- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Egy jó kis civic-et szeretnék. A buzukit szerintem jó áron el lehetne adni hiszen 45K Km van benne és tökéletes az állapota. 5 éve áll a garázsban és néha én járattam nehogy valami baja legyen. A bajom csak annyi a civic-ekkel hogy a favorit az 5gen így fiatalt nem tudnék venni
Redmi Note 7
-
sai
aktív tag
válasz trassher #3089 üzenetére
pofás gép , de szerintem drága.. tény hogy szép meg egyben van igy képről de mégiscsak egy 92' es évjárat.én a 6gen civicemet 20.000ft al vettem drágábban
valaki tudja , hogy mennyibe kerülhet a kicsikémbe hátsó kerékcsapágy?ugyfest , hogy csapágyas lett a kicsikém
[ Szerkesztve ]
-
xcbiker
addikt
Tiszta gáz: Mire minden Dynamat cuccom megjönne, hogy elkezdhessem a melót, akkor valaki mindig jelentkezik a hírdetésre és elviszi az Xtereme lapok nagy részét. - így megint rendelhetek... Sose lesz kész a verdám belseje.
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
trassher
addikt
Na ebbe most bele is szerettem. Kár hogy első (tanuló) autónak nem való.
Redmi Note 7
-
Pompi
MODERÁTOR
Ez (és így már az árát is láthatod) konkrétan 2006-os szedánra van, nemtudom, hogy a 6 gennek ilyen-e a küszöbprofilja, de az a sejtésem, hogy nem. Próbáltam keresni, de hirtelen nem találtam 6 genre.
Integra: szerintem pénteken lenézek. Te ott leszel?
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Integra
titán
szerintem megoldhatjuk
ált szombat vagy vasárnap szoktuk ezt csinálni, megbeszélünk valamit, meg megkérdezem őket is hogy van e kedvük és sima ügy
vagy valamelyik péntek este lenézel lurdy parkolóba ott is meglehet ezeket beszélnimeg gondolom ő is szívesen fotózná a te és az ő autóját együtt, kontrasztos lenne
iszonyat jó fotókat csinálnak a srácok, én kész vagyok, ilyennek se láttam még az ótóm:
[link]
meg pár gyöngyszem a miki bácsitól is:
[link]
egyszerűen nem tudok dönteni melyiket szeressem
talán ez most az egyik kedvencem.úgyhogy gyere, csinálnak neked is sok sok fotót, meg jó móka is
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pompi
MODERÁTOR
Köszi srácok!
Az autó nagyon jó - monjduk milyen lenne Egyelőre igaz nem járt még 3000 fölött, de érezni, hogy van benne kraft. A színe nagyon jó minden szempontból, tehát azon kívül, hogy szép (nekem tuti), jól tisztítható, tisztán tartható - ellenben a feketével ami eddig volt.A küszöblécek eBayről vannak, egyrészt a gyárival ellentétben, ami csak két darabos ebben a szettben van háulra is, a másik, hogy a gyári árának töredékért.
De ezek szerint más is megtaláltaIntegra: szép a cimborád szedánja is, meg a te vasad is Egy közös fotózást összehozhatnál
Feel Good Inc.
-
Integra
titán
válasz szatocs #3081 üzenetére
nagyon jó szeme van a srácnak, meg autója is..
meg vigyáz is rá.
lesz majd még folytatás, egy szép sötét rota felni szett, minimális ültetés és talán egy finom szolíd körbeszoknya és a hibriden levő spoiler lip, csak japánból nagyon nehéz hozni, ráadásul nem is biztos, hogy pont azonosak az elemek.. sajnos.. lutri, meg aztán hogy ki csinálja meg szépen itthon.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz fokukac #3076 üzenetére
igen, elképzelhető.
találtam egy nagyon pöpec kis fogyasztási oldalt:
www.spritmonitor.de
egyik kollégám adta meg, ő már rég használja.
nagyon egyszerűen és pontosan számolja a fogyasztást, érdemes használni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sai
aktív tag
válasz Integra #3055 üzenetére
valami csini hátsó lámpát én is akarok az enyémre vagy ilyen pirps-fehér-et.vagy valami Lexus lámpát.
meg gondolkodom elöre 1jel nélküli rácson jah meg valami sárnyat hátra (de csak valami szolidat amivel jól néz ki a kis szedánom )
vaterán láttam is 1szer 1jót.. de már nem találom -
xcbiker
addikt
válasz Integra #3060 üzenetére
az is meglesz, fullos lesz a cucc! Nem lesz olyan hely a kocsiban ahol ne lenne valamilyen Dynamat termék.
Sokat számított a motortér felöl a tűzfalra felragasztott dynaliner is. - valamivel kevesebb motorzaj jön át az utastérbe.[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Integra
titán
válasz xcbiker #3058 üzenetére
nem semmi vagy hallod, inkább xtrémelnéd jobban a belsőt a motortér helyett
kíváncsi vagyok a végeredményre.
jövő héten szereltetem be a kondit végre és kész a zeném.
feltéve, hogy nem jön rám az 5 perc és szereltetem be az A oszlopba a magasat és bőröztetem az egészet.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ilyen
fekete tokozással
vagy tyc projektoros
megjött a kondenzátorom. de olyan elbaszottul csomagolták a barmok, hogy jóval drágább lett a szállítása mint kelett volna[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
Gergello
addikt
5-6gen civicek környezeti védelmi osztályáról nem találok infót. Regadó számításhoz kellene. Valaki?
-
Integra
titán
ennyi!
-
Integra
titán
jaja
kérdezz utána az alkatrészeknek, hogy mekkorát kaszálnak rajta...
integrába 20e ft egy szaros 1din-es teljesen kihúzható fiók a fejegységem alá.
szerinted rendeltem belőle?
faszt, amerikából 4ezerből megáll egy ugyanolyan..
teljesen elvannak szállva....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz szatocs #3039 üzenetére
A KP ma már nem annyira pálya, mint régen. A kereskedők nem örülnek neki, mert a hitel után plusz jutalékot kapnak, tehát tévhit, hogy kápés vásárlásnál jobban lehet alkudni, épp ellenkezőleg.
A Honda egyébként elég kis árréssel dolgozik, pár százalék marad csak a kereskedőnél, tehát tényleg nemnagyon lehet alkudozni. Jópáréve vettem újonnan Fiatot, ott más volt a helyzet, szerintem ott - és még biztos számos más márkánál is - jóval nagyobb százalék marad a kereskedőnél, amiből adott esetben jobban tud engedni.
Az ajándék más téma, olyankor nem effektív az autó árából engednek, hanem kapsz plusz dolgokat, amiket gondolom jobban tudnak managelni.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Gergello #3019 üzenetére
Igen, ahogy NoLF már írta 1.8-as.
NoLF: a felni formára nekem bejön, de méretre nem annyira, szerintem egy 17"-tel jobban mutatna az autó, de nemtudom, hogy mennyire menne az útkonfort rovására. Sokat filóztam rajta, hogy nullpercesen eladjam róla a gumikat és ezt a 16"-ot megtartsam téli felninek és rakjak rá valami szép 17"-et, de végül úgy döntöttem, hogy marad ez.
Egyébként ahogy utánaolvastam egész jó gumik kerültek rá: Bridgestone Turanza ER300szatocs: igen, nagyon szép a fekete szedán, de eddig fekete autóm volt és köszönöm soha többet (persze soha ne mondd, hogy soha).
Petie: szatocs nagyjából megmondta a tutit a listaárral kapcsolatban.
Feel Good Inc.
-
NoLF
veterán
válasz Integra #3031 üzenetére
szerencsétlen most olyan állapotban van hogy egy hajléktalan is ráokádik... sok pénzembe kerül mire ismét a régi lesz, de a sok pénzt meg elő kellene teremteni vhonnan...
sajna bp megteszi a hatását, szét van vágva az autó.
-
TexT-BoY
addikt
válasz szatocs #3028 üzenetére
nem sok új hondát vettél még. ha ametálfényt belealkudod már ügyes vagy. Többet nemigen fogsz tudni alkudozni, ha te mégis akkor veled veszünk IMA civicet. (kb január körül a city helyére egy civic hybrid kerül, mivel olcso legalábbis ahhoz képest hogy CVT meg fullextra meg hybrid 5.5milcsi az semmi, azért 5,5 mert fehér lesz és alkudni meg ugyse fogunk tudni)
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
-
szatocs
őstag
válasz Integra #3025 üzenetére
Igen, mikor először mentem körülnézni emiatt az autó miatt szalonban, meglepődtem, hogy ez a szín is milyen jól áll neki. Aztán jött a szalonba egy világosszürke, egy bordó és egy fekete is járt már ott (meg gondolom sokkal több is, csak ilyeneket volt szerencsém okkal körültekinteni fél méterről a szalonban), és mindegyik színben remek.
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
Kedvencem
Mondjuk feketében jobb lenne, de majdnem mindegy a szín, mert mindben tetszik(#3020) NoLF - Debrecenben nem tudták nekem megmondani, hogy milyen márka. Viszont Nyíregyházán láttam egy világos szürke 8gen 4d - t, sokküllős kerékkel, azzal a felnivel (nem tudom sajnos, hogy milyen) még szebb volt.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
Integra
titán
válasz Gergello #3022 üzenetére
gyönyörű!!!
én nem csináltam volna a fényszóróra húzott szemöldököt, hagytam volna gyárira, ahogy a hátsó lámpacsík is maradt volna vörös gyári. felnit is talán cserélnék rajta, nem szeretem a krómokat. és a kipuffot is hagytam volna egy oldalinak
amúgy hibátlan[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Morcosítás kár rá, amúgy rendben van. Nekem viszont a gyári külső + egy szép felni tetszene a legjobban, ez a body kit kicsit túlzás. De egyben van, szép részletes.
-
NoLF
veterán
nagyon szép!
mondjuk nekem ez a felni nem annyira bejövős, nagyon hasonlít az alessio f1-re. ha abból nem mászkálna annyi akkor nem lenne gond, de így olyan "kommersz" persze kinézetre, minőségben ez biztos ezerszer jobb, enkei-t használ a honda ha jól tudom.gergello: természetesen 1,8 i-VTEC van benne
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
NoLF
veterán
-
Integra
titán
sehogy, mert 82e km-rel vettem az intit
semmi, félreolvastam, vezetnek a hollandok meg sörhegyek..
na szóval a lényeg, hogy fokozatos terhelés.
én az első 1500 km-en úgy megyek mint a nyugger, nem érdekel mi van, 2500nál elváltok és finoman csúsztatva kuplungolok.
aztán olajcsere.
most már 3000-3500 körül váltok el, továbbra is semmi vadulás, de egyre több motorfék ésszel, óvatosan, hogy szokja a visszaváltást és a mozgást visszakapcsolásnál.
5000km-nél olajcsere.
utána már meg-meghúzom, elkezdem pörgősebben használni, de még mindig ésszel, 7000-7500km-től meg már úgy megyek ahogy kell
10ezer km-nél olajcsere és utána már tartom a 10e km-es olajcsere periódust[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
Pompi
MODERÁTOR
-
veterán
régebben találtam egy magyar webshop-ot, ahol láttam 6 gen civic-re átlátszó oldalsó index-et 4690 ft volt asszem. nem tudjátok melyik volt az?
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning