- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borzasmackó
újonc
válasz
SH4D0W2011 #1373 üzenetére
Jaaaaaaaa ?
Köszönöm.
Dehát ez a "konzol játékok" topik -
tomazin
veterán
válasz
SH4D0W2011 #1313 üzenetére
Spoilert az ottani tg tud igenyelni.
-
válasz
SH4D0W2011 #1193 üzenetére
Minden küldetést megcsinálták? Benne volt a kiegészítő is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #1193 üzenetére
10,2 óránál vagyok, lassan haladok. Most lett kipucolva a Stadion. Nagyjából kb 1%-nál lehetek.
-
Jim-X
őstag
válasz
SH4D0W2011 #1094 üzenetére
Engem megvett kilora
Foleg a viz alatti reszekNa meg az osszes tobbi!
Sajnos meg varni kell ra, de erdemes lesz PS5-re valtani! -
nanorambo
őstag
válasz
Nagyon tetszik hogy ennyire változatos a terep.
Viszont fura, hogy a ruha ugyan az, bár nyilvan lesz benne többféle :D
-
glspeter1
őstag
válasz
Hogyhogy mit ?
Hát várjuk, mint a messiást!!! -
Runetheraven
csendes tag
válasz
SH4D0W2011 #1081 üzenetére
Köszi a választ.
Tényleg nem néz ki túl meggyőzően, mindenesetre megpróbálom kiharcolni a supporttól.
-
BaLee
addikt
válasz
SH4D0W2011 #1065 üzenetére
Köszönöm!
-
MdewC
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #1049 üzenetére
Az nem jó.
Köszi.
-
MdewC
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #1032 üzenetére
Köszi!
Baromi szép, de még csak tanulom az irányítást.
-
Schweini
tag
válasz
SH4D0W2011 #975 üzenetére
Na ez jó hír!
1-2 rész még jöhet belőle, de túlzásba sem kell vinni, mint pl. az AC szériát. -
Egrilaci
csendes tag
válasz
SH4D0W2011 #963 üzenetére
Ez a játék update hibája? Ps4 slim és nagyon zavaró ez a vibrálás. Más is tapasztalt már hasonlót? Az az érdekels, hogy ha nincs fent a játék update addig ment rendesen, de ha frissítette az updatet ezt produkálja.
https://www.youtube.com/watch?v=CPVkJ37DYqE -
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #961 üzenetére
Ha már videó volt a hangszerekről. Akkortájt találtam rá a Hang drum / handpan-re, azért is tetszett nagyon sok meridiános dal.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #910 üzenetére
Hát a legelső power cellt kapásból otthagytam az öregmamik barlangjában
és vissza se tudok menni
mivel zárva a kapu.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #910 üzenetére
Az körülbelül hányas szinttől lesz elérhető?
-
hyggelig
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #887 üzenetére
Én is csak úgy tudtam meg, hogy létezik ilyen, hogy más figuráim (ezek) nagyon nem akartak megállni, amikor észrevettem, hogy van hozzájuk kicsi, átlátszó talp.
Egy új világ nyílt meg előttem
-
pulffy
őstag
válasz
SH4D0W2011 #875 üzenetére
Ha megoltem Nielt akkor baszhatom az All allies joined trophiet?
-
hyggelig
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #864 üzenetére
Én még nem kaptam meg, de szerintem a héten már itt lesz.
Királyul néz ki amúgy
-
glspeter1
őstag
válasz
SH4D0W2011 #866 üzenetére
Köszönöm! Legalább már azt tudom, hogy kit kel várnom ezzel a gyönyörűséggel.
-
glspeter1
őstag
válasz
SH4D0W2011 #864 üzenetére
Kinek adták át miután átért a határon ? Postának ?
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #858 üzenetére
Az áttörés egyértelműen inkább Hellblade, a színészi teljesítmény pedig talán (nem tudom jól megítélni). Nem ezt akarom lehízni, de azért kaphatott volna a HB is valamit.
Az év PS játékát egyértelműen megérdemelte, a történetvezetését nem biztos, de kétség kívül az is jó volt!
-
glspeter1
őstag
válasz
SH4D0W2011 #858 üzenetére
Pont ma elmélkedtem rajta. Jön az év vége, jön a Golden Joystick Awards.
Mondom, ha a HZD nem lesz rajta a listán, akkor valami ott nagyon félrement. -
hyggelig
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #839 üzenetére
Nincs mit.
Amerikából mindig eredeti cuccok jönnek.
Már többször is rendeltem így. -
hyggelig
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #835 üzenetére
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F232550409931
-
Apone33
őstag
válasz
SH4D0W2011 #813 üzenetére
Már nem kell rá sokat várni és élőben is nézhetem.
-
TBT
addikt
válasz
SH4D0W2011 #803 üzenetére
Végre, végre!
-
Apone33
őstag
válasz
SH4D0W2011 #803 üzenetére
Már lent is van a dlc, direkt alvó állapotban hagytam a ps-t, hogy amint lehet le töltse.
-
Apone33
őstag
válasz
SH4D0W2011 #800 üzenetére
Én már alig várom, hogy végre játszani lehessen a kieggel. Talán addigra végzek az ac origins-el, a többi meg ráér amikbe belekezdtem.
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #798 üzenetére
Jah...
Én lehet nem fogok a DLC-val játszani, "egyszer volt Budán kutyavásár" alapon. Nincs kedvem újra megvenni + DLC + PS kölcsönkérés és még szabadidő is kéne kicsit több.
Streamben talán megnézem -
Lefty
addikt
válasz
SH4D0W2011 #790 üzenetére
Nekem mindegy mi a cime, csak jojjon mar
-
válasz
Mióta ez a címe hogy csak most derült ki?
Komolyan, csak beírom gugliba és ha dob rá valamit akkor már van játék azzal a címmel.. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Amatőrök...
-
hyggelig
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #786 üzenetére
Lehet, hogy a szememmel van baj. Nem tudom.
Nekem egy sima fullHD-s tv-m van, azon is játszottam végig a játékot.
Aztán júliusban meglátogattam egy barátnőmet, akinek (a tv pontos nevét, számát nem tudom) egy LG oled 4k-s tv-je van. Kíváncsi voltam, milyen nála a HZD. Hatalmas különbséget nem láttam. Ami észrevehetőbb volt, hogy Aloy figurája kicsit másképp mozgott.Új szemüveg kell ezek szerint.
-
TBT
addikt
válasz
SH4D0W2011 #786 üzenetére
Meseszép!
Még mindig ámulatba tud ejteni ez a látvány! Nagyon várom már! -
törölt tag
válasz
SH4D0W2011 #772 üzenetére
Ami vagy megnyílik, vagy nem.
-
törölt tag
válasz
SH4D0W2011 #770 üzenetére
Mivel év végén jön a GOTY, ezért igen.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #763 üzenetére
Köszi az infókat nagyjából én is e-felé húztam a Last of Us-sal kezdek végigtolom aztán jöhet a Horizon, ehhez úgyis nemsoká jön egy Dlc is ha minden igaz, legalább "megedződök" addigra mire kiadják
.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011 #761 üzenetére
Na már nem tudok újra szerkeszteni, de még annyit hozzátennék, hogy rajongóként egyértelmű a Deluxe, de ha választani kell, akkor az a pár ingame tárgy messze nem ad annyit, mint egy The Last of Us.
(#762) vhw: Néha megesik, igen.
De szerintem ilyenkor nem az a két armor/két íj fogja kisegíteni, mert addigra úgyis lehet (ajánlott) szerezni többfélét, a különböző helyzetekre (gondolok itt akár a stealth armorra, akár a különböző rezisztenciát adókra, fegyvereknél ugyanez a helyzet). Nem akarom persze lebeszélni a Deluxe-ról sem, de a pár sorral fentebb leírtakat gondolom.
-
válasz
SH4D0W2011 #747 üzenetére
Nemtom mi lenne jobb havas helyett de én az utóbbi időben sokszor találkoztamazzal hogy jön a dlc és mi más lenne ha nem havas..?
Meg lehet itt látványosabb lesz a világ de havas volt az alapjátékban is. -
válasz
SH4D0W2011 #743 üzenetére
De mé mindig a havas témát kell elővenni?
-
TBT
addikt
válasz
SH4D0W2011 #743 üzenetére
Mikorleszmárnovember?
-
vhw
addikt
válasz
SH4D0W2011 #725 üzenetére
Mikor az első lovat meghackeltem, akkor egy ideig hoztam vittem magammal. Mivel lóhátról nem képes felszedni a növényeket, így gyakran le-fel kellett szállni, többször messzebbre tévedtem, mert látótávolságra mindig megjelent valami, ami éppen kellett, aztán "na még ezt az utolsót, még ezt az utolsót..." Aztán vissza a géphez - még nem találtam meg a füttyentgetős hívást - távolról meg kék-kék ez is, mint a vadak.
Egy támogatásra átírt watcher is ugyanúgy kék fénnyel bolyong tovább.(Ezelőtt pörgettem ki a Nier-t, ott egyértelmű volt a szemek színéből ki kivel van, éppen milyen a lelkivilága
)
-
Jim-X
őstag
válasz
SH4D0W2011 #725 üzenetére
Az-az! 8690-ert vettem en is! Itthon az Only PS akcioban meg nekem is annyi, de a szamitogeprol a meloban 10490-et lattam...
-
válasz
SH4D0W2011 #665 üzenetére
Az elején mikor ment a csónakkal és már beszéltek q hangok a fejében, (meg az enyémben mert fülessel toltam)
Majd mikor hátranézett a csónakban, engem ott elkapott.Emiki6
Én is nemrég tudtam meg ezt az infót. Egészen addig tök idegen hangzású volt az a szó hogy indie. -
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #665 üzenetére
Ha végigvitted majd nézd meg a documentary-t a game menüben, egyből új értelmet nyer az egész.
Btw annyi év telt el és csak ma jöttem rá, hogy az indie az independent rövidítése...
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #663 üzenetére
Az hogy kung fu az jó, azt szeretem, de ötvözve a lövöldözéssel meg mechákkal, hááát. Majd még utánanézek jobban.
Nekem most azok a játékok tetszenek, ahol látom, hogy a fejlesztő csapat kitett magáért (pl a guerilla games kiszakadt a killzoneból és csinált valami totálmást kihívásképp, de ott a Ninja theory és a hellblade. Már csak az alap elképzelések is érdekesek /független fejlesztés, AA játékminőség, pszichózis bemutatása/, érdemes megézni 1-2 dev diaryt yt-on) és sikerült beletennie ezáltal valami pluszt, ami kiemeli a játékot a tucatgémek közűl, ha valamit szeretettel, elhivatottsággal és profizmussal csinálnak, az meglátszik. Meglátjuk ez milyen lesz, illetve hogy mi lesz a következő ami ilyen. -
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #660 üzenetére
Mi a közös pont? Az, hogy postapoc?
Melega: A HZD az egyetlen olyan single játék, amiről végignéztem egy 20 órás gameplayt és annyira megtetszett, hogy megvettem és egy kölcsön ps-en szinte kimaxoltam.
A Hellblade lesz a következő, bár az totál más stílus és műfaj. -
melega
őstag
válasz
SH4D0W2011 #660 üzenetére
Érdekel, enegem egyebként kevés játék tudott úgy lekötni mint a horizon Zero Dawn tetszett nagyon.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
SH4D0W2011 #658 üzenetére
Köszönöm 😉
-
PowerBuldog
veterán
válasz
SH4D0W2011 #650 üzenetére
Én meg most kezdtem el NG+ Ultra hardon
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #650 üzenetére
Beraktak egy a legkönnyebbnél is könnyebb nehézségi szintet?
Aki annyira béna (no offense), hogy eddig nem boldogult, annak ajánlom, hogy nézzen végigjátszást vagy cutscenes-t... -
Viper26
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #640 üzenetére
Jók nagyon.
Játszani kéne, de szerintem nekem még eltart hónapokig ameddig végig érek rajta.
-
hyggelig
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #640 üzenetére
Aloy ott lesz a polcon!
-
melega
őstag
válasz
SH4D0W2011 #633 üzenetére
Igazad van. Kiváncsi leszek hogy milyen újdonságokat fehetünk fel benne.
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #631 üzenetére
Ammiazató?
Mennyémá! -
melega
őstag
válasz
SH4D0W2011 #623 üzenetére
Az hogy a végén a nagy robotnak csak a fél életét tudtam elvenni tüzes nyillakkal.
Utána mikor meghaltam onnan kezdett, de akkor már elfogyott a tüzes nyilam, és a komoly vesszőim.
Nem tudtam őket már craftinglni, nem voltak meg a hozzávalók így 38-as sebzésű gyenge nyilvesszőkkel sikerült szétlőnöm az utolsó másodpercben 3. próbálkozásra, az első 2 próbálkozásban lejárt az időm.
Amúgy ez sem nehéz a dark souls, és lords of the fallen játékokhoz képest, ha valaki nem ultra hard fokozaton játsza
-
Viper26
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #596 üzenetére
Nem rossz.
Hetek óta nem indítottam el a játékot, ideje lenne már pedig, én még az elején vagyok, most másztam fel az első ilyen nagy valamire.
-
szallasi007
őstag
válasz
SH4D0W2011 #592 üzenetére
Faja, akkor egy darabig porosodni fog
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #573 üzenetére
Wow
Na nem mintha 50-80 óra kevés lett volnaBár egy még nehezebb fokozat azért meg fog kívánni némi skill-t, mert a sima hard is tűrhető volt (na nem a 2 corrupted rockbreaker ellen szuperruha nélkül). Az új nehézségi szint szerintem oda fog...ni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #575 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #573 üzenetére
Simán leszedi indításnál?
-
Tegla80
addikt
válasz
SH4D0W2011 #547 üzenetére
Nem ertem,h miert pont nekem jott....bar a napokban pont nezegettem a store-ban......lehet noszogatni akarnak a megvetelre.
(amit persze nem tervezek,de ezt nem tudhatjak.
)
-
<Lacy85>
addikt
válasz
SH4D0W2011 #543 üzenetére
Akkor megnyugodtam
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011 #540 üzenetére
Találtam közben egy Reddit bejegyzést ezzel kapcsolatban, a Gerillák itt ezt írták:
For US customers the avatar will be available at the point of pre-order. For EU/AU/NZ customers the avatar will be available at the launch of the DLC. I think this has something to do with the rules for the different regions of these PlayStation Stores, sorry :/
Elég fura így visszatartani...
-
<Lacy85>
addikt
válasz
SH4D0W2011 #540 üzenetére
Néztem én is a DLC-t. Komoly, hogy csak december végén jön?
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #515 üzenetére
Köszönöm szépen
-
válasz
SH4D0W2011 #510 üzenetére
Nekem is van egy sírkőnél ülős, majd feldobom.
Igen elvoltam vele. De most a legjobb. Mar nincs semmi dolgom és tudok sétálni. Kurvajó csak menni cél nelkül és nézelődni. -
válasz
SH4D0W2011 #508 üzenetére
Jók ezek az aloymentesek.
A feketefehér meg kurvajó.
Nekem az a bajom hogy mindig ragaszkodom hogy az adott pillanatot kapjam el úgy ahogy vsn és amilyen színű szóval sose tudom rávenni magam hogy megfeketefehérítsem pedig dob a képen.Egyébkent nálam kész a játék.
88óra level 50 és platina. -
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #490 üzenetére
Nekem nem engedte a lelkiismeretem, hogy megküzdjek vele (megöljem), végül azért mégis kapott értelmet az élete.
-
dvd24
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #488 üzenetére
hmm... nem gondoltam volna, hogy nem kell hozzá... elvileg pedig ő is lehetséges szövetséges és nekem ott is volt a végső harcnál
-
Lefty
addikt
válasz
SH4D0W2011 #484 üzenetére
Vegigneztem, nincs ilyen a meglevok kozt. Vegigneztem a taborok kornyeket is megint de semmi. Van egy mentesem 16 oranal, ahol meg egy bandit campet sem csinaltam meg. De semmi kedvem onnan ujra vegigcsinalni oket.
-
Lefty
addikt
válasz
SH4D0W2011 #482 üzenetére
Na de kinek mi az utolso tabor
Nincs ilyen side quest-em. Semmi nem aktiv, minden letezo kuldetest megcsinaltam mar, amit csak adott.
-
Lefty
addikt
válasz
SH4D0W2011 #480 üzenetére
En szerintem mindig beszeltem vele, amikor kellett vagy megtalaltam. De tegyuk fel, hogy nem. Hol kellene lennie? Mert kinomban amugy atturtam meg egyszer az osszes camp kornyeket.
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #440 üzenetére
Én is csak véletlen találtam párat, eléggé el vannak szórva. Csak annak lesz meg az összes, aki nagyon elvetemül és figyelmes + focus all the time. Találtam egyet az út szélén egy kő mellett, na arra akadj rá véletlen, ha csak mész valahova... (nem fogsz
)
-
válasz
SH4D0W2011 #437 üzenetére
Találtam datát olyan helyen hogy egy növennyel benőtt régi fülke vagy lehet fizetőkapu és be lehetett látni egy résen és ott volt.
Ekkor gondolkodtam el hogy ha ezért trofi lesz akkor lesz gond is.
Nem tudom milyen trofik vannak mert első játékban csak a játékot akarom élvezni szal meg se nézem a trofikat. -
válasz
SH4D0W2011 #415 üzenetére
Köszi. Szerintem is jó kis kép lett.
A napot nem tudtam úgy belőni hogy mondjuk tükröződjön a vizen de helyette azt csinálta, és ez nemtudom mennyire látszik, hogy beállitottam hogy a lombok között úgy süssön át hogy csak az arcára essen a fény.
Nem vagyok semmiféle művész lélek de ehhez hasonlókat kezdtem el csinálni és nagyon megtetszett ez a fotó mód.Hogy a játékról is írjak. Most jártam ott hogy megtalaltam olint és lehetett dönteni. Életben hagytam és ez meg is lepte én meg itt gondolkodtam el hogy lehet e befolyásolni a storyt a döntéseimmel.
Meglehetett volna ölni? -
válasz
SH4D0W2011 #413 üzenetére
-
válasz
SH4D0W2011 #371 üzenetére
Mindenkivel megküzdök én de mikor csak mati kell nem fogok leállni harcolni. Főleg ha silent strikeal egy szúrással le tudom szedni.
Meg az emberek elleni harc nem az igazi szóval azokat mindig sunyiból nyilazva meg csapdákkal oldom meg. -
válasz
SH4D0W2011 #369 üzenetére
Megvan. Mindig elfelejtek szkenelni.
Most eljutottam a második longneckhez és csak közben vettem észre hogy az egy ellenséges tábor is egyben.
Asszem most megállok kicsit es farmolászok mert itt nem vagyok akkora király mint korábban. Itt minden nagy ,gyors, nehéz feltörni és repül vagy mind ez egyszerre.
Találkoztam egy madárral amit etyszerüen csak az ég királyának neveztem el mert megeröltetés nélkül szedett cafatokra.
Eddig nindennek nekimentem ami új volt de itt ebben a sivatagban olyan stealthbe mozgok hogy solid snake megirigyelné. -
Zanik
addikt
válasz
SH4D0W2011 #350 üzenetére
De csak hard és very hard fokozaton butították le a shield weaver-t, easy és normalon maradt minden.
Meg kapott egy kék töltöttség-jelzőt.
A stealth armor alap stealth-ét 50%-ról 30%-ra vitték le.
Ellenben a lila páncél-módosítókon javítottak kicsit.
Illetve kicsit feltuningolták a fotó-módot! -
Lefty
addikt
válasz
SH4D0W2011 #350 üzenetére
De csak hardon nerfeltek vagy azt miert irtad?
-
Zanik
addikt
válasz
SH4D0W2011 #331 üzenetére
Szuper!
-
Lefty
addikt
válasz
SH4D0W2011 #325 üzenetére
Nagyon szep
Fenomalisak a csatak is ebben a milioben. En twitterre szoktam kiosztani geprol, onnan meg lementem. Ennel egyszerubbet nem nagyon tudok.
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #318 üzenetére
84 óra? Hogy a fenébe?
Szerintem az egyik leglényegesebb dolog a játékban, hogy a kb ps4 megjelenése óta fejlesztették, legalább 4 évig. Jó munkához idő kell, ez sajnos tény.
Én a magam játékához annyit tennék hozzá, hogy 550 hullát termeltem, ami nem kevés ember, ha belegondolunk...
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #307 üzenetére
Én annak örülnék, ha lego készleteket is kiadnának.
Jó, a Thunderjaw nem lenne olcsó, de a Tallneck csak kijönne max 8-ból, mint lego készlet
-
glspeter1
őstag
válasz
SH4D0W2011 #309 üzenetére
Én meg még mindig nem merek hinni a szememnek.
Bár a chibi az aranyos, elviselnék egyet. -
Nova96
őstag
válasz
SH4D0W2011 #307 üzenetére
Meeennnyi?!
Na ilyenem se lesz. -
hyggelig
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #296 üzenetére
Pont emiatt a trophy miatt veszem szinte 100%-osan biztosra, hogy nem fogom platinázni a játékot.
-
Nova96
őstag
válasz
SH4D0W2011 #269 üzenetére
Amikor néztem a végigjátszás a srác megtalálta, de én se tekintettem annak.
Vannak találgatások, hogy Death Stranding-hez valamilyen módon kapcsolódik. pl. Az egész előtt játszódott
-
Lefty
addikt
válasz
SH4D0W2011 #256 üzenetére
Ja bocsi, ebbol nekem nem jott le, hogy nem lehet kimaxolni a jatekot. De akkor amugy mas, hogy tudta platinazni?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011 #198 üzenetére
Hülyeséget írtam, összekeveredtek a küldetések a fejemben, de gondolom rájöttetek.
-
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #185 üzenetére
Én biztos nem veszem meg, nem megfelelőek a körülmények hozzá.
Más: Aki nem nézte végig a stáblistát, hanem skipelte, annak is mutatta a játék a stáblista utáni jelenetet?
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #185 üzenetére
Én a Gran Turismo Sport miatt vettem még decemmberben 4 PRO-t, azóta le sem tudom tenni a GTA-t, Uncharted 4-et, meg most a Horizon-t
Most az arénában vagyok és azt a méretes bestiát kellene valahogy leverni, de tegnap nem sikerült
-
glspeter1
őstag
válasz
SH4D0W2011 #142 üzenetére
Igen, a shield weaver-re. Összesen 5 cella kell majd hozzá.
Ha a grave hoard-ra gondolsz, akkor pedig a válasz: nem.
Sajnos oda csak story misszióval lehet lemenni. -
glspeter1
őstag
válasz
SH4D0W2011 #136 üzenetére
Elég hamar meg lehet venni mindent.
Konkrétan már akkor, amikor Meridian-ba érsz.
A legjobb páncélt (ancient armor) viszont csak a legvége előtt tudod megszerezni.3 fegyverből lehet erősebb változatot is szerezni a megvásárolhatón felül.
Ehhez viszont az összes tréningen blazing sunt kell teljesíteni és a hunters lodge-ban beváltani, ez a hely pedig szintén Meridian-ban található. -
Bad Pritt
félisten
válasz
SH4D0W2011 #136 üzenetére
Ha célirányosan mész, akkor nagyon hamar be lehet húzni a lila fegyókat. Én előbb felfedezgettem, de így is hamar, olyan 9-10 óra környékén már a Shadow Hunter és Shadow Sharpshot íjakat használtam. Ha azt vesszük, hogy most 25 óránál léptem át pont az 50%-ot, akkor elég hamar meglettek.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #58 üzenetére
Szép darab
-
Apone33
őstag
válasz
SH4D0W2011 #58 üzenetére
Komoly.
-
MdewC
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #47 üzenetére
A lényeg, hogy van egy kicsi benne.
Nekem bejön, ha lehet lopakodni is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dacia topic
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Retroid pocket 5
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest