Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helo!
Nekem sem segített semmi.
Végül a root+exposed+greenify+amplify hozott érezhetö javulást.
Viszont ezek csak a készenléti fogyit javítják, a kijelzö ugyanúgy falja a százalékokatEzekkel óvatosan, mert nekem néha újraindul ezektöl a teló, és leírtani sem lehet öket, mert tiszta rom sehol nincs neten. A needrom-on lévö 1.0.8 pedig más partíció kiosztású, és nem megy fel a telóra.
. -
ViktorHUN79
aktív tag
Nekemez aza tapsztalatom hogy érdemben érezhető javulást semmiféle apokkal meg percenkénti tisztogatásal meg semmivel nemlehet elérni!Egy vmi segíthet esetleg ha új rom jön ki rá!Nekmis volt olyan telóm ami gyorsan merült de hiába tettem bármit max azt értem el hogy mintha talán stb.
-
bubu-x
csendes tag
Sziasztok! Van két db Homtom ht16-os készülékem, mindkettőnek ugyanaz a problémája, gyorsan merül.
próbáltam hibernálni az appokat, de semmi javulást nem észleltem. Valaki tud vmi megoldást a problémára. Köszi előre is. -
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Egy olyan gondom lenne hogy minden ok nélkül újraindul a telefon (HT7 pro) és elkezdi frissíteni az alkalmazásokat. (vagy mit tudom én mit csinál ilyenkor ) kiírja hogy frissítés és számolja pl 1/125 stb.. ezt nem lehet kilőni valahogy ?
Tegnap raktam újra teljesen (GF20_HT7Pro_V1.2.3_user_20160606-17_15_36 ez ment fel..
1 nap után újra előjött ez az újraindulás...

-
Ciccuka
veterán
válasz
ViktorHUN79
üzenetére
Elképzelhető, hogy két változata van. Neked v2-es és erre az a legújabb fw.
-
Ciccuka
veterán
válasz
ViktorHUN79
üzenetére
Ez a legfrissebb gyári: HT7 Pro Firmware 1.2.3 (Wireless Update menüben)
-
ViktorHUN79
aktív tag
sziasztok!Most vettem eegy ht7 pro-t, ez a firmeare van rajta alapból:Ht7 pro 1.0.220160908-2018
Ez a legfrissebb?Vagy van újabb hivatalos?Ha firmeare,akinek megvan,rakjamár ki ide.
köszi! -
A tesztben más marhaságokat is írnak.
pl.:
Ability to accommodate both SIM cards and still have space for a microSD card (currently, if you place a microSD card, you will only have space for a single SIM card, which kills flexibility)Ami nyilván nem igaz.
Lehet, hogy az elején beígérte a doogee, hogy kitolják a telóra a 6.0-t, de végül lehet, hogy rájöttek, hogy nem éri meg. -
zottyus
csendes tag
A tesztben azt irja, hogy talán már 6-os Android van rá.Én sehol sem találom.

-
RedCactus
őstag
Valaki tudja esetleg, hogy a H17 Pro-nak is speciális microUSB-s tőltőfeje van-e mint a H7 pro-nak?
-
Szaraz
tag
Szia!
Nem, semmi ilyesmi. Arra gyanakodom, hogy a Home gombot nyomva tartva a kukára kattintok ( leállítja a futó folyamatokat ), lehet hogy kikapcsolja az ébresztőt is? Vagyis leállítja.
Másik: vannak olyan névjegyek, amiket nem hoz be, amikor elkezdem beírni a nevet a keresés mezőbe? De ha kikeresem ( odagörgetek ), akkor ott van.HT17 Pro
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
HT17 Pro-nál olyan problémam van, hogy az ébresztő nem ébreszt. Pénteken is belefutottam, meg ma is. Ránéztem a telefonra és azt írta ki, hogy elmaradt ébresztés vagy valami hasonló! Találkoztatok már ilyennel? Gyári kamera szoftvert mire érdemes cserélni?
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok! Rootolni akartam, felraktam a TWRP-t, de azóta nem megy az érintőképernyő. Se recoveryben, se bekapcsolás után. Gyárira se tudom visszaállitani, mert a TWRP jön be ahol meg érintős a felület.

-
asvald
senior tag
válasz
ZsoltG60
üzenetére
Ugyan ez a probléma nekünk is , tehát nem egyedi !
Viszont azt vettem észre , hogyha minél távolabb vagyok a wifinktől annál több idő mire csatlakozik ,tehát gagyi a wifije vagy az antennája nem elég erős ,esetleg szoftveresen van baj ! Érdekes : a prime-om és a gyereknek a x5 nem csinálja ezt ,az egyből csatlakozik akár hol vagyok a házban ! -
Szeintem ez a rom nem ehhez a telóhoz való, de ne legyen igazam. Még próbálkozom majd ha lesz időm.
A homtom support szokott hülyeségeket mondani, nekem az 1.0.5-re mondták, hogy a legújabb.
Dátum szerint újabb volt, mint a 2.1.2-es, de szerintem csak később fordítottak egy régebbi verzióból.Szerintem 99%-ban itt a 2.1.2.-t használja mindenki, mivel az jött le OTA legutoljára.
-
tt-tk
csendes tag
Szia,
HT7-hez kértem tőlük hivatalos romot, amire másnap-harmadnap válaszoltak is.****
Dear Customer,Please try this one
https://drive.google.com/file/d/0By2t6rTTiNQNMUJLSWU5M1AwT2c/view?usp=sharingBest regards,
HOMTOM
Email: support@homtom.cc
***:- én meg nem vagyok oly merész, hogy csak úgy manuálisan felrakjam, innen jött a nyilvános kérdés:
az itteni ht7-júzereknek melyik rom van fenn, stb.Köszönöm, ha többre jutsz vele és megosztod.
És a többieknek is.
:-) még nem mondtam le rólatok... :-)Üdv,
tt-tk -
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. HT7 Pro néha nem csatlakozik wifire, csak kiírja hogy "ip- cím lekérése . Újraindítás után is van amikor 25-30 perc kell a csatlakozáshoz . Találkozott már valaki ilyennel ? routert is újraindítottam de semmi. Az az érdekes hogy2-3 napig gond nélkül csatlakozik bármilyen hálózatra de van hogy megbolondul.. és akkor semmi...

-
Többféle HT7 létezik.
Az enyémre 1.0.5 után nem akart jönni frissítés, de rá lehetett rakni 2.1.2-t, ami dátum szerint korábbi, mégis újabb verziójú komponensekből áll.
A másik HT7-esemre lejött a 2.1.2. OTA, de azóta semmi.2.3-ról nem hallottam. Ha adsz egy linket, akkor kipróbálom, amint idöm engedi.
Bici
-
tt-tk
csendes tag
...többi guru, valami biztató?
:-) -
Ciccuka
veterán
válasz
solyomszem23
üzenetére
Marhaság. Telekom, Telenor-al is kifogástalanul használható.
Egyébként meg: Akadozik a Telekom rendszere, dolgoznak a hiba elhárításán -
luke30
tag
válasz
solyomszem23
üzenetére
3 telefont is vettem, igaz már egyik sincs nálam de senkinek nem volt panasza az elérhetőséggel.
-
luke30
tag
válasz
solyomszem23
üzenetére
Vodafone?
-
solyomszem23
csendes tag
sziasztok,
nemrég vettem egy ht7 pro-t. nagyon meg lettem volna elégedve vele, ha az az egy bosszantó probléma nem fordult volna vele elő, éspedig ha kiérek a mobilszolgáltató 3G-s hálózatának hatóköréből (csak 2G van, de az fullon), nem lehet a telóval sem hívást kezdeményezni, sem pedig hívást fogadni, 3G alatt tökéletes. Mivel garis a teló, már felvettem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, és visszaküldtem nekik Kínába, most arra várok, hogy visszaadják a zsetont. Ami foglalkoztat azóta is, hogy mivel nagyon tetszik a teló, és eme témát már a szolgáltatótól kezdve a Magyarországi eladókon át végigjártam, mindenki mást mond, és őszintén szólva tanácstalan vagyok ezügyben. A szolgáltató azt mondja, hogy mivel kínai a teló (szokásos duma) nem kompatibilis a hálózattal, a magyarországi képviselet pedig válaszként egy történetet adott nekem tanácsként, amiben is azt írja a manus, hogy 800 Mhz-es (B20-as) frekvenciát nem támogat a teló, ő pedig vidéken lakik (én is) és ő sem tudja 3G-ből kiérve a telót telefonálásra használni. A mobilaréna egy cikkét is olvastam ezügyben (https://mobilarena.hu/teszt/4g_lte_800mhz_b20_band20_frekvencia_magyarorszag/erintett_telefonok_es_szolgaltatok.html), de ha arra hallgatna mindeki, senki a büdös életben nem venne itt kínai telefonokat, az sicher. Szerintetek ez egyedi hardveres gond lehetett, vagy ne próbálkozzak a telóval inkább többet? Szívesen veszem a tanácsaitokat!
-
tt-tk
csendes tag
Sziasztok,
az uccsó előtti (v2.1.2-20160414) firmware-frissítést követően volt egy gyári visszaállításom és azóta nem talál újabb frissítést OTA-n.
Mint a homtom support-al folytatott levelezésünkből kiderült, van egy újabb firmware, ami innen letölthető
.Letöltöttem, így néz ki:
Nagyon nem akarnék újra a "segédprogramok" kiírtásának ádáz csatájának útjára lépni, ezért kérdeznélek Benneteket:
Nektek ez a verzió van fent?
és ez melyik verzió?
v2.3-as?
ismeritek?
stabil?
izé-mentes?
stb.Köszönöm a válaszokat.
Üdv,
tt-tk -
Noss, annyira megtetszett a céges HT16, hogy vettem egyet, és a HT7-et otthoni felhasználásra tettem félre a számomra hatalmas méretei miatt (mini tablet).
A HT16 akksija, bár papíron nagy, valóságban jó ha egy napig kibírja. Remélem, erre majd jön szoftver frissítés.
Minden más tekintetben szuper a HT16.
-
Tamyra
tag
HOMTOM HT17 Pro vélemények engem is nagyon érdekelnének!!!

-
Sziasztok!
HT16-ot vett már valaki?
-
sirály69
őstag
HT17-em van. Már belaktam, de nem találom a hívószám küldését, hol lehet beállítani...
Van ötletetek?
-
Ciccuka
veterán
A fél évnél régebbi modellekre mintha teljesen megszűnt volna a support (nincs új firmware javítás).

-
Szaraz
tag
Sziasztok!
A HOMTOM HT17 Pro-ról valakinek tapasztalata? Esetleg vélemény?
Tinydeal-en elég jó áron van! -
luke30
tag
Valaki vett már a HT7-es hez töltő/adat kábelt ami működik is? Ha igen, megosztaná velem? Köszönöm.
-
Sziasztok!
A cégünk rendelt sok HT16-ost céges telóként és az a kérdésem, hogy a Ht7 esteében melyik víruskereső mutatta ki a gyári malware-t?
Meg akarok győződni arról, hogy ezen nincs ilyesmi.Kössz!
-
gurubefree
senior tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Nekem a ketto kozul egyiken sincs semmi sz*****
Itt talalsz okos dolgokat ! [link]
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
gurubefree
üzenetére
Köszi a választ, de kicsit nyugtalanná tett, hogy egy android csoportban posztoltak egy cikket, amiben az van, hogy a Xiaomi gyártású mobilokba gyárilag raktak egy backdoor-t amivel utólag bármilyen app-ot fel tud rakni a mobilra a gyártó, ezért picit megingott a bizalmam a kínai márkás mobilokban.
Erről a cikkről van egyébként szó: Xiaomi Can Silently Install Any App On Your Android Phone Using A Backdoor -
gurubefree
senior tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Szia
Nekem 2x Homtom HT7 Pro van itthon . A masodik eppen 2 napja jott meg . Ami problemas lehet az az aksi ( bar ez olcson orvosolhato ) . Power gomb ami nalam a masodiknal be is ugrott egy kicsit felreall nincs tartasa. Szet meg nem szedtem de valoszinusitheto , hogy csak a helyere kell rakni .
Ezeken felul ( nekem semmi problemam az aksival ) par alkalmazasban gyosabb ( szamomra annak tunik ) a HTC one M9-tol amit eddig hasznaltam . Nekem minden altalam hasznalt alkalmazas problema nelkul alkalmazhato .( videomix , showbox , wish , soundcloud etc ) Jatszni nem jatszok . Kijezo superb .
-
luke30
tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Azt hogy a firmware-be integráltak az unatkozó ferde szeműek spyware -t. Frissítés előtt érdemes végig bújni az illetékes külföldi(orosz) fórumokat hogy érdemes e felrakni a legújabbat.
Stabilnak stabil, azzal nincs gond, az áruház működik, pár alkalmazás nem akar települni(pl. MindigTV). Ilyenkor a net-en kell halászni egy régebbi apk -t amivel aztán sikerül felrakni (max. utána nem frissíted). -
Ciccuka
veterán
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Viszonylag stabil.
Igen.
Olvass vissza! -
Daywalkerke
aktív tag
Köszi a választ.
Azon, hogy "Néha előfordul kelletlen előretelepített program" pontosan mit értesz? Azt, hogy amikor gyárilag néha kerül bele pár hasznavehetetlen program vagy azt, hogy később a frissítések során utólag tesznek bele valamilyen progit?
Stabilitást tekintve egyébként milyen az oprendszer ezeken a mobilokon?
Google play áruház használható rajtuk? -
Ciccuka
veterán
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Első négy hónapban aktívak firmware-t illetően utána nem nagyon van support. Elfogadható telefonok végül is, kisebb nagyobb hibáikkal együtt is. Magyar nyelv van bennük. Néha előfordul kelletlen előretelepített program.
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék Homtom márkájú mobil tulajdonosoktól, hogy mik a tapasztalatok ezzel a márkával?
Mert elvileg pár nap múlva kiadják a Homtom HT20 új mobiljukat, ami ha csak a specifikációkat és az árat nézem nagyon jó vétel lenne, de eddig erről a márkáról semmit sem hallottam, ezért örülnék ha valaki írna akinek ilyen márkájú mobilja van, illetve még picit tartok az ilyen kisebb kínai márkáktól, hogy nincs-e bennük gyárilag spyware, backdoor vagy bármi hasonló, ezzel kapcsolatban tapasztalatok?
Magyar nyelvet lehet az ilyen márkájú mobilokon beállítani, illetve frissítések néha érkeznek rájuk?
Köszönöm előre is aki válaszol. -
stefi81
tag
Üdv
Lecseréltem a ht7-et egy ht5-re a mérete miatt, de nem akartam HT3-at mert az asszonyé nem tetszett.
A lényeg az hogy a 3 HT-nak ugyan olyan a menüje szinte, de van egy olyan gondom hogy ha kézire állítom a hálózatot akkor is átáll másikra mint amit kiválasztottam. A határ mellett dolgozom és elég baj mikor átáll magától és úgy telefonálok kinti hálózaton.
A HT7-nél nem volt ilyen gond, az tartotta az a hálózatot amit kézzel megadtam neki...
-
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Nálam éppen van egy Redmi 3S is, amit egyik rokonnak szánok. Próbálgattam, meg minden, de számomra tök felesleges, amit nyújt. Nekem tökéletes a HT7. Semmi nem hiányzik belőle nekem. Talán kisebb kijelzővel mégjobb lenne, de emiatt nem fogok újatt venni.
Haverom még a Xiaomi-t is gagyi sz*rnak tartja, neki csak sony, apple, stb. a megfelelő. Ennek tudatában el tudom fogadni, ha valaki a homtom telót csak a jó ár/érték aránya miatt tudja értékelni. -
gurubefree
senior tag
Nem holnap gondoltam
eves szinten egy belefer .Az egyik Homtom HT7 Pro szulinapi ajandeknak jott az idosebb fiamnak ... amikor a kezembe vettem . nem akartam hinni a szememnek . Vettem gyorsan magamnak is egyet .Jatszani nem jatszok a telefonnal . Internet az rengeteg mivel sokat utazok munkaba . Havi szinten az atlagos letoltesem a telefonnal +30GB .
-
válasz
gurubefree
üzenetére
Arra azért vigyázz, hogy ha gyakrabban váltogatod a telódat az olcsósága miatt, akkor hamar ugyanoda kerülsz költségekben, mintha drágábbat vennél, de ritkábban.
Könnyű elszállni az alacsony árak miatt. -
válasz
gurubefree
üzenetére
Én a sima HT7-tel is elégedett vagyok. Az 1GB ram ellenére kb. anniy szabad memória van, mint egy 2GB-os Xiaomi-n.

Amire nekem kell, arra elég a hardvere. A fogása is tetszik, szóval számomra ideális. és 53 USD-ért vettem. -
Ciccuka
veterán
Mostanában nem nagyon jön semmiféle új firmware a régebbi (fél éves) telefonokhoz. Lehet ennyi volt, teljesen átálltak csak az újakra

-
csadi0011
őstag
-
Sziasztok!
Valaki vásárolt közületek az utóbbi hónapokban sima HT7-et?
Ha igen, akkor csináln anekem csak a preloader partícióról egy backup-ot sp-flashtool-lal?
Kössz!
-
No para, eddig úgyis tárgytalan, mivel még nem sikerült tégla állapotból visszacsinálnom.

Asszem ennek végleg annyi, hiába ismeri fel a készüléket a gép, az sp-flashtool nem kap választ tőle.Valakinek nincs kedve némi pénzért csinálni egy backup-ot MTK Droid Tool-lal?

-
Sziasztok!
Írtam egy email-t a homtom-nak - csak a rend kedvéért - hogy mi a szitu a hosszabb jack aljzattal, de egy hete még nem válaszoltak.

Nem mintha akarnék zenét hallgatni a telóval, de azért látszik, hogy supportra nem futja ilyen alacsony készülékárak mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbáltam hibernálni az appokat, de semmi javulást nem észleltem. Valaki tud vmi megoldást a problémára. Köszi előre is.