- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
"Erre viszont nem nehéz értelmes magyarázatot találni. Egyes gépek úgy vannak összerakva, hogy a túlémelegedésre és így a kigyulladásra hajlamos komponensei kilátszanak. (gyúlékony üzemanyagtartály, processzor, stb.)"
Igen, épp ezért jó ötlet ezeknek a részeknek a felderítése, hogy ilyen helyeket célozzunk meg. Viszont ha egy robot érzékeny a tűzre, akkor is kigyullad, ha máshol találjuk el. Oké, nyilván nem kötekedésből írtam, csak nekem fura, hogy egy fémszerkezet ennyire gyúlékony legyen. Persze, nyilván, ha eltalálom az üzemagyagtartályt, a legtöbb gép felrobban és utána látványosan kiég, viszont itt néha elég egy szimpla találat és másodpercekre kigyulladnak.Játékmechanikai szempontból így helyes, csak épp nem realisztikus.
-
warcat
veterán
Az igazság most is valahol a két vélemény között van, a nem-nem soha és a hogy merték kiadni ha nem jön a második is PCre.
Az egyik oka az én vásárlásomnak az volt, hogy minél fájóbb pont legyen az erről döntéshozók seggében az exkluzivitás ára a Steames bevételeket nézegetve.
-
TBT
addikt
Csak emlegetned kellett!
Release Date: 7 August 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest