- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Ezek szerint ugyanaz az eset, nekem nem volt gyári vistám, de akkor ott is ugyanez a játék. Mivel nem gyári Vistám van, hanem saját kezüleg telepitett, simán ráment a 15.6-os driver intel.com-ról. Egyébként én vok a hülye, az az igazság, hogy a 15.6-os driver számáról már tudhattam volna, hogy te is Vistás vagy Tehát, vagy ujrahuzod az egész rendszert, és onnantól kezdve bármikor telepithetsz GMA950 drivert intel-com-ról .EXE formátumban automatikusan, vagy pedig az ikszpé megoldást alkalmazod: 1. leszeded intel.com-ról a legujabb driver, de .ZIP formátumban! 2. kicsomagolod vhova 3. eszközkezelő, GMA950 kiválaszt, Driver frissitése, megadod neki kézzel az egyik almappában (talán graphics?) levö inf.fájlt (értelemszerüen ki lehet találni melyik lesz az). 4. feltelepül a szutyok 5. gép ujraindit az uj bemókolt driverral 6. örül-tapsol
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar