- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
C[r]ASH
csendes tag
Hali!
Horbal, azért én se mondanám hogy csak az alatt érni meg, de vannak mérési eredmények, melyekben az intel p4 akár 2* , 3* (!) is gyrosabban végez egy scene renderelésével! Ez sztem főleg a magasabb órajelnek köszönhető. Amúgy a pontos választ nem tudom megadni, de ha te is látni akarod a lényeget:
[L]http://www.tomshardware.com[/L]
Itt a tesztekben nagyon jól kimutatja a fogát a renderelésekben a p4...
Csao! -
C[r]ASH
csendes tag
Köszi a hozzászólást!
Körülbelül ugyanannyira jönne kia két rendszer, pár ezer (kb 7-8) forint az eltérés, amit nem sajnálok arra, hogy igazán durva gépet tarthassak az asztalom alatt! A VGA-mal sztem nincs gond, Ati Radeon 9800Pro-m van 256 DDRII memóriával, sztem ez is bírja még egy darabig. Köszi télleg a tanácsot, elgondolkodtató, de a dual-channelel lenne az legnagyobb problémám, mivel úgyis 2*512 ramot veszek, nme érné meg inkább az intel h ezeket ki is használjam?
Peace! -
C[r]ASH
csendes tag
Csao Alvin!
Már mielőtt megnyitottam a témát szétnéztem azona fórumon, de nem mind1ik kérdésre találtam meg a választ, te nem tudnál tanácsokat adni nekem?
Köszi!
Crash -
C[r]ASH
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon nagy kérdésem lenne!
Most nézek gépújítás elébe, és enm tudom hogyan döntsek!
Két választásom van: Intel Pentium 4 3200MHz v. AMD Athlon 64 3200+
A problémám ott kezdődik, hogy nem tudom meliyk érné meg nekem! Rengeteget használom a Windowsom, Photoshopozok, és kóstolgatom mostanában a maya-t is, de mégis iszonyatosan szeretek játszani! Ahogy tudom, az Intel nagyon erős az előzőkben, az AMD mostanában pedig iszonyatos jókat megy a játékok alatt. Az intelen ott van a Dual-Channel, az amd-n nincs. Nem tudom hogy döntsek. A kérdéseim a következőek:
Melyik lenne számomra a jobb?
Sokat jelent-e az intel dual-channel lehetősége?
Konpenzálható-e az intel hátránya túlhúzással a játékok alatt?
Előre is köszi mindenkinek a segítséget, de kérném, hogy inkább a hozzáértők válaszoljanak, és az se gond, ha olyasvalaki mondd véleményt, akinek tapasztalata van ezügyben!
Köszi: Crash!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest