Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
tDr1v3r #2580 üzenetére
Bár a topik kicsit halott, de ez semmit sem von le a lelkesedésed értékéből...
Viccet félretéve, hangulatos kis "sarok".
Jómagam nehezen tudnám elképzelni az életet egy ilyen kicsi asztalon (és pláne egérpadon), de ez természetesen nagyon egyéni preferencia kérdése. Írom ezt úgy, hogy ironikusan a gépnek - ami előtt mostanában a legtöbb időt töltöm (ami nem munka) - még asztala sincs, itt játszom és nézek meséket a gyerekeimmel. A fő gépemet pedig meg sem merem mutatni ebben a topikban, mert az a költözés óta valami eszméletlen gagyi összeállításban, elrendezésben vegetál... -
imibogyo
veterán
válasz
Stylewars_kp #2474 üzenetére
Régóta elmentett oldalam. Van pár nagyon szép "munkaszoba" az oldalon. Egyik kedvencem és itt a másik is, meg a harmadik is. Mint látható a kilátásos helyeket szeretem.
Egyedül ami nem tetszik, hogy szinte olyan, mint hogyha egy Apple katalógust lapozgatnék. Szinte csak olyan szobák vannak fenn, ahol Apple cuccok láthatóak.
-
imibogyo
veterán
Elnézést a link és a kép is lemaradt, akkor egyben pótolom. Szóval átmeneti az egész ahogy most van, de majd idővel talán utolérjük a régi lakás "kiépítettségét". Az ok pedig rém egyszerű amiért költöztünk. Tegnapi napon megérkezett a trónörökös.
-
imibogyo
veterán
Az a feleségemé. Az én 2 cm-es hajamhoz nem igazán szükséges.
Amúgy kikérem magamnak az enyémek sem nápolyi-speakerek.LW: bocsi, csak most néztem vissza a képeket. Nagyon jó a szobád. Tetszik a hangcucc is. Egyszer ha sikerül megvennünk a házunkat, biztosan beújítok én is egy komolyabb hangrendszert. Mondjuk szigorúan sztereót, esetleg 2.1-et.
-
imibogyo
veterán
válasz
PindurAnna #2289 üzenetére
A képed hatására és is "megjelenek már a google+-on" És ez jó? Mert én nem használok +-ot, szóval nem tudom sajnos mi az összefüggés.
-
imibogyo
veterán
válasz
PindurAnna #2284 üzenetére
Köszönöm szépen. Ennyi telik egy könyvtárostól.
Lenne még bőven mit csinálni (konyhaszekrény ajtajai), de most egy kis pihi, mert hamarosan itt van a szakdolgozat leadási határidő, meg lassan az államvizsga és hát ugye főállásban dolgozom is, meg még élnem is kellene.
(#2286) SOAD19: Köszönöm! Így van. Azok a képek a szüleimnél készültek és igen, a galéria létrájáról szólnak. Bár a garázst is én csináltam, szóval két célú a kép.
(#2287) PindurAnna: bizonyos képeken egy 27"-os HannsG HG 281D látható, a linkelt képen pedig egy 40"-os Samsung led-es tv.
-
imibogyo
veterán
Én a Superlux HD660-hoz, vettem egy AKG plüss párnát, nagyon jól szuperál vele, meg mondjuk én a kábelt is kicseréltettem egy Sennheiser-ére. A galériában rá lehet nagyítani. Egyelőre jobb képem nincs.
Egyúttal megmutatom az én kuplerájos lakásomat, részlegemet is.
Még nincs kész teljesen a lakás, de mivel mindent én csináltam/csinálok, így nagyon lassan megy. A pénzről nem is beszélve. Balra lehet kattintgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest