- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spookei
csendes tag
Szia! Megérkezett a "drágaszágom" HT17Pro
Itt vannak a kért képek, ide töltöm majd fel az irományomat is: [link]
A hátlapot levéve az akksi érintkezőiről le kellett venni kis fóliát és az ujjlenyomat olvasóról is. Van rajta gyárilag is egy "sima" kijelző védő fólia a HomTom feliratos-os fólia alatt. Meg még egy ajándék kijelző védő fólia a dobozban is. Szilikon tok is grátisz, jól illeszkedik, slim-vékony fajta. A gyári kijelző védő fóliát levettem, mert rendeltem hozzá egy Tempered Glass edzett üvegfóliát [link]. A flip-tok nem nyerte el a tetszésemet, mert azt hittem, hogy a telót majd bele kell pattintani egy keretbe vagy a sarkokon tartó fogakba, de nem. Ragasztani kellene 2x11 cm ragasztó csík segítségével. Ez jól látszik a képeken. Illetve az értesítési led-nél nincs "lyuk", csak a fül-hangszórónál. Ha a gyári szilikon tokkal együtt ragasztanám be, akkor pedig már kicsinek tűnik a flip-tok. Nekem ez nem gond, mert az üveg fóla megért ennyit ill. rendeltem az ebay-ről egy bújtatós-kihúzúfüles tokot [link] a legnagyobb méreteben (ez még nem jött meg). -
spookei
csendes tag
Szia! HT17 Pro: én úgy emlékszem, hogy nem kell lemondanod az SD kártya használatáról az egyik SIM kártya slot kárára, ha ezt kérdezed. Azaz 2 db micro SIM slot + 1 db MicroSD memóriakártya Slot. De ezt fejből mondom. Most nem találom a leírást, amit tuti megerősítene, csak képeket: #1:[link] #2:[link]
Küldök egy pm-et, linek-kel, amiket összeszedtem. Talán egy külföldi youtube videóban láttam.
Jah a kamerák felbontása az interpolált: 5MP+13MP értékek. -
spookei
csendes tag
Szia! Tárgy: HomTom HT17 Pro:
Igaz nem engem kérdeztél, de én már megkérdeztem őt is privát üzenetben ill. még +3 tagot.
Ők 4-en nagyon elégedettek a készülékkel, nem bánták meg a vételt, sőt újra megvennék!
Összefoglalva üzeneteik alapján, negatívum: A GPS Bp-en szűk utcákban, magas épületek között néha téveszt, de egyébként GPS OKé, többen elégedettek a GPS-szel. Kijelző erős napfényben: gyenge lehet a max fényerő, tapasztalat még nincs, ez még kérdőjeles dolog! Kamera olyan-amilyen, "kicsit gyengus". Direkt a negatívumokat írtam.
Minden más OKé, jól működik: WiFi, ujjlenyomat olvasó, akku 1-2 nap ha nagyon nyúzod 1 nap, nem "laggol" csak akkor lassul ha tényleg nagyon sok task van megnyitva, összeszerelés minősége, érintő felület pontos, 4G Lte, telefonálás-beszéd-mic hangminősége jó, értesítési led, gyári firmware update javasolt.Jah a tech2-ön Legendd tesztelte ennek a kistestvérét a HT16 Pro-t, érdemes elolvasni, mert hasonlít a 2 mobil:[link]
Én is rendeltem, kedden vagy szerdán érkezik meg, ahogy időm engedi majd leírom én is az észrevételeimet.
(Csak szerintem jó lenne neki, majd egy másik topic.
?)
Üdv,Peter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- PR-Telecom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest