- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karyo
senior tag
szélcsend van?
Enjoy the silence.
-
Integra
titán
nekem a csávó azért pampogott, mert a padon nem tudott normális mérést csinálni a gátlóimmal, mert ''elpattogott'' a futómű rajta. erre leeresztette a keréknyomást és ezzel magyarázta.. mondom, figyeljen már ez nem egy golf, ebben kicsit más futómű van más hangolással. hogy ez szar..
ok, nem vitatkoztam, csinálja aztán hagyjon menni..
aztán másfél óra várás a papírokra.
na ekkor elkezdtem őrjöngeni a parkolóban viszonylag hangosan, 2 percre rá kész voltak a papírok.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2393 üzenetére
Merevebb a gumi, nem nyúlik , mint a takony, ezért stabilabb is.
Enjoy the silence.
-
^Bundi^
őstag
nekem a köv hondám szinte tuti, hogy accord lesz..
2,4 executive nagyon bejön, de senki sem akarja eladni a sajátják ahogy elnéztem..
használtat szinte nemis árulnak...nagyon szerethetikNos Omnes Una Manet
-
janati
őstag
válasz Integra #2389 üzenetére
hmmm...
ki kell próbálnom, szombaton lehet be is megyek a szalonba, hátha van nekik...
2 év múlva szeretném majd a vti-t lecserélni. A ráncfelvarrott 7gen 1.6vtec 4D, vagy a 8gen 1.8vtec 4D jöhet számtásba. Szeretnék maradni a Honda-nál, viszont örülnék ha kevesebbett fogyasztana, mint a jelenlegi, a sedan forma meg jobban bejön mindegyik gen.-ből.
Végülis a pénz fogja eldönteni, hogy 7 v. 8gen lesz a következő Civicem...A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
Süti IM Luí
csendes tag
Ja egy infó a következő Auto-motor ami most fog megjelenni tele lesz Hondákkal egészen a 2 gen CRX-től az új 8 gen Futuristikig...
És az összes példa és kép olyan tulajdonosoktól lesz mint mi...
Azaz akik már olyan szintre jutottak az autójukkal, hogy ha beleülök vagy meglátom azt mondom ''Hu bazzeg'' ...
Csak szólok hátha érdekel valakit , ez igy mégis csak jobb mint ha gyári autót mutatnának, de ezekből nincs is csak gyári álapotúLuí
-
Integra
titán
nekem is 2.3 az átlag, néha gyors autópályához 2.4
hülye autóklubos fasz meg elkezd ordítani velem vizsgán hogy miért 2.3, ebben 1.9 kell legyen...
na mondom...
első kanyarban mikor kijöttem majdnem el is szálltam lassabb tempónál 1.9-es nyomással, miközben igyekeztem a benzinkútra visszafújni a gumikat.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2388 üzenetére
Hello,
Na, ennek örülök. Annyi biztos, hogy jó a tapadása azoknak a gumiknak, ezekkel vágtam át a balkánt, és ott aztán voltak szerpentinek, le, fel, albán határ környékén, de sehol nem csúsztam vele, nagyon jól fogta a gépet, és tényleg jó kanyarban, talán a merev fal is segít ebben.
A guminyomást azért illik 2-3 tankolásonként ellenőrizni, mert a nap leszívja. Bár én azért rögtön érzem, ha nem stimmel a nyomás, meg vagyok szokva a 2.3 barhoz, de ha már tankolsz, gondolom nem nagy gond ránézni...
Az eladást még meglátjuk. Eddig ketten jelentkeztek, de csak érdeklődés szintjén.
Az erő legyen veled SütiEnjoy the silence.
-
Integra
titán
teljesen más világ.
rettenetesen kifinomult egy autó, nem késztet arra, hogy kitépd a belét, de ha kell nagyon szépen megy. rugalmasság? ez rugalmas amennyire egy 1.8as autó csak lehet, borzalmasan jó a motor és a váltó is. a futóműve meg szintén profi, összehasonlíthatatlan az ufoéval, de hát ebben ugye dw van hátul. nagyon halk, nagyon masszív, nagyon felnőtt autó.
nagyon kéne.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Süti IM Luí
csendes tag
Hy Karyo ...
Most igy kb egy hónapos használat és némi fék és speed up, kanyarteszt után igen pöpecen beváltak a pacskerok...
soha még egyszer nem kezdett el csúszni semerre, pedig volt pár kanyar ahova négypontos öv kellet volna mer én is csak úgy maradtam az üllésbe hogy a kormányba kapaszkodtam...
+ tegnap néztem hátha eresztettek kicsit a gumik ebbe a marha melgbe meg gyűrésben, de nem ,
egy centuriónyit sem
Lenne pénzem megvenném a verdádat is, de nincs...
Viszont jön vevő ültesd bele aztán már csak azt látod, hogy ablakon pénzt a kezedbevágja és husss
By Süti
[Szerkesztve]Luí
-
Süti IM Luí
csendes tag
Hmm Elektrobenya ... Eltudnék képzelni egy ilyet alattam ...
Ennél is kb 40km/h nál kapcsol csak be a benyos motor?Luí
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2372 üzenetére
Rendelést felvettem
Hja, én is remélem. Bár én ( még ) bízom benne, hogy a jövő szép és jó lesz, minden megoldódik egyszer... ( vagy nem )
[Szerkesztve]Enjoy the silence.
-
Süti IM Luí
csendes tag
Azt mondja a párom akkor kérek egy Integrát bejön neki nagyon...
Remélem mihamarabb rendeződnek az anyagi gondjaid...
Szerintem javasóld a japán suzuki vezetőknek hogy dobják ki az összes szutykot és kezdjenek gyártani hondákat, és akkor biztosan veszel egy ott gyártott járgánytLuí
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2370 üzenetére
Nekem ezt mondogatják , ha kesergek:
''A napos oldalra születni kell...''
Nagy igazság !
De azért köszi, ha én nyernék, kapsz tőlem egy Hondát, de bármilyet választhatsz, és persze 0 km !Enjoy the silence.
-
Süti IM Luí
csendes tag
Hmmm Látod ezt utálom ebben az országban...
Van az embernek ''rendes'' munkahelyem Dolgozik reggeltől estig mint az állat!!!
És talán éppen fent tud tartani egy lakást autót ilyesmi és semmi extra...
Viszont ha tovább akarsz lépni minden sztornó és kezdheted előről!!!
Na mindengy...
REmélem nyersz a lotton velem együtt és már űlsz is be a vacsiúj Hondába ...
By SütiLuí
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2368 üzenetére
valami kissebb, olcsóbb ;) olyan 13-15 év körüli japán kisautót szeretnék venni, 1.3-as mocival. De először ennek kell elmennie. Meglátjuk, majd persze írok mi lett belőle.
És ha meggazdagszom, újra belépek a Hondó klubbaEnjoy the silence.
-
karyo
senior tag
Úgy néz ki megválok hőn szeretett 96-os Civic coupem-tól, úgyhogy ha ismertek valakit, akinek igazán jó áron kell egy viszonylag megkímélt verda ( én vigyáztam rá ), az keressen meg.
Néhány info röviden:
96/6-os, made in california, 1590 cm3, 126LE, Vtec, élénkkék, szolid külső, semmi elszállt csicsa rajta, 148E km.
Műszaki 2008 Ápr.-ig.
Amit majd cserélni kell: Szélvédő repedt.
Ára ezért 1,150 MEnjoy the silence.
-
Süti IM Luí
csendes tag
Hy gáz kontra erőhatás érzés probléma...
92'LSI ...
Megyk kb 70Km/o körül annyira van bennyomva épp a gáz hogy nem gyorsúl de érezni hogy erővel viszi az autót, ha gyorsitani akarok innen 4-5ben de pl 5ben erezhető a legjobban, benyomom még egy kicsit a pedált. Erre érezhetően elindúl az atutó, de nem versenytempóval csak úgy szépen gyorsúl.
Ha jobban odalépek torpanás érezni mintha nem is ráléptem volna agázra hanem elvettem volna, ha tovább nyomom tökik erőssebben kezd el húzni, de még igy sem az igazi...
Vajon miért lehet ez?Luí
-
Süti IM Luí
csendes tag
Most irta egy másik srác 5gen 6genje is volt van.
Ha üres a tank akkor lehet érezni benyószagot ha elmegyünk a benzinajtó mellet...
Nekem is üres lassan már...
Lehet csak ennyi.
Láttam valamelyik nap egy 5gen 4ajtóst hófehér volt baromira tetszett ezért is fújom le, meg az az igazság eléggé sérült és mattúlt már a diszléc igy meg szép fényes lakkozott lesz ami a hibákat elfedi...
Nem tudom hogy valaki hő és hangszigetelte e a civicjét, de jelentem elkeztem dolgozni ezen.
Az első hely a belső ventilátor a kesztyűtartó mögött amint elkészülök linkelek képet hogy mint meg hangott mi lett a külömbség.
Hőt nemtudok linkelni azt majd télen elmondomLuí
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2360 üzenetére
Látom lekented a hátsó dobot, szép, viszont én nem tűntetném el a díszcsíkot azzal, hogy lefestem, szerintem kifejezetten jól néz ki ott feketén, de te tudod
Enjoy the silence.
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2362 üzenetére
Nézd, nagybátyám régi Zapójában mindig üzemanyagszag volt, pedig az sem eresztett, így ment évekig gond nélkül. Namost nem mondom azt, hogy ez így jó, de talán ez egy olyan hiba, amivel még együtt lehet élni, de ha nagyon zavar, járj utánna. Momentán az én civicemben soha nem éreztem még benzinszagot.
Enjoy the silence.
-
Süti IM Luí
csendes tag
Hy reggelt...
Ma megint feltünt egy kis benzinszag a tankajtó körül. Kiszáltam bezártam mekerültem a kocsit és megütötte az orromat, olyan volt mikor tankulás után érezhető...
Ez normális?
Nem csöpög nem fojhat valahol mert decire ugyananyit megyek a tankolásokkal...
CSak előző verdáknál nem volt érezhető?
92' CivicLuí
-
Flashback
addikt
válasz Süti IM Luí #2360 üzenetére
Nice
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Süti IM Luí
csendes tag
Elkeztem a külső átalakitást megvolnék az első próbafújással.
Szerintem egész jó lett lévén életben nem fújtam még és nincs semilyen célgépem sem...
Pár fehér festék és lakk ennyi...
[link]
[Szerkesztve]Luí
-
Süti IM Luí
csendes tag
''Kihalt Minden''
...
Amint egyre jobba átnézem az autot úgy tűnik hogy hatványosan gyülnek a megoldandó dolgok...
Nem üres a zsebem már nadrágom sincs...
Persze kocsiba elég a gytya isLuí
-
Süti IM Luí
csendes tag
Ja priviben me reklám lenne...
Luí
-
Süti IM Luí
csendes tag
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Luí
-
Rizskályha
újonc
Hali!
Ha vki tudja a köv Honda tali idejét és helyszínét írja ide!
kössz! -
Süti IM Luí
csendes tag
válasz #25954560 #2354 üzenetére
Budakerrszi na
Sok infót kaptam Alapjárati motor karter gáz gyertyák vezetékek testkábel szivosór tisztitás rotor stb..
Csak az a baj hogy ebből amit öszintén merek megnézni az a teskáb gyertya és a karter.
A többit azt vagy nemlátom hol van vagy igy egymagam zöldfülűségével nem merem szétszedni...Luí
-
törölt tag
válasz Süti IM Luí #2350 üzenetére
OFF:
dunakeszi? biztos? -
Süti IM Luí
csendes tag
válasz Süti IM Luí #2350 üzenetére
Itt egy képillusztráció a fordulatról az előbbi problémámhoz...
[link]Luí
-
Süti IM Luí
csendes tag
Szép jó estét...
Ma voltunk kirándúlni Dunakeszi vadasparkban szép emelkedő meg minden...
5-en ültünk 92' 5gen Lsi-ben jó kis dugó volt szokás szerint és tűzött a nap...
A második pirosnál észrevettem, hogy megint leesett csak úgy a fordulat kb 200-300ra 800-900ről, rendesen rezonált a moci ettől a kevés lihegéstől. amikor elindúltunk mentünk folymatosan pár km megszünt de az újabb dugónál megint előjött és felfelé az emelkedőn kicsit erőtlennek éreztem a motort + frankon 3pedált használtam kt lábbal mert kuplun fék és hozzá kis gáz le ne fuladjon nekem, már majdnem rallis feelingem volt
Az én ECUmban nincs még alapjátrati vezérlés szoval nemtudom ötletem sincs...
esetleg találkozott valaki ilyen problémával vagy valami ötlet, hogy mi okozhatja?
kösziLuí
-
Süti IM Luí
csendes tag
válasz peterszky #2348 üzenetére
Sajnos nem tudok segiten, de annyi infóm van hogy egy kollégámnak is a megvett autóban nem volt magyar cucc beszerzett egyet bazidrágán és fut meg minden de valamiért nem kapcsolódik fel neki igy most cumizik és egy éve sziv vele.
Szoval csak annyi ha pénzért veszel progit rá akkor ragaszkogy az előzetes teljeskörű kipróbáláshoz.Luí
-
peterszky
őstag
Sziasztok! kicsit off lesz
Nemrég lett egy új CRV-nk, amihez gyári navirendszer van, de a DVD-n nincsen Mo. térkép. Honnan lehetne olyan szoftvert bele szerezni, ami megoldja ezt a problémát? A Hondának nincs, legalábbis a kereskedésben ezt mondták. PDA-s iGo nem jó, gondolom én.
Előre is köszi a válaszokat!What else you gonna do on a Saturday?
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2345 üzenetére
Na ez az az ECU hiba, aminek a megoldását csak egy szaki tudja. Javaslom mielőbb keríts valakit. Nem hinném, hogy a kevés benzin ennek okozója lenne -> szvsz semmi köze hozzá.
Sztem az ecu a ludas, de ez csak egy vélemény.Enjoy the silence.
-
Süti IM Luí
csendes tag
Hali éjt ilyesmi.
Ma hazafele pirosnál megáltam kuplung bent fék nyomva 1es fokozat, mire a fordulat szépen elkezdett esni és rángat dadog motor nem csoda 200-ra eset vissza egy kicsit elvettem a lábam a fékről adok gázt, abba a pillanatba visszajot és következő pirosoknál állásoknál nem volt ilyen mi okozhatja ezt a kocsi felfelé állt 20fokos lejtőn kevés benyával.Luí
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2342 üzenetére
ha van rálátás akár 10m-ről is rápittyeg a kocsira.
Enjoy the silence.
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2340 üzenetére
1, ez így szokott lenni, nálam ugyanez a helyzet
2, gyenge a hatótávja, ami nem feltétlen baj.Enjoy the silence.
-
Süti IM Luí
csendes tag
Jó reggelt ...
92' 5gen gyári riasztó azaz gondolom hogy gyári...
Van pár problémám, vele:
1: a köszponti zár csak vele működik, nincs olyan funkció hogy egy gyomás zár mégegy riszt, hanem egyből zár riaszt és a következő nyomásra nyit. Na most ez igy működik vagy ez is el van kötve?
2: nagyon nehezen reagál a távirányitóra az elem jó cseréltem, de valamelyik nap 9 percig nyomogattam mig kiriasztott és nem tudom hogy hol kellene megnézni ami gátolhatja tökéletes jelet, ja és egész közel a vezető ajtónál reagál csak már a kocsi hátuljánál nem mükszik.
Ezzel lehet valamit kezdeni?
KösziLuí
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2333 üzenetére
Régen lehetett matrica formában is rendszámot kapni, csak fel kellett ragasztani, de asszem ez a forma már be van tiltva.
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2334 üzenetére
Menj be egy gumishoz, aki forgalmaz felniket , és kérdezd meg. Szerintem biztosan
lehet Pesten kapni.Enjoy the silence.
-
Süti IM Luí
csendes tag
Most azután érdeklődöm hogy Aez felnire kerőkört lehet e kapni. Nem mindenhol hagynám igy ott a kocsit főleg ha megyünk horvátba jólenne ha plus egy dolog védené ez már elég mutatós darab...
Karyo nem tudod esetleg van ehhez a tipushoz?
[Szerkesztve]Luí
-
Süti IM Luí
csendes tag
erre jutottunk mi is meg az ár már egy alap polir lakrétek felvitelében van.
Annyira gondoltam, hogy a benzinsapka jatora egy Élet japánul egy karakter.
Most az egyik problémám az előző tulaj rárakta az első lökösre a rendszámtáblát pont a csucsúra. két fasza facsavar eh. Le akarom rakni a rácshoz. Persze ugye marhajól néz ki ha elveszem onnan. Lehet javitgatni meg minden. Mért nem tudják felrakni rendesen.Luí
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2329 üzenetére
szerintem szebb csicsa nélkül. ráadásul ha egyszer leszeded, alatta nem mattul a színe egy elüt majd az eredetitől.
én nem tennék fel vinylt.Enjoy the silence.
-
Süti IM Luí
csendes tag
-
TexT-BoY
addikt
válasz Süti IM Luí #2329 üzenetére
Azért mert szerencsére a hondásoknak van esze, mellesleg az én véleményem az hogy mind2 verzió ocsmány, maradj az elkezdett stilizált verziónál, nem szabad elrontani a dolgot.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
karyo
senior tag
-
Integra
titán
ezt jól ismerem
telente a macskám a garázsban alszik úgyhogy rendszeresn van tele minden autó macskatappancsal.
semmit se tehetsz.
ha lecsúszik és karmol, az azért van mert megijed és megugrik.
amúgy meg nem nagyon csúszkál az autón a macska, ügyesebb annál.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
karyo
senior tag
válasz Integra #2313 üzenetére
Integra, vagy bárki más akinek ilyen gondja volt, lenne egy kérdésem:
A gond: majd minden éjjel, egy ''ismeretlen'' macska összeb@szkodja a kocsimat.
Sáros lábnyomok a tetején, a szélvédőn, egészen felmászik a tetejére, majd a végén le, de úgy néz ki több kört is tesz. Egyszer fenmaradtam éjjel, akkor nem jött. Sokan állunk a parkolóban, de csak az enyémet ''szereti'' hogy t@szódna meg. Nagyon idegesít a dolog, ma reggelre a körmeit is beleeresztette, ahogy leszánkázott.
Mit lehet tenni? meg fogok borulni, ha ez így folytatódik...
[Szerkesztve]
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2311 üzenetére
Igen ott, több mint centis luk van, víz befolyik, és csúnya is.
Enjoy the silence.
-
karyo
senior tag
-
karyo
senior tag
válasz Süti IM Luí #2305 üzenetére
Nekem az álmom előre egy projektoros lámpa szett. Sajna lakásberendezés miatt eléggé le vagyok égve, idén nyaralás sem lesz, de ha 1-2 év múlva rendbe jövök, veszek egy párat. Sajna az is nagyon durva, 80-100 E egy jóminőségú szett. Azért jó, ha valakitől használtan vagy más forrásból lehet szerezni.
Enjoy the silence.
-
karyo
senior tag
Nekem utángyártott hátsó lökőm van, és sajnos nem illeszkedik pontosan. Azt kell mondjam, ezért lenne jó egy gyári, csak horror áron van, ami nekem megfizethetelen. Így marad ez, kicsit csálé, de csak közelről látszik.
Enjoy the silence.
-
Integra
titán
fullra pontos soha sem lesz
ez 5 és 6gen betegség...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Süti IM Luí
csendes tag
Amig nincs mane új lámpára addig az a tervem hogy teljesen egybehozom az első lámpabúrákat és tiszta fehér lesz. Előző gazdája mikor felrakta a lököst nem igazán jól illesztette össze azt is leszedem és megigazitom.
Majd arrol is tolok egy képet most kicsit érdekesen állnak az index lámpákLuí
-
Integra
titán
válasz Süti IM Luí #2291 üzenetére
szép
de tartsd a szolídságot mindenképp szerintem...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest