- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
vandor01 #492 üzenetére
A jack-je nem érdekel, nem hallgatok zenét telefonról soha.
Az USB eddig jól ment a ht7-en.Ezzel milyen gond szokott lenni?
Ezekre szeretném használni: böngészés, chat, email, hírolvasás, navigáció, néha bluetooth net megosztás.
Számomra az a fontos, hogy ne dobálja el a wifi-t, 3G-t, GPS jelet, és ne legyen idegesítően rossz az érintője.
Illetve a telefonálási hangminőség is elfogadható legyen. -
válasz
vandor01 #470 üzenetére
Igazából mindössze egy megfelelő recovery-t flash-eltem fel rá, amitől megtéglásodott.
A gyári 2.1.2-t szerettem volna feltolni rá.
Jelenleg felismeri a gép, meta mód műxik, de csak régebbi SP flashtool-lal lehet meta módban flash-elni ezt a telót. Ahhoz meg kell egy régebbi felépítésű scatter file, amit csak az MTK Droid tools tud csinálni, ahhoz meg kell egy backup.
Én elégedett vagyok a ht17-tel, két napig élveztem is a képességeit, de sajna ez lett a vége. -
válasz
vandor01 #420 üzenetére
Értem, kössz!
Tényleg 80-90% esélyem van, hogy mefogják? Ez nem hangzik jól.
Esetleg van olyan kereső, ahol EU warehouse-ok kínálatában lehet keresni?
Igazából nekem elég lenne az 1GB RAM-os verzió.
Doogee X6-ot láttam EU-ból ~18-ért. [link]
Mi a különbség a Doogee X6 és a Homtom HT7 között? Külsőt leszámítva persze.(#421) csadi0011: Kössz!
-
luke30
tag
válasz
vandor01 #414 üzenetére
Mint írtam nem kell gépészkedni, a hozzá adott kábel tökéletesen megfelel.
Ha 2 évre tervezel akkor nem kell a 20 ezres tóban halászni. Akkor vegyél 70.000 -től, azok már megfelelnek minden Mancika féle kívánságnak. Csak ugye ott jön hogy elvesztem, leejtem, ráülök effektus(saját tapasztalat) és megy a sírás az ablakon kidobott pénz miatt. Ennél a kategóriánál meg ugye felsóhajtok és veszek sebtiben egy másik telót.
Ezek a navigációs progik offline-ok és jobban szeretnek, vagy csak! belső tárhelyről működnek. Én tavaly még használtam Sygic-et és nem csak Magyarország térképpel, és nem volt több 700 mb-nál!!! Az IGO a világ összes térképével nincs több 5 Gb -nál. Szóval cseréld le azt a Sygic-ot mert a több mint 10gb az nevetséges. -
luke30
tag
válasz
vandor01 #412 üzenetére
Mégsem követed úgy igazán a fejlődést.
"- SD kartya csere csak aksi kivetel utan..??" hát igen, az én Samsung Note 3 -ban is hátlap alatt van az SD kártya hely, igaz nem kell kivenni az aksit, de ha már lebontottad a hátulját akkor már oly mindegy. (azért nem mondanám olcsó koreai szemétnek emiatt.) Az új telóknál ez az elrendezés elterjedt. De minek akarsz sd kártyát cserélni????? Vegyél egy nagyobbat 32 - 64 gb és az életben nem fogod cserélni(persze ha el nem romllik.)
"- a toltesre nem lehet bedugni a micro USB mert a kocsog kinai 4mm melyre ultette be az aljzatot..." ez sajnos így van, a sajátja az tökéletes hozzá, olyan egyéb kábelt kell keresni aminek mélyen van a csati része.
"-- az SD kartyat nem lehet munkara fogni latja de baszik hasznalni APP-ot ratolni nem lehet pedig ez mar 4.0-tol alap.. 5.1 nel meg elfeljtik... MINEK is? hiszen van 10GB szabad hely!!" ezt most nem értem, mégis mi a p.csának akarod még a lassú sd kártyát használni? Amúgy ennek semmi köze a "kínai szemét gyártójának", mivel Android 5 től nem lehet hivatalosan sd kártyára telepíteni semmit, az op. rendszer biztonságos üzemeltetése miatt. Magyarul vehetsz Te 200.000 -es Nem Kínai Csoda telót is, ha 5 -ös android van rajta akkor csak media fileok tárolására tudod használni az sd-t. Megoldás rootolás. Rootolt telefonoknál nincs ilyen korlátozás, de hogy vissza térjek az elejéhez MINEK , ha egyszer 10gb nagyon gyors tárhelyed van szabadon. Ha csak nem akarsz hyper-super játékokat telóra telepíteni (amik már gb méretűek), az életben nem tudod telepakolni a belső tárhelyed appokkal( mivel ezek 1-2 megásak).Azért anno a Dacia- ná tudtad hogy fel kell fújni a kerekeket , nem dízelt töltöttél a tankban stb..
Tehát szégyen gyalázat ide, szégyen gyalázat oda, a hiba kérlek szépen a felhasználó oldalán van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest