csatlakozik a ceges gepehez tavoli asztalon keresztul. A VPN kliens tudja, hogy nincs elo ember a gep elott es nem csatlakozik. Azt hiszem Cisco anywhere connect volt, lehet mas VPN is tudja ezt a funkciot, amikor kiderult, hogy ez volt a hiba, az ugyfele nem engedelyezte a "dupla ugrast".
Alkalmazott a ceges geprol kozvetlen dolgozhat csak, ha ott ul elotte.
-
teptep
senior tag
válasz
attila199207 #55746 üzenetére
Húúú, de nehezen értem meg! Tehát a céges laptop otthon csücsül és VPN kapcsolódik a céges hálózatra. Eddig értem. Te közben a saját laptopoddal valahonnan (cégtől? otthonról? Ezt nem értem) rá akarsz csatlakozni a céges gépre. De hát pont az a VPN kapcsolat lényege, hogy létrehoz egy alagút kapcsolatot a cég felé, és kizárja az egyéb (Teamviewer, Anydesk, Tavoli asztal) távoli kapcsolatokat. Tehát nem fogsz tudni rácsatlakozni.
"Sajnos a céges szervernél MAC szűrés van" És ez probléma? Saját géped hálókártyáján beállítod a céges gép MAC címét oszt kalap
-
teptep
senior tag
válasz
attila199207 #55744 üzenetére
Nálunk tiltva van a saját gép használata a céges hálózaton. Csak az kap VPN hozzáférést, akinek van céges Laptopja erre a célra. Ezért egy retya (szekrényben rothadó) laptop a nevemre lett iratva, hogy megkapjam az engedélyt. A saját gépről a szerveren elérek minden mappát - amihez megvan a jogosultságom. A webes szolgáltatásk is remekül működnek. Egyedül az SAP az, aminek bizonyos moduljai nyögdécselnek. Ilyenkor WakeOnLan a céges gépemnek és távoli asztallal rácsatlakozok. De erre csak ritkán van szükség. A VOL nem megy át a VPN vonalon, ezért az egyik állandóan üzemelő gépet veszem igénybe a VOL parancs kiadásához. Ami ebből Téged érint, illetve érdekel: Próbaltam a Teamviewert és az Anydesket is, amíg a tűzfalon ki nem zárták a szervert. Elfogadhatóan működtek, de sokkal stabilabb a távoli asztal, mert akkor közvetlenül (külső webes szolgáltató nélkül) kapcsolódok a géphez. Azt kellett megbundázni, hogy a céges gépen nincs ugyan rendszergazdai jogosultságom, de föl lettem véve az asztal távoli felhasználóinak a csoportjába.
-
montezuma
tag
válasz
attila199207 #27082 üzenetére
Nekem probookom 4520s, van i3 2G XP SP3, office 2010, masszív, jó gép.
Soha nem éreztem még hogy lassú lenne vagy kevés lenne a CPU.
Filmeket is nézek. Játszani nem szoktam. -
Pocok256
veterán
válasz
Egyértelmű, hogy probook netezésre teljesen tökéletes
-
Dhampir
félisten
válasz
Átlagos felhasználással az i3 is bőven megteszi. Az i5 is kétmagos, de támogatja a Turbo Boostot is. Itt olvashatsz bővebben az i5-ről.
Javaslom, hogy kérdezz rá a különféle gépek tulajdonságaira a Milyen notebookot vegyek? fórum szakijaitól.
Ezt a hozzászólást ajánlom a figyelmedbe.
-
Dhampir
félisten
válasz
attila199207 #27080 üzenetére
A ProBook üzleti gép 3 év garanciával, a Pavilionok costumer gépek 2 év garanciával.
A ProBook szálcsiszolt fémburkolattal rendelkezik, masszívabb a Pavilionnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest