Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt-tk
csendes tag
Sziasztok,
az elmúlt 7 napban alapos tesztnek vetettem alá a sima HT7-em akksiját.
Rövidesen hosszabb beszámoló következik.Üdv,
tt-tk -
Lamaar
csendes tag
Sziasztok!
Végre, én is megkaptam a HT7 Pro-mat!
Csak készüléket rendeltem és fizettem, de a csomagban volt egy tok, és egy kijelzővédő vastag "fólia" is.Az android rendszerrel most ismerkedek...
Minden applikáció telepítése után kiírja, hogy: GO billentyűzet leállt.. (vagy valami hasonló)
Ilyenkor mi a teendő?Üdv.
-
Csigu HT7
csendes tag
HT3-ra melyik az utolsó UNI launcer és malware mentes ROM? Ha jól olvasom a hozzászólásokat a 206-osban visszatért az UNI launcer és a többi "hasznos" és kiírthatalan program...
-
zottyus
csendes tag
Jó kis teló.Az akksi kibirta a 2 napot, ugyhogy a mobil nett állandóan be volt kapcsolva.Igaz éjjel kikapcsolt állapotban van.Az 1.1.7 es verzió fut HT 7 pro.Egyre jobban teszik.
-
csadi0011
őstag
Ti kinek írtatok legutoljára, aki válaszolt is? support@homtom.cc vagy info@homtom.cc ?
-
zottyus
csendes tag
Na kibirtam 4 vagy 5 napig , hogy nem piszkáltam.A HT7 pro-t 1.1.O -ás szofttal kaptam.A hétvégén feltettem a frissitést amit a rendszer ajánlott, igy áttértem az 1.1.4.-re.Feltettem minden appot, ami kellett.Egy hiba volt benne, hogy a mobilhálózatoknál nem lehetett semmit kiválasztani, mert error com.android hibát adott.Müködött a digi mobil sim kártyám, de itt nálunk vannak olyan helyek ahol nincs digimobil jel.A diginek van egy egyezménye a Vodafonnal, hogy ahol nincs jel a teló automatikusan átáll 2G re és telefonálni lehet.Olvastam , hogy megjelent az 1.1.7 .es verzió de Wifin nem tudtam levenni, mert még nem lehetséges.Na ma reggel nekiszöktem, hogy rootoljam és tegyek rá TWRP-ét.http://forum.xda-developers.com/general/general/homtom-ht7-pro-t3354975/page3 a 29-ik hozzászolás szerint.Hát a TWRP felment,tudtam bootolni . Le is vettem 3 szoftot hozzá.Az 1.1.3 az 1.1.4-st és a legujabbat az 1.1.7-st.Innen: http://forum.xda-developers.com/general/general/homtom-ht7-pro-t3354975/page5 a 42 -ik hozzászólás.Egyik sem ment fel,hibaüzenetet kaptam és csak a Homtom feliratig boot-olt a teló.Majd a Flash Tool-al , feltettem az 1.1.7-st. amit kicsomagoltam.A teló is elindult.Azelőtt csináltam egy mentést és most pakolom vissza az appokat.
-
nido
csendes tag
A kamera problémát próbáltam orvosolni, mert azt javasolták support-tól. Én szúrtam el. Sajnos nem segített. Eltűnt minden menüből a fő kamera és a lámpa funkció. A led bizonyosan működik. A hardverben lehet kapcsolni egyedül. Sajnos nem tudom melyik frissítés után tűnt el.
-
tt-tk
csendes tag
válasz
vikiapalya #284 üzenetére
Szia,
első lépésként ellenőrizd a beállításokat:
Beállítások->Továbbiak->Mobilhálózatok->Preferált hálózattípus.
Itt tudod beállítani, hogy 2 vagy 3G-t használjon.
Ha Ee-t mutat, ahogy írtad, akkor a "2G-használjon" van beállítva.Üdv,
tt-tk -
vikiapalya
újonc
Olyan problémám van, hogy a Homtom HT7 a mobilnet bekapcsolásakor egy nagy és egy kis E betűt mutat a térerőnél 3G helyett.
-
Gabboo
tag
Szia!
Köszönöm, ezt a táblázatot láttam (az összes eddigi hozzászólást olvastam).
Látom, hogy itt 1,3 GHz van megadva a maximális magórajelre és 13Mp a kamerára HT7 Pro esetén, és köszönöm a jó szándékot, de ez nekem most nem igazán segített.Nézegettem, eddig kb. 3 helyen láttam beltéri képet HT7 Pro-tól (egy kutyásat, egyet a készülék dobozáról, meg egy lámpáról).
HT7-tel készült beltéri kép is érdekelne, ha van valakinek publikus, kérem, ossza meg velem.A SOC tekintetében ebben a videóban az látszik, hogy 1300 MHz-n megy az MT6735, itt viszont csak 988 MHz-en.
Melyik a valós? Létezik, hogy mindkettő?Köszönettel, G
-
ballimr
csendes tag
Sziasztok! beragado bekapcsológomb és néha alig érzékelő képernyőre tudnátok megoldást ajánlani? előre is köszönöm!
-
Gabboo
tag
Sziasztok!
Szemezgetek egy HT7-tel, vagy HT7 pro-val, és érdekelne a tulajdonosok tapasztalata kamera terén.
Ahol tesztet találtam, ott jellemzően kültéri, interpolált képeket láttam (vagy nem kerestem elég kitartóan).
Ti, akiknek már ilyen készüléke van, tudnátok néhány beltéri, nem interpolált képet feltölteni valahová és belinkelni?
A mostani "csájnafonomon" már kitapasztaltam, hogyan lehet elfogadható képeket készíteni, és a kamera sebessége is egész jó, pedig lassan három éves atechnikatechnológia (és a boldog élet - THL W8).
Nyilván nem várok csodát, de mivel általában a telefon kamerájával dokumentálom a trónörökös növekedését, ezért nem ugranék bele bármibe.Közreműködéseteket előre is köszönöm.
+1: A HT7 pro-ban 1,0 GHz-en fut a szekér, vagy 1,3 GHZ-en? Egyik oldal ezt írja, másik azt.
Köszönettel,
G -
tt-tk
csendes tag
HT7-en a 2016.04.14-i v2.1.2-es frissítés.
fb: https://www.facebook.com/homtomchina
A Látogatók bejegyzéseinél jött a gyors segítség.
Persze, minél részletesebben fejted ki, annál valószínűbb, hogy kapsz rá megoldást.Oroszok , belgák és horvátok is a segítségemre siettek! :-)
Talán mondanom sem kell, angolul. -
tt-tk
csendes tag
Szia zottyus,
amit írok, nem kifejezetten a ht7 pro-ra vonatkozik, hanem általánosságban a ht7-családra.
Nekem, 2+ hónap után, a sima ht7-el vannak alapvetően jó tapasztalataim.
A 3000-es akksi szuper-bivaly-erős, telefon használati szokásom alapvetően napi 4-5 órányi telefonálás, bluetooth-headset-el + netezés, szóval arra és annyit használom, amire vettem. Az akksi egy teljes feltöltéssel 2 napig bírja.
Gyorsan hozzáteszem, hogy az elején meg-megrémültem az olyan rémisztő %-esésektől, mint amiről te is írtál, de mindig kiderült, hogy az ilyen drasztikus %-esést rosszul jelzi ki a teló és azzal a pl. 63%-al még másfél napig bírja (volt olyan, hogy 8%-ot mutatott és még majdnem egy napig bírta), aztán jött a frissítés, ami vagy megoldotta a problémát vagy nem, de a következő szinte biztosan.Neked is azt tanácsolom, hogy ne ess pánikba, légy türelmes és teszteld-teszteld-teszteld. Rá fogsz jönni, hogy mi az, ami valóban bug (ezt általában elég gyorsan javítani szokták) és mi az, ami esetleg olyan hiányosság, amivel együtt kell élned.
HT7-pro-ból most még relatív kevés fut, a sima ht7-ből lényegesen több, de a 2 vas alapvetően hasonló, a gyártó szinte ugyanazokat a hibákat javítja a pro-ban is, mint amit pár héttel korábban a simán, a tapasztalatainkat pedig szívesen megosztjuk. :-)
Ha pedig olyasmivel találkoznál, amire itt nem kapsz választ, előfordulhat, hogy még senkinél nem jelentkezett, javaslom, nyiss bátran a nemzetközi fórum felé!
Nálam szinte azonnali ÉS használható válasz érkezett a HomTom fb-oldalára feltett kérdésemre.
No, nem a gyártótól, hanem rutinos és segítőkész felhasználóktól.Szép napot,
tt-tkui: Fejleményekről, újabb tapasztalataidról pedig írj bátran! :-)
-
zottyus
csendes tag
Mi az ujdonság az 1.1.4-es szoftban?
-
zottyus
csendes tag
Hát a HT 7 PRO akksija elég gyatra.Este 8 kor húztam le a töltőről , beállitottam , hogy este 23.3O kor kikapcsoljon a teló és reggel 6.3O kor kapcsoljon be.Este kb. 1O percet netteztem vele, reggel pedig az akksi 74 % os volt.Most pedig már 64 % , csak az appokat frissitettem wifi-ről.Egyébként tetszik, de kivárok még az 1.1.4 es frissitéssel. -
ballimr
csendes tag
sziasztok! megjött a ht7 em tegnap, minden jó kivéve, hogy amikor az appokat telepitem a facebookot nem tudja feltenni 504 es hibát jelez. minden más gond nélkül fel ment. mi lehet a baj? válaszotokat előre is köszönöm!
-
zottyus
csendes tag
Nekem is a tegnap érkezett meg a HT 7 PRO verzió.1.1.O szoft van rajta.Felajánl egy frissitést , valami 7O mega körül.Érdemes feltennem? Mert olvasgatom , hogy megváltoztatja a kezelőfelületet.
-
nido
csendes tag
Letöltöttem egy teljes firmware-t. Simán felment, de a hibák nem oldódtak meg. Viszon sikerült hazavágni a két IMEI számot. Most már legalább tudom hogyan kell azokat visszaállítani. Vajon 1.x.x szoftvert honnan lehetne letölteni, mert a 2.0.1 vagy 2.0.3 biztosan nem oldja meg a kamera gondot.
-
tt-tk
csendes tag
Szia,
:-) a kommentedből tudtam meg, hogy pár napra rá, hogy frissítettem és meg is írtam a tapasztalataimat, kiadtak egy még újabb frissítést.Akksi üzemidő-kiírásos kérdésedre válaszolva, én ilyet nem tapasztaltam.
Épp ellenkezőleg: inkább azt, hogy most jelzi a pontos akksi fennmaradási időt.
Korábbi frissítések után volt, hogy egy teljes feltöltés után 5-9-15 napot jelzett, és ennek semmi köze nem volt a reálishoz; most 2 nap 19 órát, amit én hihetőbbnek és teljesíthetőbbnek érzek, mint a használattal együtt 10+ napot.
...no de hát kinek a paplan, ugye?... ;-)Amúgy meg: neked _egészen pontosan_ mi volt a problémád vele?
Más HT7-felhasználó mit tapasztal(t)?
Akár ezzel, akár más, a legújabb frissítéssel kapcsolatosan.Üdv,
tt-tk -
csadi0011
őstag
válasz
emzeperix #259 üzenetére
Alapból is tudna, de valamiért nem érhető el. Írtam már nekik emiatt, de nem válaszoltak. Beállításokban a nagyító ikonra kattints rá és írd be, hogy képernyő. Lentebb találsz olyat, hogy képernyő képének kiküldése. Rámész, de nem hozza be.
De tud applikációval. Nem tudom fejből a nevét, a telefon meg nincs nálam. Ha nem találnál ilyet, akkor leírom, amikor tudom. -
stefi81
tag
Tegnap felraktam HT7-re a v2.1.2-t és az aksi visszajelzése megint össze-vissza mutat.
-
csadi0011
őstag
http://www.coolicool.com/Promotions/homtom.html
Egy kis villámleárazás. -
dib0079
csendes tag
Sziasztok!
Ma én is megkaptam a HT7 Pro-mat, nagy lendülettel upgradeltem, majd a reboot után rémülten láttam, hogy az összedizájnolt felület helyett egy katyvasz fogad. Ezen kívül első benyomásra tetszik a telefon. Talán a képek alapján vékonyabbra számítottam, és persze meglepett a súlya is. Recovery-be nem tudtam bejutni, kiírja, hogy "no operation" és nincs tovább. Ez így normális? Rootolni ugyanúgy kell, mint a HT7-et vagy ez a készülék más?
Remélem gyűlnek még itt a tapasztalatok!
-
Csigu HT7
csendes tag
válasz
-Zola0808- #248 üzenetére
Szia -Zola0808-
az érintőgombok nem világítanak... ez így gyári..
de ez legyen a legnagyobb gond vele! -
storm4
aktív tag
Sziasztok!
HT7 PRO használókat kérdezném,hogy üzemidővel hogy állnak, mennyire merül a készülék?
A válaszokat előre is köszönöm! -
tt-tk
csendes tag
HT7-re megjött az újabb frissítés, uszkve 48MB-os csomagban.
v2.1.1/2016/4/9
A FOTA 2016/4/12-nek jelezte.Első benyomások:
> nekem a gyári launcher3 újra használhatatlan, mert visszatértek azok a motívumok, amiket korábban javítottak, nekem ilyen a törölhetetlen Google-kereső-modul, de sebaj, mert továbbra is a ZenUI-t használom;
Kártékonymentesnek látom, ez mondjuk lehet pozitívum, mint ahogy az is, hogy végre eltűnt az utolsó -rém bosszantó- beépített oldal, mint ahogy az az egész fotós és zenelejátszós förmedvény;
> memóriát mintha ésszerűbben használná, mert több a szabad, mint eddig (átlagban 550-610MB);
> a korábban letöltött alkalmazások, így az antutu sem indult el elsőre, de törlés és újratelepítés után már igen és hozta is a nekem megszokott adatokat, picit jobbat is: 24.333 (korábban 23.800 és 24.200 között mozgott).
> az elkészített fotók továbbra sem kerülnek sd-re, alapból a telóba menti, hiába van beállítva tárhelynek a sd.Szívesen olvasnám más felhasználók beszámolóit is!
Üdv,
tt-tk -
-Zola0808-
tag
válasz
-Zola0808- #247 üzenetére
Láttam csavar meglazítós tanácsot és kipróbáltam és segített.
Már csak azzal nem találkoztam, hogy miért nem világítanak az érintő gombok.
Valaki? -
-Zola0808-
tag
Sziasztok!
Hangszóró problémával találkoztatok? Mikor bekapcsoltam még jó volt, azóta csak fülhallgatóval működik.Valami okosság? -
pumpedlix
tag
-
pumpedlix
tag
Homtom Ht7Pro
Végre megjött
Jó kis ikonok témaválaszthatóság végre nem olyan unalmas mint mondjuk egy DOOGEE X5pro
Aztán már ékezik is a frissítési figyelmeztetés ami kisebb hibákat hivatott javítani, Letöltöm telepítem:erre egy új kezdőképernyő fogad, témaválasztás megszűnt a sima lapozható huawei-es menümentes főképernyő megszűnt lett helyette normál alkalmazásokba belépő menüpont és nem is tetszik már az egész.
szomorú vagyok pedig maga a készülék jó -
tt-tk
csendes tag
válasz
core2trio #221 üzenetére
Kedves core2trio, és mindnyájan, akik az interpolált képek élességével küszködnek,
az interpoláció kikapcsolásához nem kell belenyúlni szoftveresen, csak picit finomhangolni a beállításokat:
Kamera -> Beállítások -> Kamera -> 8M pixelt átállítod 5M-re és kész is.
Abból látod, hogy interpolációra van állítva, hogy nem választhatod ki az előnézet méretét Teljes képernyő-re, ami 16:9, mert csak a Normál-t ajánlja fel, ami 4:3.
Mindkét kameránál járható ez az út.Én inkább 5, illetve 2MP-s képeket készítek, mintsem 8, illetve 5MP-s interpoláltakat.
Szép napot,
tt-tk -
csadi0011
őstag
Én nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
nido
csendes tag
Sziasztok.
A gyerek kapott egy HT3-at. A gond, hogy eltűnt az értesítési menüből a lámpa ikonja és nem lehet sehogyan sem kapcsolni. Csak a képernyőt fehérként használva lehet világítani vele, más alkalmazásokból is.
A nagyobb gond, hogy nem lehet a hátlapi kamerát sem használni, mert csak az előlapi van. Egyszerűen eltűnt a *#... menüben is csak a selfi kamerát hozza fő kameraként. A kamera alkalmazásból is eltűnt a kamera váltó ikon! Csak a fej és HDR ikonok vannak!
Leírtam a Homtomnak is a hibát, még egy levél jött csak, amiben a telefon gyári újraindítását javasolták, amin már túl voltam akkor is.
A lámpa és kamera gond véleményem szerint összefügghet. -
vampire17
addikt
Sziasztok!
Erdekelne egy ilyen telo "HOMTOM HT3" GPS-nek hasznalnam kocsiban. Az erdekelne, mennyire jo a GPS modulja ill szerintetek birna a melegedest a szelvedon?
-
Csigu HT7
csendes tag
válasz
csadi0011 #228 üzenetére
Sziasztok, amit én találtam eddig a témában:
- a www.doogeemobile.com sztem vmi kereskedőnek a honlapja, a Doogee-e a www.doogee.cc és vhol már olvastam tőlük is hogy a www.doogeemobile.com-tól elhatárolódnak.
- kezdetben több kereskedői oldalon a HT6, HT5-öt Doogee - Homtom-ként mutatták be...
- egy magyar teszt oldalon pedig volt 1 cikk, hogy a Homtom lesz a Doogee nagy aksis, olcsó almárkája...- szóval egy Doggee DG580 boldog tulajaként így szaladtam bele én is a Homtom-ba..
-
luke30
tag
De az is lehet hogy ez a helytálló:
DOOGEE HOMTOM HT3 Pro Smartphone Main Features:
Display: 5.0 inch 1280 x 720 HD Screen
CPU: MTK6735 64bit Quad Core
GPU: Mali-T720
System: Android 5.1
RAM + ROM: 2GB RAM + 16GB ROM. TF card up to 64GB
Camera: Back camera 8.0MP ( SW 13.0MP ) with flashlight and auto focus + front camera 2.0MP ( SW 5.0MP )
Features: OTA, GPS
Bluetooth: 4.0
SIM Card: Dual SIM dual standby, dual Micro SIM cards -
csadi0011
őstag
facebook:
"HOMTOM
4 órája ·Announcement: www.doogeemobile.com is a fake website, we have never cooperate with this website. Please do not trust it and do not buy anything from it. And our brand name is HOMTOM, we have no relationship with doogee, it is not possible if we sell products on a website with doogee name on it. Thank you.
#homtom" -
Lamaar
csendes tag
HT7 Pro:
Camera/Picture Resolution: 2.0MP(interpolation 5.0MP) front camera, 8.0MP(interpolation 13.0MP) back camera with flashlight and auto focus.HT3 Pro:
Camera/Picture Resolution: Rear camera: 5.0MP (interpolation:8.0MP)
0.1S Fast focus, dual Flash ƒ/2.2
Front camera: 2.0MP (interpolation:5.0MP) ƒ/2.0Sajnos!
-
Lamaar
csendes tag
Szia Ciccuka!
Nem tudom, hogy mennyire helytálló ez a táblázat.
Mint írtam, én HT7 Pro-t rendeltem és ott a specifikáció szerint 8MP-es a kamera.
A HT3 Pro-t nézegetem még, viszont ott csak 5MP-es kamerát írnak.Üdv.: L.
-
Ciccuka
veterán
-
Lamaar
csendes tag
Sziasztok!
Március 04.-én rendeltettem egy HT7 Pro-t.
Remélem, kinőtte már a gyermekbetegségeit.A rootolásról és a gyomlálásról szívesen olvasnék...
(mivel, hogyan...)Üdv
-
Teplic
tag
Kíváncsi leszek milyen lesz, sok laggolást, érintő képernyő pontatlanságát meguntam a HT3-on.
Rootoltam, eltávolítottam uni launchertől kezdve a sok bloatwaret. Jelenleg hasít, nuku lagg. Kíváncsi leszek milyen lesz egy hét vagy egy hónap múlva.
Jelenleg f@sza, remélem marad is. -
Teplic
tag
2.0.6-os FW-el a HT3-ra felmennek azok az appok, amikre korábban hibát dobott. Szóval az a bugfix működik.
2 hónap alatt már jó sok frissítés kijött, elvileg lesz android 6.0 is.
Kijelzőnél szöveg pötyögésénél ha oldalt nyomom kicsit a telefont, akkor pontatlan. Ezért a csavarmeghúzásos dolgot megnézném. -
tt-tk
csendes tag
Sziasztok,
amikor kínai webshopokon böngésszük a szebbnél szebb és jobbnál jobbnak tűnő, árban megfizethető okostelókat, valójában egy ábrándot kergetünk, de valahol, tudat alatt valamennyien tudjuk, hogy ezekért az előnyökért valamit be kell áldoznunk. Mindvégig csak reménykedni tudunk abban, hogy a "gép" jó cuccot dob nekünk, vagy rosszabb esetben lehetőleg csak annyi hibával, ami még elfogadható, amivel még élvezni tudjuk a szerzeményünket, amivel igazolni tudjuk saját magunk felé, hogy megérte a rizikót, megérte beleugrani az ismeretlenbe, hogy jól döntöttünk.
Aztán, sok-sok várakozás, emilezés, csetelést (rosszabb esetben egyéb költségek kiperkálását) követően végre kézbe vehetjük és oda vagyunk az örömtől: VÉÉÉÉGREEEE!!!!
Majd szép lassan előjönnek azok a bizonyos "gyermekbetegségek", amikre tudat alatt számítottunk, hogy lesznek. Az elsőnek nem tulajdonítunk túl nagy jelentőséget, gyorsan megkeressük rá a megoldást, de jön a második-harmadik és kiszeretünk belőle, már csak a hibákat látjuk benne, nem kellene ingyen sem, sőőőt, megfogadjuk, hogy soha többet kínait!Ám a világ nem áll meg.
A kínai csoda nem kér engedélyt arra, hogy tovább hódítsa a világot.
Akár akarjuk, akár nem, átszövi minden pillanatunkat.Amikor februárban megjött a HT7-em, már az első bug-nál felismertem, hogy jó a cucc, de olyan, mint anno, a 80-as években a Dácsiák voltak: átvétel után el kellett vinni egy szakihoz, aki meghúzta a csavarokat, beállította, amit a gyárban, szereléskor nem állítottak be, mai kifejezéssel élve: finomhangolta a verdát, hogy ezáltal az amúgy jó vasból örök darabot varázsoljon.
Nálam a HT7 pont így működik: az első szemlét követően meghúztam minden csavart, ha kellett, meglazítottam és szeretettel használom.
Nekem bejött.
Pedig, ahogy Jimmy72 írtad, "csak" egy 15 ezres telefon.Sok ehhez hasonló videó van fent a youtube-on, én most ezt teszem be, nézzétek, feleim, zümtükkel:
[link]Derűs vasárnap délutánt,
és ne bosszankodjatok,
inkább sétáljatok egy nagyot és élvezzétek a napsütést.Üdv,
tt-tkUI: ...ha megnézitek a videót, akkor láthatjátok, hogy a fertőzés a 7:57-nél kerül rá a telóra...
-
Jimmy72
újonc
Üdv! Akinek problémás a Homtom HT7 kijelzője (nem érint, duplán vagy helyenként sehogy) az szedje szét és csavarozza össze.. nekem 5 csavar volt épp, hogy a helyére biggyesztve, meghúztam és azonnal meggyógyult. Igaz röpke számolás után 4615,23 méterről sz..tam le a garanciát, lévén 15 ezres telóról van szó. De.. A minőség ami belül fogadott... Egy jól szituált klón jobban meg van tervezve... Soha többet Dügi fajzat !
-
stefi81
tag
videó a jelenségről:
https://www.youtube.com/watch?v=rEANVCkftWc&feature=youtu.be -
stefi81
tag
Sziasztok! A feleségem HT3-asán a bluetooth-al van problémám. Találkozott valaki hasonlóval? Ha felső gyorsmenüből be szeretné kapcsolni a bluetooth-t, nem kapcsol be. A kis nyílra nyomva előugrik a párosított eszköz nem található üzenet, itt pedig bekapcsolt állapotúnak jelzi. Rányomva a kész gombra pedig ismét kikapcsolt állapotúnak mutatja. Ha a beállítások menüben próbálkozik akkor nem engedi a csúszkát áthúzni bekapcsolásra, hanem visszaugrik egyből. A bluetooth tehát egyáltalán nem működik. Semelyik bekapcsolási móddal sem. Ma raktuk rá a 2,0,6-os verziót, az előzővel se ment, ezzel se megy. Ötlet?
-
Ciccuka
veterán
Megjelent:
HT3 2.0.6 Firmware
HT7 2.1.0 Firmware
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- E-roller topik
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest