- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodius
őstag
Hello srácok!
Thermal pad cserét-upgrad-et akarok majd végrehajtani egy RX 560-as kártyánál (szerintem ott nincs is ilyesféle) meg egy MSI B450M MORTAR alaplap heatsink-je alatt.Mit ajánlanátok és milyen vastagságút?
Úgy általánosságban van egy vastagság, ami jó a legtöbb-féle heatsink alá?
-
Exodius
őstag
Arctic MX-4-nél van jobb paszta ár-érték arányban hétköznapi használatra? i3-4330, RX 560 meg chipset lenne kenve. OC nincs és nem is volt.
Gondolkozok itt a Hydronaut-on de a Gelid GC Extreme-ről is jókat olvastam, aztán az fele annyi. -
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy pasztának mennyi a szavatossági ideje? Ha lejár ez a fajta szavatossági idő, akkor annak milyen hatásai lesznek a paszta hatásfokára? Van egy MX-4-em, amit még kb. 5 éve vehettem és szerintem érik egy csere.
Másik kérdés: van számottevő különbség az Aeronaut, Hyrdonaut, Aeronaut és Carbonaut között? Van ami ezek közül különösen ajánlott vagy olyan, ami teljesen felejtős?
Azt tudom, hogy a Conductonaut a zászlóshajó, de meggenné a gyári cooler-emet és körülményes a felrakása. i3-as proci meg alu gyári hűtő alá sztem. amúgy sem érné meg.Mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest