- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok.!
Pár képet tudnátok megosztani a telóval, ami természetes módban készült.?
Pl ide feltöltve. [link] vagy akár google drive-ba.
-
Valaki tudna feldobni ehhez hasonló 4k 60fps videót a telóval.? [link]
-
-
-
Ha valakinek vannak megosztani való képei, ne tartsa vissza.
Vagy ha valaki esetleg csinálna pár természetes módban rögzített fotókat, az még jobb lenne.(teljesméretben megosztva) -
-
-
-
-
Ez valószínűleg átváltott ultraszélesre, itt jelzi is, hogy makró módba kapcsolt a telefon. [link]
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyi a legközelebbi távolság, amit az igazi optikai 2.5x zoom kamera tud.
Mert ha pl tudná a 30cm-et(telemakró), akkor ehhez hasonló képeket lehetne vele csinálni vagy még jobbat is, mert a szenzor brutális benne. -
Igen erre lennék kíváncsi, hogy mennyire lehet közel kerülni a zoom kamerával tárgyakhoz.
Nem vetted észre hogy esetleg átváltott e ultraszélesre, mert ez a 8cm nem valami reális, ennyire tuti nem tud közel fókuszálni.
Nem tudom megnézni képinfókban, hogy melyik kamerákkal készült, nem teljes méretű a feltöltött kép, esetleg ide is feltudnád tölteni.? [link] -
Azért van korlát, egy 10x-nél már nyilván gatya van neki.
A legjobb az lenne ha lenne egy 6x zoom kamera is pl egy imx858 F3.0 alatti fényerővel és telemakró képességgel.
A 2.5x kamera és a nagyon jó képfeldolgozó miatt tud jó lenni a szenzor zoom 5x értékig.
Nem lesz a hosszú távú zoom kamerák királya, de ha valakinek elég az 5x, akkor no para. -
-
-
-
Az oké, hogy az egyik tesztben így, a másikban meg úgy szerepel, de jobb lenne látni pár fotót, itt a csoportban is.
-
-
-
-
Pár fotót megnéznék a nagyobb frissítés után a telótól...
-
Valahogy nem érzem most ebben az erőt, ennyiért többet vártam volna kamerában a Honort-tól.
600 ezer a 14 ultráért nagyon sok, de így már annyira nem is tűnik vészesnek.
Kamerában szerintem mindenképpen el fog maradni tőle, az x7 ultráról nem is beszélve.
Bár gondolom mennek is rohamosan esni fog az ára aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnövelt felbontás, egyedi szenzor, finomabb formavilág, csúcskategóriás körítés.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest