- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Nézd nekem a munkámhoz kellett P4 alatt renderelni (3dsmaxel és mayaval dolgoz(tam)om és baromira nem volt mind1, hogy 15 vagy 20 perc alatt renderel egy pre-képet. Modellezni ezen a mostani duronomon is el tudok, de renderelni akkor is azt mondom, hogy P4 alatt érdemes! (Főleg a memsávszélesség miatt ahoögy azt pilóta is írta!)
-
Hát próbáld ki és megtudod. :D
Attól megy jobban, hogy arra optimalizálják a progit (mondjuk 3DSmax-ot épp nem tudom, de a maya és a lightvawe erősen javul P4 alatt)
Na meg a memóriasávszélesség is mellette szól, mert a photoshopnál pl. nagyon fontos a memória, annál már csak a memória fontosabb, nameg a memória, hogy a memóriát már ne is említsem... :D -
C[r]ASH
csendes tag
Hali!
Horbal, azért én se mondanám hogy csak az alatt érni meg, de vannak mérési eredmények, melyekben az intel p4 akár 2* , 3* (!) is gyrosabban végez egy scene renderelésével! Ez sztem főleg a magasabb órajelnek köszönhető. Amúgy a pontos választ nem tudom megadni, de ha te is látni akarod a lényeget:
[L]http://www.tomshardware.com[/L]
Itt a tesztekben nagyon jól kimutatja a fogát a renderelésekben a p4...
Csao!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 1 / 2
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest