Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigu HT7
csendes tag
Szia,
Itt találod a 208-as ROM-ot: https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_TktZS3llQk1fcnM/view
A link a Homtom FB oldal látogatók bejegyzései közül való.
Én még stagnálok a 202-nél az elég jól működget.. de annak a drive linkje, ha jól emlékszem már nem érhető el... esetleg a
http://www.needrom.com/category/doogee/homtom/ oldalon is találsz párat. -
Csigu HT7
csendes tag
Érdekes.. itt is Doogee almárkának mondják a Homtomot...
de sajnos nem mondanak sokkal jobbat róla, mint ami az én tapasztalatom a HT7 és a HT3 készülékekkel...
érdekes a kijelző pontatlanság... nekem a HT7 néha fordítva lapozza a képernyőt... ?!?na és próbálta már valaki töltőre téve használni?!
hát nekem nemigen sikerült...
a firmware mizériából is kezd elegem lenni.. a 212-es példáuk nem hajlandó telepíteni/frissíteni a Play áruházból a progikat... letőlti, aztán telepítés nélkül 100%-on megáll... play áruház, kilép - visszalép és akkor telepít...meguntam... visszaraktam a 203-at... nekem eddig az vállt be legjobban... ja és bosszúból az alkalmazások közül le is tiltottam a FOTA-t...szóval szóljatok ha van vmi használható frissítés!
A gyerek HT3 telóját se merem frissíteni a 202-ről...
így legalább működik..
Na de majd az Android 6!!!
mert az ugyebár lesz! csak várjunk türelemmel.........
-
Csigu HT7
csendes tag
HT3-ra melyik az utolsó UNI launcer és malware mentes ROM? Ha jól olvasom a hozzászólásokat a 206-osban visszatért az UNI launcer és a többi "hasznos" és kiírthatalan program...
-
Csigu HT7
csendes tag
válasz
-Zola0808- #248 üzenetére
Szia -Zola0808-
az érintőgombok nem világítanak... ez így gyári..
de ez legyen a legnagyobb gond vele! -
Csigu HT7
csendes tag
válasz
csadi0011 #228 üzenetére
Sziasztok, amit én találtam eddig a témában:
- a www.doogeemobile.com sztem vmi kereskedőnek a honlapja, a Doogee-e a www.doogee.cc és vhol már olvastam tőlük is hogy a www.doogeemobile.com-tól elhatárolódnak.
- kezdetben több kereskedői oldalon a HT6, HT5-öt Doogee - Homtom-ként mutatták be...
- egy magyar teszt oldalon pedig volt 1 cikk, hogy a Homtom lesz a Doogee nagy aksis, olcsó almárkája...- szóval egy Doggee DG580 boldog tulajaként így szaladtam bele én is a Homtom-ba..
-
Csigu HT7
csendes tag
ludla - Nem tudom, én nem frissítettem még a HT3-at. De a kijelző mindkét készüléknél kicsit talán fura, mintha túl érzékeny lenne... a fórum szerint régebbi FW-el pedig voltak komolyabb gondok is... tehát bármi lehet
Egyébként pont a hétvégén mondta nekem is a lányom, hogy volt olyan hogy játéknál kicsit mást csinált, de amúgy nincs vele gond.. -
Csigu HT7
csendes tag
Sziasztok,
HT3 2.0.5-ös FW-el van valakinek tapasztalata? A FB-on elég rosszakat írnak róla... :-( újra adware... stb -
Csigu HT7
csendes tag
Csak az arany UNI launcher jött vissza?!
remélem legalább vírusok nélkül!!
azért kár lenne frissítenem, ha úgyis a NOVA-t használom...
Memóriát egyébként jobban eszi? a 203 sztem kevesebb memóriát zabált mint előtte az UNI-s 107...
Más tapasztalat vele?Valaki tesztelte esetleg a hangerőgombokra való azonnali kikapcsolás esetét?!?
naaa léci-léci...
előre is -
Csigu HT7
csendes tag
Szia, nekem is a lányka használja, szereti. Sajnos a csilivili csajos témák nagy része, amikről videók vannak fent, a vírusmentes ROM-al el is tűnnek.. :-( állítólag lesz majd új vírusmentes ROM, amibe visszarakják ezeket a témákat. Ami folyton visszakerül az pont az a kristály hattyú téma... nem a netről tölti le, hanem a telefonról települ újra és újra.. de mivel vírusos volt ezért ki lett iktatva :-(
Az aksi elvileg tényleg 3000 mAh-s... ha csak készenlétben, minimális használattal van, akkor 2-3 napot bír, de ha rákattan a Viber, Youtube, játékok nyúzására akkor azért hamar megadja magát... :-( talán az optimalizáltsága se a legjobb... viszont gyereknek ennél drágábbat nem akartam... -
Csigu HT7
csendes tag
Sziasztok,
Lelkes újoncként szeretnék csatlakozni a fórumhoz. Egy HT3 és egy HT7 szerencsés? gazdájaként.
Eddigi tapasztalataim, problémáim - a már majdnem megoldott vírusos firmware-en túl:
HT7 - nálam produkál egy érdekes jelenséget, a FB oldalon is jeleztem, de mivel senki nem reagált gondolom teljesen egyedi - ha teljesen egyszerre sikerül megnyomni a Hangerő + és - gombokat, vagy a + megnyomása után lefelé húzom a az ujjam a gombon - a telefon azonnal kikapcsolódik. Nem leáll és nem is indul újra hanem se kép se hang vége... :-( újra be kell kapcsolni.
ha esetleg lenne egy kis kísérletező kedvetek, és próbálgatnátok, hogy másnak is előfordul-e azt megköszönném! (ja, a csavarok lazítását meghúzását próbáltam - hatástalan)
HT3: a kristály hattyú (ezt is fertőzöttnek jelezték a vírusirtók) eltüntetése - az új firmware-ben is megmarad, ha törlöm, egy Factory Reset után újra előjön - bölcs kínai gyártó barátaink erre azt a megoldást javasolták, hogy nem csináljak FR-et...de ha átváltok a felhasználókban a vendég-re és új munkamenetet választok akkor is előkerül a fránya túlélő hattyúja...
Valakinek tapasztalata HT3 esetén a 204-es Fw-el?Bocsánat ha első írásom hosszúra sikeredett..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Gyúrósok ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Linux kezdőknek
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest