- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Oké hiszek nektek:)
Amúgy max alá van optimalizáló csomag AMD-hez.
Maya-t nem ismerem...
Egy nagy gáz van: azok a scenek amiket össze szoktam dobni (300k-1M poligonszám, Raytrace, spec shadow-k, wolume lightok stb)eddig odabasztak mindenféle konfignak, úgyhogy maradt a 8-10 órás render, vagy hálón:) :)!!!
Photoshop nekem 768 MB rammal eléggé szépen elmegy, még 600DPI-s képeknél is, de majd kiprószálok P4-t ha tudok...
Gámézni meg nagyon szeretek, ja és csóró is vagyok szóval AMD marad egyenlőre... -
C[r]ASH
csendes tag
Köszi a hozzászólást!
Körülbelül ugyanannyira jönne kia két rendszer, pár ezer (kb 7-8) forint az eltérés, amit nem sajnálok arra, hogy igazán durva gépet tarthassak az asztalom alatt! A VGA-mal sztem nincs gond, Ati Radeon 9800Pro-m van 256 DDRII memóriával, sztem ez is bírja még egy darabig. Köszi télleg a tanácsot, elgondolkodtató, de a dual-channelel lenne az legnagyobb problémám, mivel úgyis 2*512 ramot veszek, nme érné meg inkább az intel h ezeket ki is használjam?
Peace!
Aktív témák
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest