- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Ezt én nem vitatom, de nem is ez volt a kérdés, ha tekintetbe vesszük, hogy ez az egész 3d kérdés igen specifikus akkor be kell látni, hogyha valaki bizonyos szint alatt tolja, akkor szinte mindegy milyen masinán renderel.
Én még P100-on kezdtem, és azóta, ahogy fejlődik a tudásom, úgy kell folyamatosan gépeket cserélgetnem, és még így sem tudok olyan szintet elérni, hogy egy final render, ne több óráig tartson... ezek az alkalmazások úgy zabálják a hardvert mint az állat.
Tudni kell mire vesz az ember gépet, nekem kompromisszumokat kellett kötnöm, de még így sem bántam meg az AMD-t, eddig sohasem hagyott cserben!
Prerender: hát nemtom eddig nekem mág a legdurvább sem tartott 10-20 percnél tovább, a finalt meg hagyjuk, mert már mondtam...
Ha lenne rá igény csinálhatnánk egy 3d-s tityikot, és ott folytathatnánk az eszme és tapasztalat cserét... -
Horbal
őstag
Oké hiszek nektek:)
Amúgy max alá van optimalizáló csomag AMD-hez.
Maya-t nem ismerem...
Egy nagy gáz van: azok a scenek amiket össze szoktam dobni (300k-1M poligonszám, Raytrace, spec shadow-k, wolume lightok stb)eddig odabasztak mindenféle konfignak, úgyhogy maradt a 8-10 órás render, vagy hálón:) :)!!!
Photoshop nekem 768 MB rammal eléggé szépen elmegy, még 600DPI-s képeknél is, de majd kiprószálok P4-t ha tudok...
Gámézni meg nagyon szeretek, ja és csóró is vagyok szóval AMD marad egyenlőre...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest