Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zarovich
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Homtom HT7-es telefonnál, hogy lehetne beállítani a hívószám kijelzést (a szolgáltatónál engedélyezve van).
Előre is köszönöm a segítséget. -
vandor01
senior tag
nalam is jo mar... egy kis "szodaval"

a jack dugot addig tekergetem mire jo lesz!
a telcsi seggere reszeltem egy kratert most mar minden kabelt megeszik!75juroert igy jart a szarrago vevo

remeljuk a kovetkezo generacio mar jobb lesz es mar ostromolja majd a Xiaomit...
minosegben es araval is! -
-
vandor01
senior tag
amiben a telefon mellett egy rövid használati utasítás és egy egyedi (hosszabb fejjel ellátott) micro-USB kábel és töltőfej lapult – előbbi azért hosszabb, mert a burkolat vastag, ezért a hagyományos töltőfejek tulajdonképpen kifordulnak belőle, ha nem támasztjuk ki rendesen. Ezt kicsit tervezési hibának, vagy legalábbis egy rossz döntésnek gondolom.
micro USB?
benne van a tesztben is.... a szabvanyos kabelekkel nem hasznalhato!Jack?
ciceg... kicsit mozgatni kell hogy jo legyen..ertem en hogy occcooo meg mit varjunk tole etc...
de mar evtizedek ota gyartanak a kinyaik milliard szamra jack anyat/apat
micro USB meg szinten....szoval?
hulyeseget csinaltak...
oukitel sorozat szinten zenesz....
es igy akarnak vevoket szerezni?nekem GPS-re, meg tablet funkciokra kell....
hajnalban radiot hallgatni... semmi telefonalas!
az alap minimum funciok csont nelkul menjek rajta occco ide vagy oda..... -
válasz
vandor01
üzenetére
A jack-je nem érdekel, nem hallgatok zenét telefonról soha.
Az USB eddig jól ment a ht7-en.
Ezzel milyen gond szokott lenni?Ezekre szeretném használni: böngészés, chat, email, hírolvasás, navigáció, néha bluetooth net megosztás.
Számomra az a fontos, hogy ne dobálja el a wifi-t, 3G-t, GPS jelet, és ne legyen idegesítően rossz az érintője.
Illetve a telefonálási hangminőség is elfogadható legyen. -
Van valakinek legelső szériás Homtom telefonokkal?
Vannak kezdeti hibák, amik később javulnak?Arra keresem a választ, hogy a HT16-ot megéri-e előrendelnem, vagy várjak vele pár hónapot, amig kiforr?
-
Az 1GB Ram menniyre korlátoz a mindennapi használatban?
Az én 2 napos HT7 használatom alapján nem vettem észre problémát, de mondjuk waze, sygic és messenger, vagy böngésző közti váltáskor többet gondolkodott, mint egy 2GB rammal ellátott Xiaomi Redmi 2, de persze nem azonos árkategória.
Én egy HT16-ra pályázom, majd amikor megjelenik, csak kissé félek, hogy a hangszóró minőség, vagy a GPS/Wifi/3G eldobálások és pontatlanságok, illetve a hangszóró minőség nem lesz túl rózsás.
De végülis enniyért belefér, csak abban nem vagyok biztos, hogy ennyiért kellene fő készüléket vennem.
Hétvégén megpróbálom újjáéleszteni a HT7-emet végre, hátha annak tapasztalataiból jobban el tudom dönteni. -
stefi81
tag
Egy rövid beszámoló, hátha valaki is hasonló cipőben jár.
Kicsit meguntam a Ht7 nagyságát a hétköznapokban és vettem egy Ht5 telót.
Nekem a Ht7 általában 2napot bírt, sokat beszéltem meg egy pici net volt általában.
Most a Ht5 4nap alatt 65%-ra merül 100-ról, igaz be volt kapcsolva a takarékos mód, meg nem beszéltem annyit, de viszont volt egy kis játék.
Eddig meg vagyok vele elégedve, ajánlom másoknak is. Sokkal komolyabbnak tűnik már fogásra a fém oldal házzal. Annyi hogy viszont nehezebb picit.Jah és jó a füles csati és szépen is szól, még a hangszórója is!
-
Ciccuka
veterán
-
válasz
vinibali
üzenetére
Csináltam ugyanolyat az alapján a ht7 gyári rom scatter file-jából.
Viszont amikor írtad, hogy lehet kézzel fájlokat hozzáadni, akkor rájöttem, hogy ugyanezt az eredetivel is meg lehet csinálni, így inkább azzal csináltam.
Szerintem az USB mód nem megfelelő. Hiába ismeri fel a telót Mediatek USB device-nak, nem megy át META módba a teló. Az összes eddig látott videón átvált a driver neve VCOM-ra, de nálam nem.
Ha a SP-flashtool nélkül csatlakoztatom a telót, akkor meg folyamatosan csatlakozik, leakad, megint csatlakozik, leakad, és ezt csinálja a végtelenségig. SP-flashtool futás közben stabilizálódik, de szerintem akkor is ezzel lesz a baj.Próbáltam teszt pontot keresni a NYÁK-on, de sajna az én multiméterem nem köti össze a mérendő pontokat sípolós üzemmódban, úgyhogy majd újra kell kezdenem a tesztpont keresést egy kábeldarabbal.
-
válasz
vinibali
üzenetére
Kössz!
Ez sajna nem megfelelő formátum nekem.
Ez a formátum akkor jó, ha egy db file-ban van az egész rom. ezért lenne szükségem egy backup file-ra, mert az egyben van.
Eza formátum nem teszi lehetővé több file betöltését, mert nincs információ arra, hogy mit töltsön be az adott helyre.
Az én telóm rom-ja ilyen scater file-t tartalmaz.
Ezek a mappában lévő file-ok: -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
HT3hoz rendelt mar valaki tempered glass -ot?
Aliexpressrol ami jott annal minden oldalon kb 2-3 mm nem fekszik rendesen a kijelzore, es ott torik az uveg..
Ott levegos alattaKoszi
-
vinibali
őstag
volt pár mtk-s telóm és lementettem mindnek a romját. itt egy JK11 scatterje:
http://pastebin.com/dujdrUif -
válasz
vinibali
üzenetére
Honnan nézted ki a szintaxisát?
Mert ami a rom-hoz van scatter file, azt nem fogadja el a régi sp-tools. Betölti a logo-t és még egy image file-t a kb. 10-11-ből, és azt mondja, hogy hibás a scatter file. A maradék 8-9 sornál nem rakja be az utolsó oszlopba a file-t, és a kezdő és vég address-eket sem ismeri fel ezeknél.
Megnéztem hogy a két jó sor miben különbözik felépítésben, de kb. semmiben. -
válasz
vandor01
üzenetére
Igazából mindössze egy megfelelő recovery-t flash-eltem fel rá, amitől megtéglásodott.
A gyári 2.1.2-t szerettem volna feltolni rá.
Jelenleg felismeri a gép, meta mód műxik, de csak régebbi SP flashtool-lal lehet meta módban flash-elni ezt a telót. Ahhoz meg kell egy régebbi felépítésű scatter file, amit csak az MTK Droid tools tud csinálni, ahhoz meg kell egy backup.
Én elégedett vagyok a ht17-tel, két napig élveztem is a képességeit, de sajna ez lett a vége.
-
Sziasztok!
Itt ez a jó kis Homtom HT16, ami elméletileg 25.-e után lesz élerhető.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- menniyre szokott gond lenni a legelső szériás HomTom telókkal?
- a bevezető árnál magasabb végső árral kell számolni?Kössz!
ui.: Ha valaki tudna backupot csinálni a HT7-ről az előző hsz-em alapján, annak fizetnék egy csokit, vagy sört, vagy ilyesmit.

-
Sziasztok!
Egyelőre úgy tűnik, hogy téglásítottam a telómat.

Szinte biztosan javítható, de az új SP Flashtool-ok nem hajlandóak META módban jól működni a HT7 gyári romját pedig nem ismeri fel a régi még jól működő SP Flashtool.
Elvileg az lenne a megoldás, hogy egy backup-ból indulok ki, csak sajna nekem nincs ilyenem.Ha valaki csinálna egy backupot a gyári 2.1.2-es ROM-jából az MTK Droid Tool segítségével, azt nagyon beköszönném.
Elvileg factory reset után is jó, meg belakva is, úgyis csinálok egyből reset-et.Kössz!
-
core2trio
tag
Én valahogy úgy emléxek, csak a kiírás volt hibás de valójában bírta volna a 2+ napot átlagos használattal az akksi (igaz sima HT7), nem lehet ez is a szokásos ilyen sw hiba csak, vagy ki is kapcsol?
-
Ciccuka
veterán
válasz
spartacoos
üzenetére
Töltéskor és lemerüléskor mindig világít, ezt nem lehet kikapcsolni benne azt cseszték el. 10% alatt kiégeti a szemem a piros led.
-
ZsoltG60
aktív tag
Most nem tudom megnézni de tegnap jött rá valami vezeték nélküli frissítés..bár nem tudnám megmondani hogy mi..de kb 25-30MB volt..
HR-t teljesen feltöltve csináltuk..
ilyen mérős töltőnk nincs.. néztem pár akku alkalmazást de hibát nem írt ki , mindenhol azt írta jó állapotban van.
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Ismerősömnek van egy HT7 pro telója.. amiben egy 3000mah akku van . a gond ott kezdődik hogy kb fél napot bír ki átlagos használat mellett...de volt olyan is hogy este 35%ról reggel lemerült teljesen. Ez ennyit bír vagy kifogott egy hibásat ?
HR márt volt többször is ami nem segített ..

-
Sziasztok!
Státusz jelentés:
Eddig semmilyen módszerrel nem tudtam feltelepíteni az újebb verziót, mert:1.) Linuxos ADB nem ismeri fel a telót: (0123456789ABCDEF unauthorozed) a telóün perzse nem jön fel az authorizáció kérés...
2.) Win XP-n nem megy fel a driver, bármit csinálok, végigkövettem vagy 3 féle leírást, de semmi, mindig ugyanott akad el; nem hajlandó felismerni, hogy a mellékelt driver a HT7-hez való. Kipróbáltam a facebook-on linkelt verzióval, fórumossal, stb.
3.) Akármelyik SP Flash Tool-t próbálom letölteni akárhonnan, mindegyikben ugyanazt a file-t nem lehet kicsomagolni. Sem linux alól, sem Total commanderrel, sem pedig Winrar-ral.
Ezek után nem vágom, hogy másnak hogy sikerült...

Azért a hétvégén nekifutok újra, hátha van megoldás.
-
-
tt-tk
csendes tag
hehe, az ős-HT7-júzerek majdnem egyszerre írtak, pedig össze sem beszéltünk! :-)
-
-
Ciccuka
veterán
Akkor ez gondolom első-szériás. A jack aljzata problémás.
Telefonban van egy vezeték nélküli frissítés menü a végén, azt érdemes megcsinálni.

-
Sziasztok!
Ma jött meg a sima 1GB RAM-os HT7-esem. A Geekbuying-on 52,99 USD volt az ára akciósan. ÉS nem fogták meg a vámon. A híresen rosszul váltó cikibank is bőven 16k alatt számította meg.
Szerintetek megérte, vagy igen?
A lényegre: 2015 december eleji szoftver van rajta, OTA nincs rá újabb, de az öszefoglalóban írva vagyon, hogy van ennél frissebb rom is. Kérdés, hogy mikori a legújebb, és ezt hol találom? Az összefoglalós link nem műxik.
Elkezdem bújni az XDA fórumot is, de ha valaki belinkel doksit rootolásról, illetve olyan formátumú Rom-ot, amiből ki tudom pucolni a fölösleget, akkor azt nagyon megköszönöm.
-
core2trio
tag
HT17-el van már valakinek tapasztalata?
-
vandor01
senior tag
megjott a "tokja-vonoja" is [link]

olyan minosegu mint a telefon de ennyi piiizert?... kb annyit is er!
erdekes az aljara pont akkora lukat hagytak mint amekkoratl reszelni
kell a telefonra, hogy a szabvanyos kabelekkel is hasznalhato legyen
Nos egy kis szodaval elmegy... remelem minimum 1evet talan 2?

-
Ciccuka
veterán
HT7 Pro telefonon 3 hónap használat után keletkezett 3 "ajándék" pixelhiba.
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HT7-em, aminek lett egy kis baja.
Bekapcsolni be tudom, tehát bejön a boot képernyő, de utána nem jelenik meg semmi a kijelzőn.
Az érintő gombok érintésére a rezgőmotor reagál.
Hangerő fel+power gombbal indítva megkapom a "Recovery menüt",de Recoveryt választva "Nincs parancs" üzenetet kapom hátán fekvő zöld robottal piros felkiáltó jellel a hasában.
Mit tudnék tenni vele?A válaszokat előre is köszönöm!

-
Kinsiinoo
senior tag
Sziasztok, ismerősnek kellene rootolni egy HT7 Pro-t, valakinek van hozzá leírása?

Kicsit kamu szagú néhány megoldás amit találtam google kereséssel
Needromos megoldások általában mennek és itt a leírásban benne van a SuperSU zipje is de valaki próbálta már?
-
batabe
senior tag
egy kérdés, az valahogy megoldható gyári beállítások mellett, hogy a bejövő hívás esetén a hívókép nagyobb legyen? jelenleg a képernyő felső részén csak egy kis thumbnail jelenik meg.
-
batabe
senior tag
HT3-mal a tapasztalataimat szeretném megosztani:
még néhány hónapja vettem, a szokásos szar programokkal, amiket végül letiltottam, meg rootoltam, használhatóvá tettem. kicsit gyanús volt, hogy néha jöttek fel kéretlen programajánlatokról értesítések.
múlt héten jött egy frissítés, és rányomtam, utólag jutott eszembe, hogy hátha a root miatt gond lehet, de már késő volt.végülis nem derült ki, hogy az volt-e a baj, de a frissítés errorral leállt, és bootloopba került a telefon.
végül sp flash toolssal az utolsó hivatalos romot felflasheltük, semmi kínai szarság, semmi uni launcher. már nem is kellett semmit letiltanom, rootolnom. egyelőre jónak tűnik.
-
Sziasztok!
Van különbség szoftverben a kínai webshop-okból rendelt készülék és pl. egy spemall-os készülék között?
Kössz!
-
válasz
csadi0011
üzenetére
Igazából a HT7 recés hátlapja tetszett meg benne leginkább.

A PRO változat és a HT17 sima felülete nem jön be, akkor már egy tök más telefon irányába keresgélnék.Azért a spemall-ról választottam, mert azt EU-ból küldik, a banggood-os verziót pedig elfoghatják a vámon nagy eséllyel - állítólag. Egyébként amúgy is terveztem rendelni spemall-ról mást is és egyszerre mehetne.
A támogatás hiányát sajnálom.
Honnan volt az eredeti infó, ami alapján az összefoglalóba az került, hogy jön rá a 6.0? Meg úgy általáben hol találok hasznos infókat a HT7-ről?
(root, vírusos appok, bloatware mentesített rom / ha van ilyen /, stb.) -
asvald
senior tag
Mikorra várható az android újabb változata ht7pro-ra?
-
csadi0011
őstag
55 USD és van szín választás: [link]
HT7-et szerintem már nem támogatják, nem vennék azt már. Főleg, ha te is kifogsz egy hibásat, akkor támogatásra nem számítanék, az eladóval kell egyeztetned majd, mert HOMTOM nem hiszem, hogy foglalkozik a régi készülékekkel.
HT7 PRO van szintén BG-n 80 USD-ért, de ha az is sok, akkor 70 USD a HT17, ami olyan, mint a HT7, csak újabb, picit jobb, tovább lesz támogatva.Persze kalkuláld bele, hogy plusz költség hárulhat rá.
A kérdéseidre nem akarok válaszolni, mert nem tudom 100%-ra, de mindenből ki lehet fogni rosszat. Rokonságban nekünk van egy hónapok óta tökéletes HT7 és egy már visszaküldött HT7, aminek telefonálási és érintőképernyő problémái voltak.
-
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot, és lenne pár kérdésem a sima HT7-tel kapcsolatban.
- Megéri megvenni 60-70 dodó között? Vagy azóta derültek ki hibái, ami miatt mást érdemes venni?
- A legújabb firmware-ben is van vírus?
- Létezik a telóhoz olyan Rom, amit ZIP-ként lehet letölteni és install elött törölni lehet a fölösleges appokat?
- Menniyre időtálló a készülék? Vannak típushibák?
- Az érintője normálisan műxik? Nem fogom két nap után földhöz vágni?
- A legutolsó infók szerint tényleg jön hozzá a 6-os android?
- Van a készülékből több revízió?
- Vajon mi a különbség a kettő között:
- Egyik: 60 USD, nincs színválasztási lehetőség
- Másik: 65 USD és van színválasztási lehetőségKössz!

-
vandor01
senior tag
faszentos lesz vegyél egyet és várjuk a beszámolokat
itt egy masik oldalon azt irjak hogy irisz felismeréssel lesz ellátva! [link]
van már ára is 250dodo...minden szép csilivili a "papiron" de remélhetőleg mar kinőtték a
- jackdugo anomaliákat
- végre fogad szabványos micro USB vagy C dugeszt is
- nem fagy le naponta többx is!csak ilyen aproságok HA már megbizhatoan mukodnek?
akkor nagy baj már nem lehet!
-
Lamaar
csendes tag
-
válasz
vandor01
üzenetére
Értem, kössz!
Tényleg 80-90% esélyem van, hogy mefogják? Ez nem hangzik jól.

Esetleg van olyan kereső, ahol EU warehouse-ok kínálatában lehet keresni?
Igazából nekem elég lenne az 1GB RAM-os verzió.
Doogee X6-ot láttam EU-ból ~18-ért. [link]
Mi a különbség a Doogee X6 és a Homtom HT7 között? Külsőt leszámítva persze.(#421) csadi0011: Kössz!
-
csadi0011
őstag
Nem ismerem a geekbuying-ot, de most ott akció van.
http://promotion.geekbuying.com/promotion/homtom_brand_promotion -
vandor01
senior tag
ment ma is a teszt.... instalálás...
szüken vett EU térkép egy kis Asiaval 3.5GB lett..
de EU-ban eszakra es délre ne kerüjek tul nagyot
mert akkor tölteni kell meg egy kicsit
van több különböző fülesem.. volt amivel tökéletes a hang...
van egy amivel lehallkitáskor van egy keveske hattérzaj..
egyhe sercegés/pattogás... valoszinűleg a jack anyábol
is le kell a kinyaiaknak még 1 milliardat gyártani mire sikerűl
már a szabvány méreteket a türéshatáron belül betartaniuk
de ez azért nagyságrendekkel jobb mit az Oukitel
maradt meg 6GB-om.. szerintem megbarátkozom vele
mivel már krátérnyi lukat faragtam az aljára hogy fogadjon
mindenféle szabványméretű micro USB csatit
remélem egy kis szodaval 1 évig kitart?
ja tenylég!!
valakinek ingyééé zsir uj szilikon tok HT3-ra?
1 szintelen es 1 feketés még a csomagolásában!
Csak érte kell jonni Campona környékére....
-
luke30
tag
válasz
vandor01
üzenetére
Mint írtam nem kell gépészkedni, a hozzá adott kábel tökéletesen megfelel.
Ha 2 évre tervezel akkor nem kell a 20 ezres tóban halászni. Akkor vegyél 70.000 -től, azok már megfelelnek minden Mancika féle kívánságnak. Csak ugye ott jön hogy elvesztem, leejtem, ráülök effektus(saját tapasztalat) és megy a sírás az ablakon kidobott pénz miatt. Ennél a kategóriánál meg ugye felsóhajtok és veszek sebtiben egy másik telót.
Ezek a navigációs progik offline-ok és jobban szeretnek, vagy csak! belső tárhelyről működnek. Én tavaly még használtam Sygic-et és nem csak Magyarország térképpel, és nem volt több 700 mb-nál!!! Az IGO a világ összes térképével nincs több 5 Gb -nál. Szóval cseréld le azt a Sygic-ot mert a több mint 10gb az nevetséges.
-
vandor01
senior tag
sokban igazad is van....
de ha Mancika vesz egy telcsit az nem szeretne gepeszkedni
csak ebben a topikban az elso 50 hozzaszolast olvastam...
es rajottem a telefon tokeletes csak a userek a helikopterek
A kinaiak tobb evtized csatlakozo gyartasi tapasztala utan... Mancikanak kell:
- kitalalni milyen jack vagy micro usb megy bele a telefonjaba?
- es ha belement akkor mukodjon?Ha meg mindig nem jott ossze mert a kis sargak keptelenek a szabvanyt kovetni!
akkor Mancika a koromreszelojevel reszelje meg ezeket a lukakat
Vannak emberek akik ezt teljesen komolyan gondoljak? Hogy ez a normalis?

Ugynezki ezen ket tipusu telcsinel (OUKITEL/HT7) a csatik 90%a nem jatszik

a fentmarado 10% meg ami belecsusszan a neki tervezett helyere...
(talan mukodik is?)
de nem is kell tervezni! hisz a jack/lmikro USB anyakat millioszamra gyartjak!!!
szabvanyos meretben...csak rendessen kene beepiteni..de azert mert occco telcsi attol meg normalisan kellene gyartani!!
az occco meg huje a juzer az nem felmentes.....
nos ezt az aprocska icike picike kivansagot... ami tulajdonkepen
nem is kene kivanni!!?? magatol alapbol teljesulnie kene!!!
nem mindenkinek sikerul megugrania
mikor a huje juzer bedugja kihuzz azt mukodjon... max 2 evig!
lehet sokat kernek a juzerek?offline sygicet hasznalok es nem Bp-Vecses viszonylataban...
kell 10GB vagy meg tobb is....erdekes mas kinyai gyartonal nincs ilyen problema!! ?
tenyleg a sok huje juzerben van a hiba...
en is megvettem 3x a szart!valszeg 4x re is veszek valamit szart

-
luke30
tag
válasz
vandor01
üzenetére
Mégsem követed úgy igazán a fejlődést.

"- SD kartya csere csak aksi kivetel utan..??" hát igen, az én Samsung Note 3 -ban is hátlap alatt van az SD kártya hely, igaz nem kell kivenni az aksit, de ha már lebontottad a hátulját akkor már oly mindegy. (azért nem mondanám olcsó koreai szemétnek emiatt.) Az új telóknál ez az elrendezés elterjedt. De minek akarsz sd kártyát cserélni????? Vegyél egy nagyobbat 32 - 64 gb és az életben nem fogod cserélni(persze ha el nem romllik.)
"- a toltesre nem lehet bedugni a micro USB mert a kocsog kinai 4mm melyre ultette be az aljzatot..." ez sajnos így van, a sajátja az tökéletes hozzá, olyan egyéb kábelt kell keresni aminek mélyen van a csati része.
"-- az SD kartyat nem lehet munkara fogni latja de baszik hasznalni APP-ot ratolni nem lehet pedig ez mar 4.0-tol alap.. 5.1 nel meg elfeljtik... MINEK is? hiszen van 10GB szabad hely!!" ezt most nem értem, mégis mi a p.csának akarod még a lassú sd kártyát használni? Amúgy ennek semmi köze a "kínai szemét gyártójának", mivel Android 5 től nem lehet hivatalosan sd kártyára telepíteni semmit, az op. rendszer biztonságos üzemeltetése miatt. Magyarul vehetsz Te 200.000 -es Nem Kínai Csoda telót is, ha 5 -ös android van rajta akkor csak media fileok tárolására tudod használni az sd-t. Megoldás rootolás. Rootolt telefonoknál nincs ilyen korlátozás, de hogy vissza térjek az elejéhez MINEK , ha egyszer 10gb nagyon gyors tárhelyed van szabadon. Ha csak nem akarsz hyper-super játékokat telóra telepíteni (amik már gb méretűek), az életben nem tudod telepakolni a belső tárhelyed appokkal( mivel ezek 1-2 megásak).Azért anno a Dacia- ná tudtad hogy fel kell fújni a kerekeket , nem dízelt töltöttél a tankban stb..
Tehát szégyen gyalázat ide, szégyen gyalázat oda, a hiba kérlek szépen a felhasználó oldalán van! -
vandor01
senior tag
válasz
core2trio
üzenetére
miutan megvettem H7 PRO-t es cumizok vele beleolvastam ide

nos ezzel az elektronikai kinai szemettel lett a tokom tele vegleg....
az occco szar kinyai fos telefonokkal....nem vagyok tech orult, hogy csak a legujabb a legszebb a legmenobb cucc kell!
de ettol meg kovetnem a fejlodest....van egy szamomra gagyinak tartott Gigabyte Mika2-om
1GB/8GB.... hozza az elvart dolgokat...
beledugom a fulhallgatot tokeletesen szol
beledugom a toltot siman belemegy es tolt vagy adatot tovabbit
belerakom az SD kartyat (nem kell kivenni az aksit) felismeri es
hasznalja is rarakja szukseges konyvtarakat es hasznalja is...
rakok ra egy GPS-terkepes alkalmazast akkor fusson
lehetoleg ne fagyjon le naponta tobbszor is!de ugylatom tulsokat akarok!!!
eljott az ido a valtasra szeretnek 2GB/16GB -os telcsit...
megvettem az elsot:OUKITEL K4000
2 het utan derult ki a GPS antenna nem hozza a kivanalmakat
visszapostakinya... azt vettem masikat...
mar az elsonel is a fejhallgato recseget kattogot torzitott
gondoltam ez egy Hetfoi darab
de kiderult a kicsi kinyaik nem biiirnak egy jack mamat szabvanyosan megepiteni..
ez tipus hiba ennel a gyartonal.. telefonnal......
Eladtam..Most vettem ezt a HT7 PRO-t.. zsiir ujonnan GB EU raktar...
- SD kartya csere csak aksi kivetel utan..??
- a toltesre nem lehet bedugni a micro USB mert a kocsog kinai 4mm melyre ultette be az aljzatot....
reszellovel megoldottam... de most faszanyosan nezki a zsir uj telcsi
- az SD kartyat nem lehet munkara fogni latja de baszik hasznalni APP-ot ratolni nem lehet pedig ez mar 4.0-tol alap.. 5.1 nel meg elfeljtik... minek is? hiszen van 10GB szabad hely!!
biztos majd valami mokolas utan megoldodik.....De szegyen gyalazat, hogy ezeknek meg van engedve hogy ilyeneket csinaljanak! b+ 20 eve telefont gyartanak es alapdolgokat elbasznak!!

A cocializmusban a Dacia volt ilyen auto...
vidd haza azt szedd szet darabokra majd rakd ossze ujra!
Ha mukodo autot akarsz!Tud valaki ajanlani normalis telefont...
mondom normalist az alapminimumokat hozza!!!
ja es ne 100Eft tol kezdodjon!
???? -
core2trio
tag
17-es valahol van 'akcijósan most?
-
Ciccuka
veterán
Megjelent:
HT3 2.1.2 Firmware -
csadi0011
őstag
Végre működik a firmware letöltés a homtom honlapján. De valamiért csak 3 készülékhez.
http://www.homtom.cc/DownFile -
kovabor
tag
így érkezett...
de már úgy néz ki, cserélik. Sok video, és levelezés után

Jobban utánaolvastam, de csak annyi derül ki a hibaüzenetről, hogy driver probléma, de a drivert megfelelően telepítettem. semmi nem történik.
Ahogy írtad ez valószínű hardver, mégpedig emmc hiba lesz.
Szép estét -
Ciccuka
veterán
-
csadi0011
őstag
Homtom HT16 [link]
Egész szép így hátulról. -
csadi0011
őstag
Valakinek feladták már a HT17-et? Nálam még mindig Back Order pedig elvileg már kell lennie a bangood-nak.
-
kovabor
tag
Sziasztok!
Van egy homtom ht3, ami nem kapcsol be, nem reagál semmire, sp tools pedig 4001-es hibát dob.
Mi lehet a baja (gondolom tégla), de hogyan tudom feltámasztani?
Előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezzel milyen gond szokott lenni?

Honnan volt az eredeti infó, ami alapján az összefoglalóba az került, hogy jön rá a 6.0? Meg úgy általáben hol találok hasznos infókat a HT7-ről?