- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Hi!
Vettem spéci plexi-ragasztót hozzá, a plexisnél árulták. A zöme az 5mm, de van benne 4-is. (Köszönet érte a plexisnek, aki nem tud műszaki rajzot olvasni) Gravír nélkül egy ilyen kicsike kb 25-re jön ki. Én nem adok el, mert senki sem rendel. Továbbá nem szabványra készül, minden rendelőnek olyat csinálok, amilyet kér. Igen, a mágnesek is ragasztva vannak.
Mivel ez egy prototipus, vannak rajta hibák/megoldások, amik későbbi házakon nem lennének.
A kiállításon vki az Intel-től érdeklődött, el is kérte az elérhetőségeimet, de azóta se hallottam felőle...
-
Tikakukac
titán
Sablont mondjuk csinálhatsz esetleg gipszből vagy gyurmából vagy nem tudom. Ez beviaszolod, majd bevonod a gyantával amit asszem előtte még bekell keverni az edzővel bár még itthon nem csináltam ilyet. Utána megköt és szépen kiveszed. Esetleg lehet üvegszálas anyag+gyanta kombóval de az öntőgyanta is korrekt. A macera a sablonnal van leginkább. Ha még nem sietsz annyira megkérdezem majd a műanyagosokat miként is megy ez errefelé, ilyen nagyszabású és pontos formákat nem csináltam még én sem
-
Tikakukac
titán
Ahogy jones is írta, ha valami egyedi formát akarsz, annak műgyantázás kell. A keretet mondjuk egy könnyen megmunkálható fából megcsinálod/tatod és ezután bevonod az egészet. Utána lehet javítgatni és csiszolgatni. A gittel önmagában az a gond hogy akármilyen erős is, nem fog olyan keményre kötni, marha nehéz és irdatlan mennyiség kéne belőle, és nagy mennyiségben előbb-utóbb tuti felrepedne az apró rezgésektől. Ahol lehet én is epoxival a fémeket ragasztom egybe, és majd csak úgy 3 mili vastagon kenem be és csiszolom át. Esetleg ez is egy járható út lehet. Vagy ha találsz mondjuk egy karosszériást vagy esetleg olyan hifist aki szokott panelokat csinálni ajtókba vagy komplett üvegszálas csomagtartókat is tudna neked segíteni, mivel annyira nem könnyű vele dolgozni, legalábbis egyszer láttam egy első lököst a festő havernál elkészülni, kis kézügyesség nem árt
-
jones965
Modder
Amire Te akarod használni, arra nem jó ez a fajta glett anyag. Ez élek-tőrések eltüntetésére szolgál. Felkenik a felületre, majd miután megkötött felcsiszolják. Ezután tetszés szerint fényezik.
Neked műgyantára lenne szükséged, hogyha egyedi dolgot akarsz csinálni. Ezek között is van többfajta bázisú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged