- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
#97716736 #44682 üzenetére
Tény, hogy színben nagyon vegyes (nekem is) és sokkal mutatósabb lenne egy azonos színvilágú, de ez a konfig van több mint 3 éve. Eladni fillérekért lehetne és én már kinőttem abból, hogy százezreket költsek egy lap, proci, ram kombóra a színvilág miatt.
Nálam az egyik legfontosabb szempont a halk működés. Rengeteg ventit kipróbáltam anno és ezek tetsztettek a legjobban és ezt nem is áldozom be csak azért, hogy jobban passzoljon mondjuk a laphoz. Ledes venti meg teljesen kizárt, egyáltalán nem tetszenek. Mondjuk a háznál a fekete belső nekem is jobban tetszene, de sajnos ez már biztos nem fért bele ebbe az árba Li-éknél.xtevo: köszönöm ez volt a cél.
Rypejakten: a ventik már adottak voltak és ahhoz lett rendelve a harisnya mert akkor még itthon szinte csak pár egyszerű szín volt elérhető. Így is ez volt az ami még színben legközelebb ált hozzá, de van benne pár árnyalat eltérés az fix.
Itt egy kép kívülről így nem annyira csicsás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest