- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
#97716736 #44682 üzenetére
Tény, hogy színben nagyon vegyes (nekem is) és sokkal mutatósabb lenne egy azonos színvilágú, de ez a konfig van több mint 3 éve. Eladni fillérekért lehetne és én már kinőttem abból, hogy százezreket költsek egy lap, proci, ram kombóra a színvilág miatt.
Nálam az egyik legfontosabb szempont a halk működés. Rengeteg ventit kipróbáltam anno és ezek tetsztettek a legjobban és ezt nem is áldozom be csak azért, hogy jobban passzoljon mondjuk a laphoz. Ledes venti meg teljesen kizárt, egyáltalán nem tetszenek. Mondjuk a háznál a fekete belső nekem is jobban tetszene, de sajnos ez már biztos nem fért bele ebbe az árba Li-éknél.xtevo: köszönöm ez volt a cél.
Rypejakten: a ventik már adottak voltak és ahhoz lett rendelve a harisnya mert akkor még itthon szinte csak pár egyszerű szín volt elérhető. Így is ez volt az ami még színben legközelebb ált hozzá, de van benne pár árnyalat eltérés az fix.
Itt egy kép kívülről így nem annyira csicsás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Cooler Master H500P Mesh Fekete számítógépház eladó
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged