- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
-
Szaraz
tag
Szia!
Nem, semmi ilyesmi. Arra gyanakodom, hogy a Home gombot nyomva tartva a kukára kattintok ( leállítja a futó folyamatokat ), lehet hogy kikapcsolja az ébresztőt is? Vagyis leállítja.
Másik: vannak olyan névjegyek, amiket nem hoz be, amikor elkezdem beírni a nevet a keresés mezőbe? De ha kikeresem ( odagörgetek ), akkor ott van.HT17 Pro
-
Daywalkerke
aktív tag
Köszi a választ.
Azon, hogy "Néha előfordul kelletlen előretelepített program" pontosan mit értesz? Azt, hogy amikor gyárilag néha kerül bele pár hasznavehetetlen program vagy azt, hogy később a frissítések során utólag tesznek bele valamilyen progit?
Stabilitást tekintve egyébként milyen az oprendszer ezeken a mobilokon?
Google play áruház használható rajtuk? -
vandor01
senior tag
nalam is jo mar... egy kis "szodaval"
a jack dugot addig tekergetem mire jo lesz!
a telcsi seggere reszeltem egy kratert most mar minden kabelt megeszik!75juroert igy jart a szarrago vevo
remeljuk a kovetkezo generacio mar jobb lesz es mar ostromolja majd a Xiaomit...
minosegben es araval is! -
ZsoltG60
aktív tag
Most nem tudom megnézni de tegnap jött rá valami vezeték nélküli frissítés..bár nem tudnám megmondani hogy mi..de kb 25-30MB volt..
HR-t teljesen feltöltve csináltuk..
ilyen mérős töltőnk nincs.. néztem pár akku alkalmazást de hibát nem írt ki , mindenhol azt írta jó állapotban van. -
kovabor
tag
így érkezett...
de már úgy néz ki, cserélik. Sok video, és levelezés után
Jobban utánaolvastam, de csak annyi derül ki a hibaüzenetről, hogy driver probléma, de a drivert megfelelően telepítettem. semmi nem történik.
Ahogy írtad ez valószínű hardver, mégpedig emmc hiba lesz.
Szép estét -
kovabor
tag
Hat persze, van az a pénz, amit már nem ér még. A ht7 és is egy jó telefon.... én mégis valtottam, mert van az a pénz, ami megér ennyit. Hangsúlyozom, Magyarországi mind a kettőt aránytalanul drágán adják.... én 18000ert adtam el a ht7esemet, nem haszonnal, bár biztos ennél drágábban is elvitték volna, de egyszerűen nem ér többet mennyivel. A ht7 pro 22000ert vettem (vám, afa rajohet) hát megérte, de az sem nagyon ér ennél többet, bár még kb 30ezerig szerintem piacképes, hiszen ahogy elnéztem a haza kínálatot bevásárlóközpontokban, hát ennyiért nagyon nem jó kutyuket lehet kapni. Én még mindig azt mondom, hogy a 2gb rám az 3gb rám, s a 16-20 ezer forint sem kevés egy telefon ért, így ha az ember vesz egyet, akkor érdemesebb a jobbat venni. Körbe kell nézni, nagy a világ(háló) és nagyok az arresek is.
Bocsi a fogalmazás ért, mostmár kikapcsolni ezt a szovegjavitot....😂
-
kovabor
tag
Szerintem érezhető azért némi különbség, de igen, hétköznapi használatra nem hinném, hogy van. De a plusz tárhely, a dupla rám, a agyorsabb gpu igenis számít. Érzem ezt az alatt, hogy én rengeteg appot használok, s a ht7nel azért már akadozott. Ht7 pro meg sem érzi.
A módosított design, statusbar még ilyenek elenyésző, lehet zavaró, de még lehet szokni. Kb 10 dollárral fizettem többet. 58 dollárért vettem a simat, 69 ert a. Pro-t. Szerintem ha valaki a 80dollart választja, inkább pro-t vegyen. Az egy giga rám az már karcsú. Nekem elfogyott, és mindig ki kellett lonom az appokat...Most látom a pontokat... nekem minden profi 1.3 ghz re adja a profit, de a ht7 is 1ghz re volt specifikációja megadva, mégis 1.3 volt.
Ez is. Az antutu még társai valóban szépen tesztelik a kutyust, de ezek a számok nem mérvadóak egy hétköznapi emberek, sőt ma már senkinek.
Ezekkel a pontszamokkal már jócskán elfut minden program. Samum is ennél jóval magasabb pontszámot kapott, mégis használatban ocskabb... nem szabad szerintem pontszám alapján megítélni egy készüléket....Azért hozzáfűzni, igazad van abban, hogy a ht7 is jó telefon, de a ht7 pro is megéri az árát.....
-
Csigu HT7
csendes tag
Érdekes.. itt is Doogee almárkának mondják a Homtomot...
de sajnos nem mondanak sokkal jobbat róla, mint ami az én tapasztalatom a HT7 és a HT3 készülékekkel...
érdekes a kijelző pontatlanság... nekem a HT7 néha fordítva lapozza a képernyőt... ?!?na és próbálta már valaki töltőre téve használni?!
hát nekem nemigen sikerült...
a firmware mizériából is kezd elegem lenni.. a 212-es példáuk nem hajlandó telepíteni/frissíteni a Play áruházból a progikat... letőlti, aztán telepítés nélkül 100%-on megáll... play áruház, kilép - visszalép és akkor telepít...meguntam... visszaraktam a 203-at... nekem eddig az vállt be legjobban... ja és bosszúból az alkalmazások közül le is tiltottam a FOTA-t...szóval szóljatok ha van vmi használható frissítés!
A gyerek HT3 telóját se merem frissíteni a 202-ről...
így legalább működik..
Na de majd az Android 6!!!
mert az ugyebár lesz! csak várjunk türelemmel.........
-
csadi0011
őstag
Akkor csináld alkalmazással.
-
Lamaar
csendes tag
Mi lehet a titok?
Vasárnap este 20:00-kor vettem le a töltőről,
Hétfőn dolgoztam, ezért 1 rövid telefon (2perc), illetve hazafelé utazva Viber (kb 15) üzenetek.
Éjszaka a készülék bekapcsolva, illetve a mobilnet is.
Térerő rendben.
Ma, Kedden 09:15-kor be kellett kapcsolni az akkumulátor védelmi módot.
17:00-kor akku töltöttsége 1%Fényerő kb. a csúszka felénél, a kijelző 30 mp után elsötétül.
Mit csinálok rosszul?
-
tt-tk
csendes tag
-
nido
csendes tag
A kamera problémát próbáltam orvosolni, mert azt javasolták support-tól. Én szúrtam el. Sajnos nem segített. Eltűnt minden menüből a fő kamera és a lámpa funkció. A led bizonyosan működik. A hardverben lehet kapcsolni egyedül. Sajnos nem tudom melyik frissítés után tűnt el.
-
Gabboo
tag
Szia!
Köszönöm, ezt a táblázatot láttam (az összes eddigi hozzászólást olvastam).
Látom, hogy itt 1,3 GHz van megadva a maximális magórajelre és 13Mp a kamerára HT7 Pro esetén, és köszönöm a jó szándékot, de ez nekem most nem igazán segített.Nézegettem, eddig kb. 3 helyen láttam beltéri képet HT7 Pro-tól (egy kutyásat, egyet a készülék dobozáról, meg egy lámpáról).
HT7-tel készült beltéri kép is érdekelne, ha van valakinek publikus, kérem, ossza meg velem.A SOC tekintetében ebben a videóban az látszik, hogy 1300 MHz-n megy az MT6735, itt viszont csak 988 MHz-en.
Melyik a valós? Létezik, hogy mindkettő?Köszönettel, G
-
nido
csendes tag
Letöltöttem egy teljes firmware-t. Simán felment, de a hibák nem oldódtak meg. Viszon sikerült hazavágni a két IMEI számot. Most már legalább tudom hogyan kell azokat visszaállítani. Vajon 1.x.x szoftvert honnan lehetne letölteni, mert a 2.0.1 vagy 2.0.3 biztosan nem oldja meg a kamera gondot.
-
Lamaar
csendes tag
HT7 Pro:
Camera/Picture Resolution: 2.0MP(interpolation 5.0MP) front camera, 8.0MP(interpolation 13.0MP) back camera with flashlight and auto focus.HT3 Pro:
Camera/Picture Resolution: Rear camera: 5.0MP (interpolation:8.0MP)
0.1S Fast focus, dual Flash ƒ/2.2
Front camera: 2.0MP (interpolation:5.0MP) ƒ/2.0Sajnos!
-
tt-tk
csendes tag
Szia Ciccuka,
FW-ből a legújabb v2.0.7 van fent és borzasztó mód csodálkozom azon, amit ezzel kapcsolatban írtál, mert:
> akár percenként is tudok léptetni;
> némításra én eddig csakis a hangerő gombot használtam (down, rezgő üzemmódig és kész), hangerő visszakapcsolásra pedig hangerő fel 2x, kész.
> a Prioritást élvező helyett én az Összes-t választottam.
Mint láthatod, a beállításoknál sincs semmi extra.
Szólj, ha megoldódott a problémád.Üdv,
tt-tk -
csadi0011
őstag
Nem vagyok hozzáértő egyáltalán, de megosztom a tapasztalatom.
Xiaomi Hybrid fülessel kipróbáltam, az talán nem olyan rossz füles. Alap zenelejátszóval és Poweamp-pal. Én nem észleltem minőségben problémát. Hangszínben lehet az amit rossznak hallasz szerintem. Mintha kicsit sok lenne a középfrekvencia. Hangszín állítsd át úgy, hogy csak egy kicsit lehúzod a középfrekvenciákat, és tolj rá térhatást. De ezen kívül nálam tisztán szólt. Nem volt benne semmi olyan, mint amikor alacsony bitrátájú zenét hallgatok. -
luke30
tag
Szóval ha Te arra élvezel hogy óránként kiveszed a kártyát a telóbol és szintetikus tesztekkel méred a sebességet akkor ne formázz. Ha fontosak az adatok amik a kártyán vannak akkor 1-2 havonta mindenképp formázd le az eszközzel. Ezt tapasztalatból mondom (több tucat kártya tesztelése-használata-adatmentése után) persze nem kell megfogadni.
-VÉGE- -
luke30
tag
Tényleg azért vagyunk itt hogy segítsünk egymásnak.... Én leírtam azt amit tapasztaltam a munkám során, nem egy és nem kettő kártyával ill. eszközzel kapcsolatban, de lehet hogy nincs igazam.De azért ha csak egy picit is belegondolsz, egy gyártó hogy tudja megfelelően előkészíteni az általa gyártott kártyát akár több ezer eszköznek?
-
luke30
tag
Tényleg nem akarok vitázni veled, mert mint a többi fórumon is kiderült Te mindenhez értesz,. Csak zárójelben jegyezném meg hogy én már 15 éve is szakszervízben dolgoztam ahol többek között sérült kártyákról mentettünk adatokat.
.
Szóval meghagyom neked a szakmai anyagokat, de ha elfogatsz egy tanácsot egy olyan embertől aki tapasztalatból beszél akkor az adott eszközben FORMÁZOL. Ha nem hát nem...
CSak hogy a témához is hozzászóljak, 3 telót vettem a Banggood-ról, chat-en kértem füleshez átalakítókat, amik rendben meg is jöttek.
Ha valamelyik program nem akarna elindulni vagy települni akkor érdemes egy régebbi verzióval próbálkozni.(pl. MindigTv) -
luke30
tag
-
Ciccuka
veterán
AnTuTu-ban 50-100 ponttal kevesebbet ad általában. Az Apus és a DU Battery Saver vissza akar települni, pedig nem kérek belőle. Számos alaklmazást újra kellett telepíteni, mert nem indult el.
1.0.8 Firmware
Quadrant Standard 2.1.1 8975pont
AnTuTu Benchmark 6.0.4 24402pont
3Dmark IceStrom 2973pont
3Dmark IceStrom Extreme 2004pont2.0.1 Firmware
Quadrant Standard 2.1.1 9446pont
AnTuTu Benchmark 6.0.4 24353pont
3Dmark IceStrom 2938pont
3Dmark IceStrom Extreme 2004pont -
tt-tk
csendes tag
Az MTK-engineering mode egy igen hasznos app, a play-ben:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themonsterit.EngineerStarterHardware Testing --> Audio --> Normal Mode-ban a Level 0-t Level 3-ra változtattam és így most kifogástalan.
Most nézem,hogy amit csadi írt, ugyanaz! :-)
Csak a tárcsázóba bepötyögött kombinációval jön elő
(mármint az MTK Engineering Mode). -
occam
tag
Nekem eddig még mindig semmi nem települt magától, de ez ugye nem jelent semmit. Ahogy a facebook-os oldalukon javasolta valaki: feltettem a NoRootFirewall-t, és letiltottam a problémás alkalmazások hozzáférését az internethez, na meg lecseréltem a gyári launchert Geak Launcher-re. Na most, hogy ez mire lesz elég....passz...Előbb-utóbb tán kiadnak egy tiszta firmware-t is, remélem...
-
csadi0011
őstag
Igen. Végre sikerült felrakni. 1.1.4 van fent. Hibát nem észleltem, de változást sem.
Ha valamire kíváncsi vagytok, szívesen ellenőrzöm.
Kérésre leírást is csinálok a szoftver felrakásról, de nem értek hozzá, nem szakiként csináltam, hanem egy orosz leírásból szemezgettem a műveleteket, szóval nem akarok felelősséget vállalni semmiért, egyszerűen leírom, hogy én hogyan csináltam, ha kéritek.De van egy fontos kérdésem. Érintőképernyő valakinek szokott rosszalkodni? Nálunk akkor van gond, ha erősebben van nyomva picit a képernyő. Olyankor ilyen "fantom érzékelés" lesz. Magától nyomja. Tudok mutatni videót is.Még az előző rendszernél vettem fel. Most is csinálja, de most kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest