Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• o_tom

aktív tag

Sziasztok
    Nagy a baj!
    HT3

Édesanyám telefonja, idén tavasszal vettem neki...
    Tegnapelőtt szólt nekem, hogy a telefon nem csinál semmit, nem reagál semmire, csak a HOMTOM felirat látható - nem szokta soha kikapcsolni, tehát gondolom bekapcsolt állapotban megjelent a felirat és sehova tovább... Javasoltam neki, nyomja hosszan a kikapcsologombot, aztán ujraindit, hátha jó lesz. Nem lett jó. Bekapcsolas után csak HOMTOM felirat és ennyi.
    Ezt követően megpróbáltam én megoldani: akku ki, akku be. Semmi. Már HOMTOM felirat sem volt, nem történt semmi. Gondoltam lemerült. Feltettem tölteni, ilyenkor kb 2 percenként megjelenik az alacsony akku töltése szimbólum a kijelzőn, eltűnik és ismét megjelenik. Ez megy kb 20 órája.
    Próbáltam másik töltőn is, ugyanez a szitu.
    Gondoltam Power + VolumeUP majd megold. A menü be is jön, lehet is váltani: Fastboot, Recovery és Normál között, de akarmelyiket valasztom csak BlackScreen.
    Ma ismét töltöttem kb 10 órán keresztül, ugyanúgy csak az alacsony töltés ikon világított 1-2 perces ciklusokban. Rámertem az akksira: 4.2V ha kiveszem a telobol, a telefon erintekzoin ha tolton van 0.4-el tolt a multimeter szerint.
    Pár perce meglátogattam a Needromot, Officialt letöltöttem, Flashtool szerint felment. Zöld OK megvolt. Azóta a telefon már töltés közben sem villantja fel az akku ikont és persze továbbra sem kapcsol be.

Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák