- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
A mászás / parkour részét szokni kell, javában csak oda kapaszkodhatok, ahova a játék kitalálója megálmodta, tehát van valamiféle segítség a karakteremnek, objekt terén.
Néha furcsa, mert másznék egyik másik tereptárgyra/sziklára stb, de nem akar kapaszkodni, ugrál mint a bakkecske, nem pedig a négykézlábas animáció jön.A másik a harcrendszer, rohadt jó ez a lopakodás meg vadászás ( persze látom hogy van mit fejlődni ) ..... ezzel semmi bajom nincs, csak itt is akad hiányérzetem, más produktumokhoz képest ! De ezeket a dolgokat sztm le fogom vetkőzni, egyszerűen csak hozzá kell szoknom.
Bízom benne, hogy a következő epizódban,folytatásban.....ezeket a mechanikákat bővíteni fogják, még több lehetőséget adva a játékosoknak !
Várom !
Gyönyörűséges a game, és jól esik hallgatni az egészet, menet közben....mozgásanimációk is tetszenek, néha darabos, de nem vészes. Robotdínók is eszméletlen, milyen részletesek és mennyire szépen és simán mozognak
-
C4mp3r
addikt
van egy skill amivel szet tudod bontani a dolgokat penzert azt erdemes kirakni, a modoknal en a zold alacsonyabb szintueket szetbontom altalaban van belole jobb kek, az itemeknel meg irja jobb oldalt, hogy mire lehet felhasznalni, aminel crafting van azt erdemes megtartani a sell for metals csak eladni lehet tradernel a use with trading meg vagy eladod vagy pl. armor vagy fegyohoz kell hogy meg tudd venni a tradertol.
-
sheep
addikt
Én eléggé háklis vagyok a játékokban a harcrendszerre és a lopakodásra, és mivel ez egy konzolport, eleve fenntartásokkal álltam neki.
Annyit mondhatok hogy rég láttam ennyire jól kidolgozott, összetett és mégis átlátható és használható harcrendszert, köröket ver mindenre amivel az utóbbi időben játszottam. Látszik hogy a fejlesztők sokat gondolkodtak az egészen. Ezerféle módon le tudsz győzni egy ellenfelet, rajtad áll hogy állsz neki, persze nehezebb fokozaton taktikázni kell rendesen. Baromi élvezetes az egész.
Kiváncsi leszek hogy mit mondasz majd ha kipróbálod de szerintem tetszeni fog. -
sheep
addikt
Nekem pont az tetszik hogy nem olyan a mozgás mint az AC sorozat, inkább a Tomb Raider jut róla eszembe. Nem annyira szabad a mozgástér mint az AC-ben de bőven elég a felfedezéshez. Ami viszont marha jó az a harcrendszer. Még csak az elején járok, 12-es szintű vagyok, de már most látszik hogy jól összerakták. Többféle fegyver, azokhoz többféle lőszer, a fegyverek/ruhák fejleszthetőek, mellé csapdák, perkek, az ellenség gyenge pontjai....
Szeretek sunnyogni a dzsindzsában, lehet taktikázni szépen a silent kill-el. -
KRoy19
őstag
Nekem kb. 30 órám van a játékban és azt kell, hogy mondjam teljesen elvarázsolt annak ellenére, hogy az elsőnekifutásra nem nagyon jött be.
Szeretem én is az AC-t, de szerintem köröket ver a HZD az ACO-ra annak ellenére, hogy nem lehet mindenhová felmászni.
A karakterek brutál jól néznek ki és a gépek eszméletlen részletesen meg vannak csinálva, az animáció ahogy mozognak pedig egyszerűen zseniális.
A harcrendszer szerintem teljesen rendben van. Very hardon nyomom és így azért kell taktikázni rendesen, hogy melyik gépnek mi a gyengesége és a megfelelő lőszert/csapdát használni ellene.
Szerintem nagyon szép a táj is, szóval összességében egy baszott jó játék szvsz.
-
Sajnos nem lehet mindenhova felmászni, nagyon sok helyre csak úgy, ha a fejlesztők úgy döntöttek, hogy megengedik. Van ahova tesznek sárga színű kapaszkodókat, erről tudod, hogy felmászhatsz. Van ahol elég kicsi magasságok vannak, hogy fel tudj mászni kapaszkodók nélkül, de elég sok helyen találkoztam már láthatatlan falakkal is.
A harcrendszerrel amúgy kezdek megbarátkozni, próbálom lesből elintézni az ellenfeleket, úgy sokkal barátságosabb.
Amúgy minden hibája ellenére szerintem szuper játék lett, eléggé lekötött engem, még a Death Strandinget is félretettem egy időre, amiben már több, mint 80 órám van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest