- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Hát pedig az utolsó cella eléggé a story végén lesz megszerezhetö.
The Mountain That Fell küldinek aktívnak kell lenni, ami az utolsó küldi elött 2-vel van. A Maker's End is késöbb van, mint a játék fele küldik tekintetében.
De ha él még a glitch, akkor be lehet menni hamarabb is. Szerintem felesleges ráfeszülni, ha annyira nem megy azon a fokozaton, akkor visszább kell venni egyet és kész. -
Kobe
veterán
Az elso 2 cellat relative hamar ossze lehet szedni.
A tobbi mar trukkosebb, mert pl a Maker's End + Gaia Prime + Grave's hoard is csak akkor nyilik ki ha odaig ersz a sztoriban.
A Maker's End kb 35%nal lehet a sztoriban. Meridienben kell a kuldeteseket felvenni es Olint levadaszni, utana az a fo sztorivonal jon -
DaDa
senior tag
Így most fejből nem tudom de youtube videó mindenben segít ha rá keresel. Ha nem is a legelején de viszonylag hamar megszerezhető az összes power cell. Én is YouTube segítségével szereztem meg. Utána sokkal de sokkal élvezhetőbb lesz a játék. 😀 Valahol amúgy nagyon trükkösen kell bemászni.
-
Kobe
veterán
attól függ hol tartasz a játékban. Nyilván nem a fán terem
a nagyobb városokig eljutva nő a merchantok kínálata is + 1-2 bepottyan mellékküldetésekből / merchant tokenekből + ki lehet farmolni az 5 power cellel a shield weaver armort de ez nem a 30-40 féle ruházat játéka, kb ennyi a kínálat -
myckey
veterán
Volt/van szerencsém, többfajta "ilyen" jellegű szolgáltatáshoz...mindig minden rendben ment. kopkop. Bestbuy topicban ott vannak az ajánlott kereskedések, hivatalos partnerek és viszonteladók ésatöbbi...
2Game-re regeltem, kaptam ilyen olyan bónuszt első vásárlásra meg másra is.(záros határidőre) Örültem is. Aztán sajna nem tudtam összeadni őket..pedig akkor lett volna még 20% off
-
myckey
veterán
Innen vételeztem, kb. 30 fontért
Ofisöl kulcsos oldal, megbízható. Mikor ez az oldal bejön, akkor rákérdez hogy maradsz angolon vagy áttérsz eu-ra. Maradtam.
Aloy kóddal, lejön még -10% . Így jött ki az ár. Kódot kifizetés előtt kell beírni...Valami 11 500 ft körül jöttem ki vele, most 11 800 körül van, de még valamivel olcsóbb, mint a 36 eur.
Paypal fizetés,( itt nem forintban kérem, hanem külhoni valutában, mert az átváltással rendre lehúznak ) Steamen meg aktiválod a kapott kulcsot.remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest