- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szándékosan nem használtam eddig effekteket a képeken, hanem azt igyekeztem rögziteni ami natur gameplay-ben előjött (kivétel az első képem, ott hidegre vettem). De..ez eddig tartott, a 3. képed annyira jó, hogy mostantól extra időt fogok elcseszni fotó módban
de sztem azt a képed még magamnak is lementem. Grat!
-
-
Vistaboy
veterán
"...de legalabb akinek crashelt a game orulhet egy kicsit..."
Érdekes, mert nekem patch előtt egyszer sem crash-elt, amióta fent van a patch, már kétszer is. Ok, mondjuk eddig hétköznap nem tudtam egyfolytában három órát tolni, de ma, hogy szombat van, igen. Lehet, hogy ez a baj oka. Nem szabad túlzásba vinni...Remélem, kijavítják hamar, mert egy Open World játékban, ahol a lényeg a felfedezés, slég sűrűn fordul elő, hogy olyasmit találsz, ami egy ilyen Crash után már nem lesz meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- PlayStation Portal
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest