Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Aliexpress-en "HT16 case" kifejezésre ezeket adja ki: [link]
mod: Már jó a link.

-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Aliexpressen nézz szét, nekem onnan jött a tok és a fólia is.

Kb. három hónapja vettem mindkettőt, akkor még csak sima áttetsző tok volt. Viszont tökéletesen passzol; úgy rácuppan, hogy talán még enyhén vízálló is lenne tőle a teló, ha elfedne minden nyílást.
Eddig sárgulásnak sincs még nyoma. -
Helo!
Nekem sem segített semmi.
Végül a root+exposed+greenify+amplify hozott érezhetö javulást.
Viszont ezek csak a készenléti fogyit javítják, a kijelzö ugyanúgy falja a százalékokatEzekkel óvatosan, mert nekem néha újraindul ezektöl a teló, és leírtani sem lehet öket, mert tiszta rom sehol nincs neten. A needrom-on lévö 1.0.8 pedig más partíció kiosztású, és nem megy fel a telóra.
. -
A tesztben más marhaságokat is írnak.
pl.:
Ability to accommodate both SIM cards and still have space for a microSD card (currently, if you place a microSD card, you will only have space for a single SIM card, which kills flexibility)Ami nyilván nem igaz.
Lehet, hogy az elején beígérte a doogee, hogy kitolják a telóra a 6.0-t, de végül lehet, hogy rájöttek, hogy nem éri meg. -
Szeintem ez a rom nem ehhez a telóhoz való, de ne legyen igazam. Még próbálkozom majd ha lesz időm.
A homtom support szokott hülyeségeket mondani, nekem az 1.0.5-re mondták, hogy a legújabb.
Dátum szerint újabb volt, mint a 2.1.2-es, de szerintem csak később fordítottak egy régebbi verzióból.Szerintem 99%-ban itt a 2.1.2.-t használja mindenki, mivel az jött le OTA legutoljára.
-
Többféle HT7 létezik.
Az enyémre 1.0.5 után nem akart jönni frissítés, de rá lehetett rakni 2.1.2-t, ami dátum szerint korábbi, mégis újabb verziójú komponensekből áll.
A másik HT7-esemre lejött a 2.1.2. OTA, de azóta semmi.2.3-ról nem hallottam. Ha adsz egy linket, akkor kipróbálom, amint idöm engedi.
Bici
-
Noss, annyira megtetszett a céges HT16, hogy vettem egyet, és a HT7-et otthoni felhasználásra tettem félre a számomra hatalmas méretei miatt (mini tablet).
A HT16 akksija, bár papíron nagy, valóságban jó ha egy napig kibírja. Remélem, erre majd jön szoftver frissítés.
Minden más tekintetben szuper a HT16.
-
Sziasztok!
HT16-ot vett már valaki?
-
Sziasztok!
A cégünk rendelt sok HT16-ost céges telóként és az a kérdésem, hogy a Ht7 esteében melyik víruskereső mutatta ki a gyári malware-t?
Meg akarok győződni arról, hogy ezen nincs ilyesmi.Kössz!
-
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Nálam éppen van egy Redmi 3S is, amit egyik rokonnak szánok. Próbálgattam, meg minden, de számomra tök felesleges, amit nyújt. Nekem tökéletes a HT7. Semmi nem hiányzik belőle nekem. Talán kisebb kijelzővel mégjobb lenne, de emiatt nem fogok újatt venni.
Haverom még a Xiaomi-t is gagyi sz*rnak tartja, neki csak sony, apple, stb. a megfelelő. Ennek tudatában el tudom fogadni, ha valaki a homtom telót csak a jó ár/érték aránya miatt tudja értékelni. -
válasz
gurubefree
üzenetére
Arra azért vigyázz, hogy ha gyakrabban váltogatod a telódat az olcsósága miatt, akkor hamar ugyanoda kerülsz költségekben, mintha drágábbat vennél, de ritkábban.
Könnyű elszállni az alacsony árak miatt. -
válasz
gurubefree
üzenetére
Én a sima HT7-tel is elégedett vagyok. Az 1GB ram ellenére kb. anniy szabad memória van, mint egy 2GB-os Xiaomi-n.

Amire nekem kell, arra elég a hardvere. A fogása is tetszik, szóval számomra ideális. és 53 USD-ért vettem. -
Sziasztok!
Valaki vásárolt közületek az utóbbi hónapokban sima HT7-et?
Ha igen, akkor csináln anekem csak a preloader partícióról egy backup-ot sp-flashtool-lal?
Kössz!
-
No para, eddig úgyis tárgytalan, mivel még nem sikerült tégla állapotból visszacsinálnom.

Asszem ennek végleg annyi, hiába ismeri fel a készüléket a gép, az sp-flashtool nem kap választ tőle.Valakinek nincs kedve némi pénzért csinálni egy backup-ot MTK Droid Tool-lal?

-
Sziasztok!
Írtam egy email-t a homtom-nak - csak a rend kedvéért - hogy mi a szitu a hosszabb jack aljzattal, de egy hete még nem válaszoltak.

Nem mintha akarnék zenét hallgatni a telóval, de azért látszik, hogy supportra nem futja ilyen alacsony készülékárak mellett. -
-
válasz
vandor01
üzenetére
A jack-je nem érdekel, nem hallgatok zenét telefonról soha.
Az USB eddig jól ment a ht7-en.
Ezzel milyen gond szokott lenni?Ezekre szeretném használni: böngészés, chat, email, hírolvasás, navigáció, néha bluetooth net megosztás.
Számomra az a fontos, hogy ne dobálja el a wifi-t, 3G-t, GPS jelet, és ne legyen idegesítően rossz az érintője.
Illetve a telefonálási hangminőség is elfogadható legyen. -
Van valakinek legelső szériás Homtom telefonokkal?
Vannak kezdeti hibák, amik később javulnak?Arra keresem a választ, hogy a HT16-ot megéri-e előrendelnem, vagy várjak vele pár hónapot, amig kiforr?
-
Az 1GB Ram menniyre korlátoz a mindennapi használatban?
Az én 2 napos HT7 használatom alapján nem vettem észre problémát, de mondjuk waze, sygic és messenger, vagy böngésző közti váltáskor többet gondolkodott, mint egy 2GB rammal ellátott Xiaomi Redmi 2, de persze nem azonos árkategória.
Én egy HT16-ra pályázom, majd amikor megjelenik, csak kissé félek, hogy a hangszóró minőség, vagy a GPS/Wifi/3G eldobálások és pontatlanságok, illetve a hangszóró minőség nem lesz túl rózsás.
De végülis enniyért belefér, csak abban nem vagyok biztos, hogy ennyiért kellene fő készüléket vennem.
Hétvégén megpróbálom újjáéleszteni a HT7-emet végre, hátha annak tapasztalataiból jobban el tudom dönteni. -
válasz
vinibali
üzenetére
Csináltam ugyanolyat az alapján a ht7 gyári rom scatter file-jából.
Viszont amikor írtad, hogy lehet kézzel fájlokat hozzáadni, akkor rájöttem, hogy ugyanezt az eredetivel is meg lehet csinálni, így inkább azzal csináltam.
Szerintem az USB mód nem megfelelő. Hiába ismeri fel a telót Mediatek USB device-nak, nem megy át META módba a teló. Az összes eddig látott videón átvált a driver neve VCOM-ra, de nálam nem.
Ha a SP-flashtool nélkül csatlakoztatom a telót, akkor meg folyamatosan csatlakozik, leakad, megint csatlakozik, leakad, és ezt csinálja a végtelenségig. SP-flashtool futás közben stabilizálódik, de szerintem akkor is ezzel lesz a baj.Próbáltam teszt pontot keresni a NYÁK-on, de sajna az én multiméterem nem köti össze a mérendő pontokat sípolós üzemmódban, úgyhogy majd újra kell kezdenem a tesztpont keresést egy kábeldarabbal.
-
válasz
vinibali
üzenetére
Kössz!
Ez sajna nem megfelelő formátum nekem.
Ez a formátum akkor jó, ha egy db file-ban van az egész rom. ezért lenne szükségem egy backup file-ra, mert az egyben van.
Eza formátum nem teszi lehetővé több file betöltését, mert nincs információ arra, hogy mit töltsön be az adott helyre.
Az én telóm rom-ja ilyen scater file-t tartalmaz.
Ezek a mappában lévő file-ok: -
válasz
vinibali
üzenetére
Honnan nézted ki a szintaxisát?
Mert ami a rom-hoz van scatter file, azt nem fogadja el a régi sp-tools. Betölti a logo-t és még egy image file-t a kb. 10-11-ből, és azt mondja, hogy hibás a scatter file. A maradék 8-9 sornál nem rakja be az utolsó oszlopba a file-t, és a kezdő és vég address-eket sem ismeri fel ezeknél.
Megnéztem hogy a két jó sor miben különbözik felépítésben, de kb. semmiben. -
válasz
vandor01
üzenetére
Igazából mindössze egy megfelelő recovery-t flash-eltem fel rá, amitől megtéglásodott.
A gyári 2.1.2-t szerettem volna feltolni rá.
Jelenleg felismeri a gép, meta mód műxik, de csak régebbi SP flashtool-lal lehet meta módban flash-elni ezt a telót. Ahhoz meg kell egy régebbi felépítésű scatter file, amit csak az MTK Droid tools tud csinálni, ahhoz meg kell egy backup.
Én elégedett vagyok a ht17-tel, két napig élveztem is a képességeit, de sajna ez lett a vége.
-
Sziasztok!
Itt ez a jó kis Homtom HT16, ami elméletileg 25.-e után lesz élerhető.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- menniyre szokott gond lenni a legelső szériás HomTom telókkal?
- a bevezető árnál magasabb végső árral kell számolni?Kössz!
ui.: Ha valaki tudna backupot csinálni a HT7-ről az előző hsz-em alapján, annak fizetnék egy csokit, vagy sört, vagy ilyesmit.

-
Sziasztok!
Egyelőre úgy tűnik, hogy téglásítottam a telómat.

Szinte biztosan javítható, de az új SP Flashtool-ok nem hajlandóak META módban jól működni a HT7 gyári romját pedig nem ismeri fel a régi még jól működő SP Flashtool.
Elvileg az lenne a megoldás, hogy egy backup-ból indulok ki, csak sajna nekem nincs ilyenem.Ha valaki csinálna egy backupot a gyári 2.1.2-es ROM-jából az MTK Droid Tool segítségével, azt nagyon beköszönném.
Elvileg factory reset után is jó, meg belakva is, úgyis csinálok egyből reset-et.Kössz!
-
Sziasztok!
Státusz jelentés:
Eddig semmilyen módszerrel nem tudtam feltelepíteni az újebb verziót, mert:1.) Linuxos ADB nem ismeri fel a telót: (0123456789ABCDEF unauthorozed) a telóün perzse nem jön fel az authorizáció kérés...
2.) Win XP-n nem megy fel a driver, bármit csinálok, végigkövettem vagy 3 féle leírást, de semmi, mindig ugyanott akad el; nem hajlandó felismerni, hogy a mellékelt driver a HT7-hez való. Kipróbáltam a facebook-on linkelt verzióval, fórumossal, stb.
3.) Akármelyik SP Flash Tool-t próbálom letölteni akárhonnan, mindegyikben ugyanazt a file-t nem lehet kicsomagolni. Sem linux alól, sem Total commanderrel, sem pedig Winrar-ral.
Ezek után nem vágom, hogy másnak hogy sikerült...

Azért a hétvégén nekifutok újra, hátha van megoldás.
-
-
Sziasztok!
Ma jött meg a sima 1GB RAM-os HT7-esem. A Geekbuying-on 52,99 USD volt az ára akciósan. ÉS nem fogták meg a vámon. A híresen rosszul váltó cikibank is bőven 16k alatt számította meg.
Szerintetek megérte, vagy igen?
A lényegre: 2015 december eleji szoftver van rajta, OTA nincs rá újabb, de az öszefoglalóban írva vagyon, hogy van ennél frissebb rom is. Kérdés, hogy mikori a legújebb, és ezt hol találom? Az összefoglalós link nem műxik.
Elkezdem bújni az XDA fórumot is, de ha valaki belinkel doksit rootolásról, illetve olyan formátumú Rom-ot, amiből ki tudom pucolni a fölösleget, akkor azt nagyon megköszönöm.
-
Sziasztok!
Van különbség szoftverben a kínai webshop-okból rendelt készülék és pl. egy spemall-os készülék között?
Kössz!
-
válasz
csadi0011
üzenetére
Igazából a HT7 recés hátlapja tetszett meg benne leginkább.

A PRO változat és a HT17 sima felülete nem jön be, akkor már egy tök más telefon irányába keresgélnék.Azért a spemall-ról választottam, mert azt EU-ból küldik, a banggood-os verziót pedig elfoghatják a vámon nagy eséllyel - állítólag. Egyébként amúgy is terveztem rendelni spemall-ról mást is és egyszerre mehetne.
A támogatás hiányát sajnálom.
Honnan volt az eredeti infó, ami alapján az összefoglalóba az került, hogy jön rá a 6.0? Meg úgy általáben hol találok hasznos infókat a HT7-ről?
(root, vírusos appok, bloatware mentesített rom / ha van ilyen /, stb.) -
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot, és lenne pár kérdésem a sima HT7-tel kapcsolatban.
- Megéri megvenni 60-70 dodó között? Vagy azóta derültek ki hibái, ami miatt mást érdemes venni?
- A legújabb firmware-ben is van vírus?
- Létezik a telóhoz olyan Rom, amit ZIP-ként lehet letölteni és install elött törölni lehet a fölösleges appokat?
- Menniyre időtálló a készülék? Vannak típushibák?
- Az érintője normálisan műxik? Nem fogom két nap után földhöz vágni?
- A legutolsó infók szerint tényleg jön hozzá a 6-os android?
- Van a készülékből több revízió?
- Vajon mi a különbség a kettő között:
- Egyik: 60 USD, nincs színválasztási lehetőség
- Másik: 65 USD és van színválasztási lehetőségKössz!

-
válasz
vandor01
üzenetére
Értem, kössz!
Tényleg 80-90% esélyem van, hogy mefogják? Ez nem hangzik jól.

Esetleg van olyan kereső, ahol EU warehouse-ok kínálatában lehet keresni?
Igazából nekem elég lenne az 1GB RAM-os verzió.
Doogee X6-ot láttam EU-ból ~18-ért. [link]
Mi a különbség a Doogee X6 és a Homtom HT7 között? Külsőt leszámítva persze.(#421) csadi0011: Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Honnan volt az eredeti infó, ami alapján az összefoglalóba az került, hogy jön rá a 6.0? Meg úgy általáben hol találok hasznos infókat a HT7-ről?