- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
doc, shy: a 6 ezrelék szerintetek micsoda?
Ha bennfenntesek vagytok: szerintetek egy számlavezető rendszert, kártyarendszert, kártyatársasági tagságot mennyibe kerül fenntartani? Kiakadok azon, amikor valaki azt hiszi, hogy egy bank ingyen üzemel, neki semmiért nem kell fizetnie, egy banknak még az áramért sem kell fizetnie? -
doc
nagyúr
Ennel kicsit bonyolultabb
Negyedevente megnezik, hogy az utobbi 3 honap mindegyikeben erkezett-e legalabb 400ezer a szamladra, ha igen, akkor bekerulsz a VIP Clubba, ami tobbek (pl. kis kamatkedvezmeny a betetekre) kozott azzal is jar, hogy azonnal visszautaljak az eves kartyadijat.
Vagy evente vagy negyedevente ellenorzik hogy teljesul-e ez a feltetel, ha nem, akkor kikerulsz, vagyis ha evente legalabb egyszer a negyedev mindharom honapjaban kapsz 400ezret, akkor ingyen van a kartya. -
KMT
addikt
A vásárlás a gránitnál is ingyenes. Viszont ott van bankkártyadíj.
A 885 forint majd később lesz aktuális, addig változgat...
Szóval ki kell számolni, de mivel a bajnok 0,1 és 0,3%-ot hárít csak át, így még a kártyadíjt is levonva, havi több százezer forintos forgalomnál lehet csak olcsóbb a k&h. Ráadásul mivel csak havi 4 tranzakciókig kedvezményes, így ezeknek nagy összegűeknek kell lennie. Ezeket vedd figyelembe...
-
doc
nagyúr
a Granit bajnok egyreszt ott jobb, hogy ott nincs havonta 885 ft dij (ez havi 900ezernyi utalasnal lenne rosszabb mint az altalad emlitett, az alatt siman jobb)
igaz hogy kartyadij elvileg van, de havi 400ezer beerkezo osszegnel visszaadjak az eves dijat (tehat ingyenes), marpedig 400 ezernel sokkal kevesebb lesz a koltseged mint 885 ft
raadasul adnak egy nem nagy, de a semminel tobb latraszolo kamatot is -
-
doc
nagyúr
ATM-juk? fogalmam sincs, de nincs is jelentosege. Vagy ilyen valogatos vagy?
Nekem Bajnok szamlacsomagom van, havi 280ezer beerkezo penznel MINDEN ingyen van (utalas, havonta 4 kp-felvetel, stb), egyedul a kartyadijat kell kifizetni, de ha harom honapig legalabb 350-et kapsz, azt is visszaadjak.
Egyelore eleg uj vagyok naluk, kb. egy honapja nyitottam szamlat, mert a CITI Top a tranzakcios ado miatt eleg draga lett, igy a ketto egyutt egesz koltseghatekony -
Ariadne
őstag
Ezt csak halkan mondom, mert most nem tudom ellenőrizni, de én úgy tudtam, hogy az elkülönített kártyaszámla (ez a neve) mindenhol csak és kizárólag arra van, hogy arra utalva tudj vásárolni a netkártyával és pont, utalásra nem jó... Miért kellene, hogy teljesértékű számla legyen, hiszen nem is arra van kitalálva, nyilván nem ad ingyen egy újabb teljesértékű számlát a bank.
De ne így legyen...
-
cocka
veterán
Hát hóógyne persze. Sok ügyintéző el sem olvassa a díjszabást és anélkül osztja az észt. Ja vagy egyszer elolvassák amikor módosítva lesz aztán emlékezetből mekegnek valamit, ami általában faszságok tömkelege és ezért sikerül magukra haragítani az ügyfeleket, hogy hát kérem nem erről volt szó.
Megtakarítási számlához pedig:
2. oldal 2., 3. és 4. lábjegyzet
-
cocka
veterán
Nem kell azt mondani, utána kell olvasni. Ennyi.
Benne van a november 1-jei díjszabásban.
2010.02.28-ig ingyenes, aztán 0.1% de min. 115 max. 1150 Ft bankon belül forintban
bankon kívülre ugyanez érvényes csak ott a min. 190 Ft max. pedig 3150 Ft. A juniorosoknak is ugyanez van. Évekkel ezelőtt azért váltottam bankot, mert az otp átutalásoknál mindenkit egyformán sarcol, ha nem most, majd 2010-től.
Na most vagy valami gagyi opciós díjat fognak bevezetni vagy azért vezetik be ezeket hogy mindenki a majd újonnan bevezetésre kerülő számlacsomagokat válassza, amik bizonyára ettől a konstrukciótól jobbak lesznek. Ha egyik feltételezésem sem jön be, akkor az otp hű maradt magához.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest