- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
Dupla KáVé: Ha nem tudom, nem fáj...
Még igy is 1000-szer jobb volt játszani mint a kezdetleges angol tudásommal és szótárral.
Természetesen tudom hogy nagyon sokan utálják a gépi forditókat-forditásokat, úgyhogy ha nem tettszik a magyaritás linkelésem nyugodtan töröld a hozzászólásaimat, semmi gond.
3-4 éven belül úgyis kész lesz a kézi forditás is hozzá... -
Akkor félreértettelek
sixpak: Nem csináltam meg a DLC-t csak elkezdtem a fő sztori lezárása után. Nekem valamiért teljesen érdektelennek rémlik, de szép környezetben. Érdemes a végére hagyni, mivel abban már nincs tutorial stb, hisz alapnak veszik, hogy először az eredeti szálat fejezted be. Fő sztori szempontjából bevallom kevés rémlik
-
tomazin
veterán
Cp2077 topicból van az gondolat, hogy tg kérhet csak spoilert.
-
Rison77
senior tag
Ahogy érzed, maximum extra kihívást ad a dlc-s fegyverek nélkül. De amint végigviszed , utána visszarak a játék arra a pontra, ahol elkezded az utolsó küldetést. A sztorira nincs hatással dlc, maximum a karakterlétszámra, néhány párbeszéddel több, szóval érdemes 2x végigvinni a végét, aki az alap utánra hagyja a dlc-t.
-
Yodamest
veterán
Az már eleve multiplatform címként indult, úgy is fejlesztették egy időben PS-re és PC-re, nyilván ezért is annyira jó a PC-s portja, szemben a Horizonéval, aminek készítésekor abszolút tervben sem volt a PC-s változat.
Én is amondó vagyok, hogy Horizon 2 soha nem lesz PC-n már, ez most csak egy különleges alkalom a PS5 eladások megnövelésére. Bár ez a 2 életciklusos megoldás szerintem nagyon jót tesz ezeknek az alapvetően rövid pályát befutó játékoknak, megérdemelné mind, hogy hasonló modelt kapjon mint a Death Stranding vagy a Monster Hunter kapott, tehát így amikor már senki nem veszi 1 év után kiadnák PC-re is.
-
KRoy19
őstag
Nem biztos, ez csak az én véleményem. A HZD eléggé húzócím és tudják, hogy jópár embert át lehet vele csalni, ellenben a DS elég szűk rétegnek szól, szóval ott inkább az extra pc-s profit volt a fő motiváció. (Persze a HZD is részben az extra pc-s profitra hajt)
Persze ismétlem ez csak az én véleményem.
-
tomazin
veterán
Írtad, hogy a harcrendszer mennyi faék.
Első pillanatban még bólogottam is, hogy lövök meg ugrálok, aztán megnéztem ezt. A lövök meg ugrálok megmaradt, de a mit mivel milyen sorrendben után már nem is annyira trivi.A fegyo/armor slotokba berakás viszont tenyleg total idioan van megoldva. Kb 10 ora jatek utan vettem eszre veletlenul, hogy hol lehet berakni, mar gondolkoztam is, hogy nezek rola egy tutorialt, de igy nem kellett...
-
SH4D0W2011
őstag
& (#1194) oriic Igen, megcsináltam mindent, meg nem használtam gyorsutazást, nem szoktam. Kiegészítővel együtt volt ennyi, az talán olyan 20 órát adott nekem az alapjátékhoz. Egyébként én az a lassú tempóban haladó, minden kavics alá kétszer benéző játékos típus vagyok. Lehet nektek nem lesz ennyi a vége.
-
Yodamest
veterán
"Nincs benne semmi, ami RPG/ARPG élményt adna."
Hát mert ez egyáltalán nem ARPG. Szerintem teljesen jó a harc, egyszerű, de mégis nehezebb szinten taktikázni kell, hogy hová lősz, milyen fegyverét támadod a dínónak, csapdákat elhelyezni stb. Fegyverek is azért elég változatosak.
Lehet te mást vártál, ez mint a legtöbb Sony játék arra megy rá, hogy egyszerű, könnyen tanulható/kezelhető legyen és ez így van jól. Egy Uncharted is azért rossz játék, mert nem tudsz benne perkeket tenni a fegyverre, meg különböző nemtudom páncélokat craftolni? Ezeknek pont ez a lényege, hogy nem ilyenek. Nekem speciel pont ez tetszik bennük.
Manapság elég sok játékot feleslegesen túlbonyolítanak, olyan menük vannak, hogy a karakter panelt alig találom meg rajta, felüdülés egy átlátható játékkal találkozni.
-
C4mp3r
addikt
azert stealth-el meg tripcasterrel kulonbozo fegyverekkel lehet cifrazni, de tenyleg nem egy ac odyssey. de itt latszik, hogy vannak benne rpg elemek, de inkabb a linearitas jellemzi a jatekot. talan a kovetkezo reszben erre jobban rafekszenek, az uj acknal is igy volt, az origins-ben fapadosabb volt a harcrendszer az odyssey meg mar eleg jo
-
C4mp3r
addikt
biztos lehetsz benne, hogy ez lesz
Once it’s completed, you won’t have to do it again unless you make a significant hardware change or update your video drivers.
amugy mas is eszrevette, hogy a kepernyo tetejen a csik radar mintha 30 fps lenne az animacioja? nekem nagyon darabosnak tunik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal
- Ps5 lemezes megkímélt 1 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest