Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
válasz
Grave_444 #38993 üzenetére
nem is azért vettem anno 22 ért hogy eladjam, egy Seasonic beles nem ugy mint a mai cx vackok..
gumi meg persze nem olvad el, de kiszáradni ki tudnak idővel, ( de ez is hónapok)
de annál jobb rezgésgátló megoldást nem találtam még.. mint a postás gumi ( erre a nem gyári megoldásra, de majd kap 1-2 schyte slip-et vagy hasonlót ,akkor kikerül a gumi is,, de egyenlőre ez volt a legnémább megoldás
Kovsol: megtisztelnek a dicsérő szavaidmint mondottam eddig csak hardverre és funkcionalitásra gyurtam, majd most jön, hogy: ki is nézzen valahogy,
krx21: máshol trollkodj, nyilván leszigetelném, semmi baja se lenne, nem ez a lényeg, hanem a gar, hogy hallott -e erröl valaki esetleg...
ellenben ha szétszedném tut elcsesznék valamit, max szakemberrel szedetném szét(#38996) kovsol : igy alakult, nemrég van meg a proci is, és most lesz vga. ..
ebbe igazad van vga-val már gondba leszek hütés ügyileg, ( bár most örülök, hogy végre bemelegszik a házforever 3570k fütőtest
minimum vágatnom kellene alulra és hátulra 12cm helyet mint itt láttam valakinél ( persze ha nem cserélem le a házat) -
xtevo
őstag
válasz
Grave_444 #38788 üzenetére
Amúgy sajnos ár/légszállítás/zaj arányból, ha már valamelyik nem stimmel gond van. Én bevállaltam ezt a ventit, 1500 ft volt, de magas légszállítással, ebből egyenesen következik, hogy hangos. Egy kompromisszum volt, ezt szabályozni kell, nincs mese.@tatabánya
Hely az van bőven, 60cm mély, itt a magasság a korlát, tetőtérben vagyok asztal szélén 30cm magas a max, és onnan dől a fal.
Előtte egy böszme nagy CM Silencio 550-em volt, utána Bitfenix Prodigy, és utána lett ez a kis CM kuckó. Sokáig szemezte a Fractal Design házaival Core 1000 és Arc Mini, de végül nem az lett. De még lehet. -
xtevo
őstag
válasz
Grave_444 #38782 üzenetére
@Grave444 & krx21
Most két ilyen venti van a gépben leszabályozva. Ez 2000 rpm-en hangos ugyan, de brutál légszállítása van. Leszabályozva 1300-1400 rpm-re halk, és még hatékony.
Legutóbb ArchiCAD rendernél se volt trópusi hangulat, de tény, hogy az oldalsó ventinek van haszna, csak én anélkül képzeltem el a dolgokat. -
miresz
veterán
válasz
Grave_444 #38704 üzenetére
Köszönöm, igyekeztem. Meguntam a nagy házakat. A Fractal Design Arc mini,megfogott,tetszik,hogy letisztult,minimalista,és nem óriási.Viszont sajnos komromisszumokat kelett kötnöm,mert sajnos mATX-ben nincs túl sok jó AM3+ -os lap. Gondolkoztam még miniITX-ben is,de ami késik nem múlik.
Egy Trinity rendszer építését tervezem miniITX-ben a közeljövőben.
-
RMZ250
senior tag
válasz
Grave_444 #37742 üzenetére
Hogy érted, hogy az eredeti kábeléhez?
Hajtsam vissza azt az U alakot és kötegelővel szorítsam össze. Csak van ott két plusz csati amire nincs szükség. Ezért lenne jó ha létezne 2x6-os hosszabbító. Máskülönben akkora gumó lesz ott amit nem tudok diszkréten elbújtatni -
Remus389
veterán
válasz
Grave_444 #37732 üzenetére
ja kifelejtettem hogy már 64GB samu 830 SSD is van benne
valóban a leggyengébb láncszem a kis E5200 proci, de meghúzva megteszi azért még, multiban is(attól függ persze melyikben)
ezen még gondolkodtam : [link]
de sajnos olyan helyen van ahol nem látszik amúgy se, mindegy az Asus Silent Knight hűtője ledes
-
tatabánya
senior tag
válasz
Grave_444 #36764 üzenetére
szépen megoldottad!
de mint szab.tam-nak nekem se tetszik az elrendezése..
mostanában én is akartam egy itx konfigot, de nem találok értelmes házat, az ilyen típusúba mint a tiéd, nem tudom belerakni a hűtőimet (újba meg nem akarok beleruházni). néztem a Bitfenix Prodigyt is, de az meg elveszti itx mivoltát a méreteivel, mivel majdnem akkora mint egy matx házikó... meg a MAC design nem éri meg nekem az árát :S -
-
Maximum1
őstag
válasz
Grave_444 #34480 üzenetére
Sharkoon MS 140 , nem ajánlom, bár szellőzése az kiváló, csak szerelni nem túl jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest