Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VanAzAPénz
tag
Gondoltam hogy nálad ilyen nincs, feltételeztem hogy akkor írtad volna
, de nálam pl van olyan alkalmazás ami másnál anélkül hogy bármit is állítana megy, nekem meg be kellett állítani hogy korlátlan legyen.Az a baj hogy ki tudja mi van még a háttérben, vagy milyen más progi kavarhat még be.
-
jegenye77
addikt
Mindig csinálja. Bármilyen zenét elindítok. Spotify és Apple music ot próbáltam. De olvastam, hogy YouTube nál is akad.
Factory reset és egy hétig jó volt. Utána egyszercsak újra akadt.
Az is érdekes, hogy van, hogy elindítom a zenét majd lezárom a képernyőt, készüléket leteszem az asztalra és kb 10 másodperc múlva megáll a lejátszás. Utána csak elég csak megmozdítani a telefont és újra elindul a lejátszás.
Majd feloldom a képernyőt és elkezd megint akadni de annyira, hogy nem is indul el rendesen még egy perc után se, csak akadozik. -
avlisz80
tag
Tettem ki bár nem gyári de amire kell,jó!
Nem is néztem van e ilyen gyárilag!
Viszont két dolgot vettem észre mostanába!
Az egyik a vízszint elállitódik kamera közben,az elkészült kép elfordul emiatt!A másik dolog hogy néha ki be kapcsol a töltés ha rádugom a kábelt!Hozzáteszem ma jött meg a gyári Honor töltő remélem azzal nem lesz ilyen! 🤔
Ez a kép dolog azért nem fa@a így...
Ilyenkor hiába fordítom el a telefont a meglévő képek sem fordulnak el... -
-
spect80
senior tag
Megjavulni látszik. Tegnapelőtt töltöttem fel, került bele 1 sim, wifi off. tegnap reggel 7kor 88%on volt bekapcsoltam a wifit, ma reggelre 64%, 11 körül tettem bele egy másik simet is és már ezt használom. 46%on áll most.
Nem tudom mi okozta. Remélem nem fog ugyanilyen váratlanul visszajönni mint a pixel 6nál anno -
Aryon87
félisten
Bocsánat, telefonról valo linkmásolás ezek szerint egy f*s..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megnövelt felbontás, egyedi szenzor, finomabb formavilág, csúcskategóriás körítés.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest