- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Netfone
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
kuksa90 #24256 üzenetére
Nem user hiba, hanem szétbarmolta az adatait az app, azért mert az appban megnéztem a kapott kódot, közben meg talán ráfutott egy rendszerhibára épp és hülyeséget csinált. Az egy normál use-case, hogy ha rákantintassz, akkor megnyílik az app és az appban is megnézheted a kódot, ami az értesítésben volt.
Eleve az egy invalid működés, hogy ujjlenyomat használat után az app pin kódjára dob hibát, amikor az app rögzíti azt, nem kívülről változtatható. Az ujjlenyomat nélküli pin kódos mód pedig persze működött.. kivéve egy időszakban, amikor mindenre csak hibát dobott az app, mert lerohadt a szerverük.
Máskor nem lépek be kódolvasáshoz az appba, ezért nem jött ki talán. Vagy tudomis én hogy mi a gány van ezzel, de nem nagyon tudják, hogy kell normálisan kezelni a frissítéseket, tesztelést. Mondom ezt úgy, hogy évekig fejlesztettem hasonló appokat nagy cégeknek. Sőt, egy ex fejlesztőjük kollégám
A lényeg, ha fejreáll valakinél az app a szar rendszerük miatt, akkor a problémás rész van az egész app újraregisztrálásával megoldódhat. Most csak azért írtam be ezt, mert múltkor is ráfutottam baromságukra.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged