Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt-tk
csendes tag
HT7-re megjött az újabb frissítés, uszkve 48MB-os csomagban.
v2.1.1/2016/4/9
A FOTA 2016/4/12-nek jelezte.Első benyomások:
> nekem a gyári launcher3 újra használhatatlan, mert visszatértek azok a motívumok, amiket korábban javítottak, nekem ilyen a törölhetetlen Google-kereső-modul, de sebaj, mert továbbra is a ZenUI-t használom;
Kártékonymentesnek látom, ez mondjuk lehet pozitívum, mint ahogy az is, hogy végre eltűnt az utolsó -rém bosszantó- beépített oldal, mint ahogy az az egész fotós és zenelejátszós förmedvény;
> memóriát mintha ésszerűbben használná, mert több a szabad, mint eddig (átlagban 550-610MB);
> a korábban letöltött alkalmazások, így az antutu sem indult el elsőre, de törlés és újratelepítés után már igen és hozta is a nekem megszokott adatokat, picit jobbat is: 24.333 (korábban 23.800 és 24.200 között mozgott).
> az elkészített fotók továbbra sem kerülnek sd-re, alapból a telóba menti, hiába van beállítva tárhelynek a sd.Szívesen olvasnám más felhasználók beszámolóit is!
Üdv,
tt-tk
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest