- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulazsolti
senior tag
Köszönöm!
Akkor ezért nem találtam.Én magyarországi boltokat kerestem volna.
Nekem nincsenek ilyen kártyáim amivel lehetne neten fizetni. Legfeljebb keresek egy ismerőst akinek van.
A fólia rendben is volna.
A tok is, nekem jó lenne, de a 11 éves lányomnak kellene, valami lányos, összecsukós. -
tt-tk
csendes tag
Szia,
HT7-hez kértem tőlük hivatalos romot, amire másnap-harmadnap válaszoltak is.****
Dear Customer,Please try this one
https://drive.google.com/file/d/0By2t6rTTiNQNMUJLSWU5M1AwT2c/view?usp=sharingBest regards,
HOMTOM
Email: support@homtom.cc
***:- én meg nem vagyok oly merész, hogy csak úgy manuálisan felrakjam, innen jött a nyilvános kérdés:
az itteni ht7-júzereknek melyik rom van fenn, stb.Köszönöm, ha többre jutsz vele és megosztod.
És a többieknek is.
:-) még nem mondtam le rólatok... :-)Üdv,
tt-tk -
Noss, annyira megtetszett a céges HT16, hogy vettem egyet, és a HT7-et otthoni felhasználásra tettem félre a számomra hatalmas méretei miatt (mini tablet).
A HT16 akksija, bár papíron nagy, valóságban jó ha egy napig kibírja. Remélem, erre majd jön szoftver frissítés.
Minden más tekintetben szuper a HT16. -
gurubefree
senior tag
Nem holnap gondoltam
eves szinten egy belefer .Az egyik Homtom HT7 Pro szulinapi ajandeknak jott az idosebb fiamnak ... amikor a kezembe vettem . nem akartam hinni a szememnek . Vettem gyorsan magamnak is egyet .
Jatszani nem jatszok a telefonnal . Internet az rengeteg mivel sokat utazok munkaba . Havi szinten az atlagos letoltesem a telefonnal +30GB .
-
vandor01
senior tag
amiben a telefon mellett egy rövid használati utasítás és egy egyedi (hosszabb fejjel ellátott) micro-USB kábel és töltőfej lapult – előbbi azért hosszabb, mert a burkolat vastag, ezért a hagyományos töltőfejek tulajdonképpen kifordulnak belőle, ha nem támasztjuk ki rendesen. Ezt kicsit tervezési hibának, vagy legalábbis egy rossz döntésnek gondolom.
micro USB?
benne van a tesztben is.... a szabvanyos kabelekkel nem hasznalhato!Jack?
ciceg... kicsit mozgatni kell hogy jo legyen..ertem en hogy occcooo meg mit varjunk tole etc...
de mar evtizedek ota gyartanak a kinyaik milliard szamra jack anyat/apat
micro USB meg szinten....szoval?
hulyeseget csinaltak...
oukitel sorozat szinten zenesz....
es igy akarnak vevoket szerezni?nekem GPS-re, meg tablet funkciokra kell....
hajnalban radiot hallgatni... semmi telefonalas!
az alap minimum funciok csont nelkul menjek rajta occco ide vagy oda..... -
vinibali
őstag
volt pár mtk-s telóm és lementettem mindnek a romját. itt egy JK11 scatterje:
http://pastebin.com/dujdrUif -
-
Ciccuka
veterán
Akkor ez gondolom első-szériás. A jack aljzata problémás.
Telefonban van egy vezeték nélküli frissítés menü a végén, azt érdemes megcsinálni.
-
csadi0011
őstag
55 USD és van szín választás: [link]
HT7-et szerintem már nem támogatják, nem vennék azt már. Főleg, ha te is kifogsz egy hibásat, akkor támogatásra nem számítanék, az eladóval kell egyeztetned majd, mert HOMTOM nem hiszem, hogy foglalkozik a régi készülékekkel.
HT7 PRO van szintén BG-n 80 USD-ért, de ha az is sok, akkor 70 USD a HT17, ami olyan, mint a HT7, csak újabb, picit jobb, tovább lesz támogatva.Persze kalkuláld bele, hogy plusz költség hárulhat rá.
A kérdéseidre nem akarok válaszolni, mert nem tudom 100%-ra, de mindenből ki lehet fogni rosszat. Rokonságban nekünk van egy hónapok óta tökéletes HT7 és egy már visszaküldött HT7, aminek telefonálási és érintőképernyő problémái voltak.
-
csadi0011
őstag
Nem ismerem a geekbuying-ot, de most ott akció van.
http://promotion.geekbuying.com/promotion/homtom_brand_promotion
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest