- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
#97716736 #44888 üzenetére
Lehetne, de nem fontos, úgyse kiállításra megy.
Akkor ventiből is ilyesmi lenne.
-
zolee5016
őstag
válasz
#97716736 #44759 üzenetére
a nem látszó falon,vannak a kijelzők.....kb 20 crt,meg ugyanannyi tft monitor.
Itt a PH-n is volt egy tag,aki hasonlóban törte a fejét,de mikor hirdette,hogy alaplapokat vesz 300ft/db leoltották,csak a fémért veszi és kamuzik...de mint látjuk van aki komolyan gondolta...... -
Henk
veterán
válasz
#97716736 #44682 üzenetére
Tény, hogy színben nagyon vegyes (nekem is) és sokkal mutatósabb lenne egy azonos színvilágú, de ez a konfig van több mint 3 éve. Eladni fillérekért lehetne és én már kinőttem abból, hogy százezreket költsek egy lap, proci, ram kombóra a színvilág miatt.
Nálam az egyik legfontosabb szempont a halk működés. Rengeteg ventit kipróbáltam anno és ezek tetsztettek a legjobban és ezt nem is áldozom be csak azért, hogy jobban passzoljon mondjuk a laphoz. Ledes venti meg teljesen kizárt, egyáltalán nem tetszenek. Mondjuk a háznál a fekete belső nekem is jobban tetszene, de sajnos ez már biztos nem fért bele ebbe az árba Li-éknél.xtevo: köszönöm ez volt a cél.
Rypejakten: a ventik már adottak voltak és ahhoz lett rendelve a harisnya mert akkor még itthon szinte csak pár egyszerű szín volt elérhető. Így is ez volt az ami még színben legközelebb ált hozzá, de van benne pár árnyalat eltérés az fix.
Itt egy kép kívülről így nem annyira csicsás.
-
omikron23
senior tag
válasz
#97716736 #44311 üzenetére
Köszi mindenkinek...
Sokat kellett várni rá, mire így összeállt, de szerintem megérte...
(#44306) freestyée: Emlékeim szerint neked táp "helyett" mintha 2db 780 lenne.
(#44309) bombibmw: ...ez a 780 elég alacsonyan lett árazva, így került hozzám. Nagyon jó kis kártya, annak ellenére, hogy ref., szinte semmi hangja sincs. Nagyon masszív darab.
(#44310) jhorogh: Fontos az összkép, de marad a Noctua.
Igazából, felrakott oldallappal nem is látszik.
-
Drizzt01
őstag
válasz
#97716736 #44201 üzenetére
Az rendben lenne , csak 2 körös lesz és a másik kört szeretném más színűre . A kéken gondolkodtam még a sárga mellé , vagy a Mayhems Raspberry-purple , ami még kékes .
-
Maotun
őstag
-
Tirexi
addikt
-
xtevo
őstag
válasz
#97716736 #43695 üzenetére
@ZeroDK
Ez is egy fontos szempont, hidd el.@bombibmw
Dehogy küldöm, tudod mennyi pénz az?! Sok(k)...inkább az összegek felét mondom csak, úgy nem gáz annyira...
@Hoorus
Itt a gyártói oldal: katt
Youtube-on találsz róla videót is, illetve audió tesztet róla, én azért választottam ezt, mert az oldalsó gombok nekem létszükséglet volt. Itthon egyetlen helyen lehet kapni, ha érdekel, akkor árgép.hu vagy privátban elmondom. -
BlackSoft
addikt
válasz
#97716736 #43428 üzenetére
Nem csak az nVidia színei a zöldek
Főleg ha teszel egy vízblokkot a kártyára, akkor tök mindegy kinek a terméke, nem lesz színes
Én majd ha csinálok vizet, akkor zöld folyadékkal akarom feltölteni a rendszert, az összes blokk átlátszó EK lesz. Az alaplapom pirosságát majd elnyomja a sok zöld, viszont elég minőséges és ledes fanokat csak ezeket a CM-eket találtam, de majd le kell őket szabályoznom valamivel, vagy ellenállásokat építeni bele, mert 2000rpm kicsit hangos lesz egy vízhez
(#43429) Rypejakten: Erről még nem is hallottam.
-
Acsi
aktív tag
válasz
#97716736 #42906 üzenetére
Ha valakit érdekel a munkamenet megtaláltam. Tényleg elég beteg
-
Zyrius
aktív tag
válasz
#97716736 #42863 üzenetére
Köszi, bár nem látszik, de igyekeztem foglalkozni vele
Lehetetlen hosszú kábelei vannak ennek az FSP raider 550 tápnak..
Majd idővel cserélni fogom egy modulárisra, ami halkabb, jelenleg ez a leghangosabb pontja a gépnek. A HDD-t leszámítva, de az többnyire nem megy csak ha le/fel töltök -
válasz
#97716736 #42649 üzenetére
Nagyon kicsi a gépház, már hátul van minden, de meg is görbült a ház oldala, mert kinyomják a kábelek
Szerelni meg egy borzalom benne, nem férek oda semmihez
A felső ventiket is kigyalultam onnan, mert a hűtőt nem tudtam elforgatni, de úgy voltam vele, hogy inkább - 5-10 fok mint a dizájn.Ha belegondolok, hogy majdnem 40-ben van a ház a ventikkel együtt akkor biza...
Most látnád 7800GT-vel, nagyon sexy
Szóval ezt a házat (Zalman Z11 és Z9) csak annak ajánlom akinek 1 VGA-ja van középkategóriás léghűtővel vagy kompakt cuccal. -
Laraxior
titán
-
-
TomiLi
addikt
válasz
#97716736 #42354 üzenetére
Köszönöm!
(#42355) F34R: Köszönöm! Maga a ház is fehér, a ventik is. Sok ötlet van, mint mindig, remélem ezt sikerül is befejezni.
Jó ötlet a projekt elnevezés, én a Winter Edition névre gondoltam....Általában az szokott lenni a baj, hogy nem tudok egyszerre megvenni mindent, és mire befejezném az adott ötletem, mást találok ki. Így tulajdonképpen jó pár éve semmi sem készült el.....
-
törölt tag
válasz
#97716736 #42239 üzenetére
Én nem merném ráengedni a nagy nyomású levegőt! Meg csak és kizárólag olyannal fújatnám amin van szárító rendszer! Nagy nyomással kárt tehet az ember. Kompresszor és levegő spray híján nagyon puha finom sörtéjű ecsetet és porszívót használok! Nekem bevált,tökéletesen el lehet vele távolítani a port! Ha nem szeretnéd állandóan szétszerelni a gépet akkor a sprayt ajánlom! Abban annyi nyomás van ami bőven biztonságos!
-
törölt tag
válasz
#97716736 #42237 üzenetére
Akkor Te is hasonlóan vagy a porral mint én!
Allergiás vagyok rá!
De mivel nem tudom azt megtenni hogy csak kis takarítást csináljak,így kompromisszumot kötöttem magammal!
Nem 2-3 hetente takarítom a gépem,hanem 3-4 havonta,de akkor teljes alkatrészekre szétszerelve! Porszűrőket egy könnyed mozdulattal ki lehet szerelni a tempestből, így azokat hetente leporszívózom!
Off vége! -
törölt tag
válasz
#97716736 #42235 üzenetére
Még csak véletlenül sem akartam vitázni! Elnézést ha félreérthető voltam!
Zárt jól szellőztetett Tempest kuckót max fél évente (átlag 3-4 havonta) Rendszeresen takarítom! A ventiken látszik meg a legjobban a por,Neki ebből a szempontból könnyebb dolga van, nincs szerelés,csak lefújja és kész! -
bombibmw
veterán
válasz
#97716736 #42170 üzenetére
Gondoltam én is ledszalagra,de szerintem eléggé megvilágítja a rendszert pár ledes venti is.
Viszont ezekből nem lesz egyszerű piros ledeset találni 120 és 140-es méretben,ami nem csak dísznek jó,hanem végzi is a dolgát.Ha valaki tud olyat,ami piros ledes és jó a légszállítása is,ház és bordaventinek is jó,ne fogja vissza magát és jelezze,kérem!
-
Hoorus
őstag
válasz
#97716736 #41949 üzenetére
Köszönöm.. Hát az az igazság, hogy nem szívesen vennék gyári harisnyás kábel szettet, mert egy vagyonba kerül. Én magam pedig elég lusta vagyok ahhoz, hogy egymagam nekiálljak szálanként beharisnyázni... Mondjuk az is igaz, hogy ahhoz képest, amennyiben van már nekem ez a gép, a gyári szett ára kismiska..
A hűtővel nincs baj. Linx alatt is 90 fok alatt marad minden mag, játék alatt pedig még 65-ig se nagyon megy fel.. Viszont a skalpolás be van tervezve, mert a prociban benne van az 5 GHz is, csakhát ott már 100 fokon indul a linx ezzel a kukpak alatti hitvány pasztával
--------------------------------------------------------------------------------------
(#41952) ZeroDK: Satuba vele!!
-
-
-
glspeter1
őstag
válasz
#97716736 #41747 üzenetére
Már régóta terveztem valamilyen formában pont fekete/vörös harisnyát, de felhagytam vele.
1. Mert én magam biztos nem fogom megcsinálni (egyszer már megvolt és utána egy ideig nem kellett használnom a kezemet, semmire.)
2. Előre harisnyázott hosszabbító kizárt, mert így is alig férnek el a kábelek hátul
3. Az előre harisnyázott kábel megint kilőve, mert drága.
Ledeket meg már meguntam, az elülső két 12-es is csak azért maradt, mert halkak és szép fehérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest