Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
Destructo #2262 üzenetére
Kis otthonos, tetszetős, főleg az asztal.
(#2263) Sanyi.il
Na, ez is pofás kis szoba. Jónak tűnik az irodai széked, kényelmes, ill. mennyiért vetted, ha lehet tudni? Az enyém nem a legkényelmesebb, meg nyekereg, még a 65 kilóm alatt is, igaz alsó kategóriás is, 13k környéke volt.
-
SOAD19
addikt
válasz
Destructo #2259 üzenetére
Igen, közben rákeresve megtaláltam a képeidet.
Jó kis szoba, tetszik a fal színe is. Csak hát kicsit kupis!
Nehogy komolyan vedd.
Akkor, lehet laminált padlót veszek majd, úgyse kellene sok belőle. Úgyis, csak 65 kiló vagyok, de azért majd valami strapabíróbb lamináltat nézek.
Várjuk az albérletes képeket is nagy szeretettel! -
SOAD19
addikt
válasz
Destructo #2257 üzenetére
Köszi, természetesen a képek készítését megelőzte egy kis rendrakás.
Majd át kellene festeni a falakt valami melegebb színre, ill. a pvc-t kellene valahogy eltüntetni, talán laminált padlóval, vagy nem tudom. Mennyire bírná vajon az irodaszékem kerekét? Tavaly költöztünk ide, és még nem volt festés, és a többi "kedv" híján.
Illetve a kanapém felé tervezek a nagy üres falfelületre egy faltetkót, vagy egy osztott vászonképet.Te már mutattál képeket, ha nem hajrá, én szívesen megnézném, hátha ellesek kis praktikus ötleteket.
Még valami, mi a képen látható kis gaz neve?
PindurAnna, hmm, Te biztos tudod?!
Vagy egy bonsai mennyire tolerálja a panelt? Régi álmom, hogy vegyek egyet, de mindig lebeszélem magam róla, mert ami tetszene drága lenne, meg ahogy hallom elég kényesek. -
válasz
Destructo #2214 üzenetére
A #2205-ben általad linkelt második fotón bal oldalt, a polcon középen található Onkyo erősítő pontos típusára szerettem volna rákérdezni, de amire kisilabizáltam, hogy valójában egy Onkyo-ra nagyon hasonló elrendezésű Sony erősítőről van szó, már lejárt az 5 percem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bundle topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 4
- Ford topik
- Futás, futópályák
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest