- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
-XadAnuX+ #10294 üzenetére
Igazából nem tart sokáig megcsinálni főleg ha a házadon vannak a már említett lyukak a megfelelő helyen.Akkor nagyon esztétikusan meglehet csinálni.Sajnos az én házam sincs így kialakítva én meg szándékosan nem vagdostam meg fúrkáltam ki.Úgy még jobban ellehetett volna fűzni.Kis fantázia meg 1-2 óra ráfordítás aztán meglehet szépre csinálni.
BR4D: amit linkeltél képet azon ugye nézted,hogy mekkora ház,milyen szellős.Arról nem is beszélve,hogy hdd,odd,venti nincs a házban.Legalábbis én nem látok ilyesmit.Benn a lap meg a vga aztán az van bekábelezve.
Vasinger!: én görbítettem el mert nem fért be.Jól sikerült nem?
De komolyan,nincs elgörbülve.Ha a 2. képre gondolsz akkor csak úgy tűnik mintha görbe lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Stellar Blade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest