- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
válasz
LLKobe #55795 üzenetére
Egyedül az MSI R9 270X Hawk a forrófejű a többi elég jó hőfokokat produkál.
(megjegyzem csak az alsó 9 cm megy)
De a mikor 2 120mm venti fújta telibe akkor is csak kb 5 fokkal volt alacsonyabb a maghője.Gondolkodom, hogy lecserélem egy ITX méretszabvánnyal rendelkező típusra akár egy GTX 960-ra.
-
hszilard666
veterán
válasz
LLKobe #55726 üzenetére
Szia!
Gratula! Első benyomások? Elvarázsolt a kuckó mint engemet, vagy csalódás?
Nagyon rossz idő van a gépeknek, de nekem ez soknak tűnik. Ha a táp kintről lélegzik szerintem fordítsd meg, én 780Ti SLI-t hajtottam légen abban a házban, és tűrhetően ment ha a táp szellőztetett. -
-
hszilard666
veterán
válasz
LLKobe #55374 üzenetére
Szia Uram!
Nekem volt! Miben segtíhetek?
mod:
most látom hogy véleményt kérdezel
Nagyon jó ház, imádtam. Pár pici problémája van, például a rossz kábelvezetés, és a magas fordulaton hangos venti.(le is cseréltem az alapot egy Silverstone FM181 re.) A ház méretéből adódóan bikáb kártyából csak referenciát érdemes bele tenni, mert az hűthető a legjobban. Amire iygázni kell az a festés mert nagyon könnyen sérül.
Verdikt:
Imádtam azt a házat, csak nem fért el benne egy emberes víz -
TomiLi
addikt
válasz
LLKobe #54970 üzenetére
Hú, én nem is merném fúróval kifúrni, nekem tutira nem sikerülne szépen! Vettem egy 16mm-es körkivágót (szintén kapcsolóhoz), azzal már egész szépen lehet tényleges kört kivágni. Persze az sem lesz olyan, mint amit vízsugaras vágóval vágnak ki, vagy lézerrel.
De láttam már ellenpéldát is! (mármint kézzel készített aluminium lemezek, idomok, amikről soha nem mondanám meg, hogy nem ipari munka, hanem kézi szerszámokkal készített)
Nagyon szép ez a szálcsiszolt alu!
-
TomiLi
addikt
válasz
LLKobe #54968 üzenetére
Nem is néztem a konfigot, csak magát az új házat! Csak a hűtő tűnt fel, hogy nem a scythe került az Antec-be... Így már értem.
Nagyon tetszik nekem is! Főleg a kis mérete!
Azt tudom, hogy neked másik előlap lesz, azért is érdeklődtem, hogy lesz-e kép! De akkor lesz!
2x120mm venti előre: az azt jelenti, hogy a 3.5 rekesz száműzve lesz ugye?Jó munkát az átalakításhoz!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
LLKobe #54705 üzenetére
Szép kis Antec vasacska. Anno valami 500ft-os nevenincs cuccból próbáltam csinálni hasonlót, persze az koránt sem volt ennyire alkalmas. Bilifüleacél, gyenge, rossz strukturális felépítés... Ez még a nagy SFF láz előtt volt, amikor még normális mATX alaplapot se lehetett kapni, csak ilyen irodai gépekbe való hikomatos integrált cuccokat. Élveztem vele a szenvedést, mókás mikor egy töpörtyű házba pakolászol izom vasakat.
Kíváncsian várom mit hozol ki belőle. Nagyon masszív kuckónak tűnik.
-
JanR
addikt
válasz
LLKobe #53360 üzenetére
Fekete lesz és igen mATX ház. Az a lap, ami a képen van (amit posztoltam korábban) egy úgy mond csere alaplap. Gépet is váltok részben és csereberéltem az alkatrészeket és pont Ő lett a fotó áldozata (az egész 2 nap alatt lezongorázódott).
Ha minden igaz holnap jut hozzám, de ugye torkos csütörtök lesz, szóval esélytelen, hogy foglalkozzak vele. Péntek, szombat magasságában próbálok majd 1-2 fotó küldeni. Tetszik a ház, de azért félek a szellőzéstől, mert igen csak zárt, na de majd kiderül
Számomra a csend a legfontosabb!
-
Supr@
senior tag
válasz
LLKobe #52707 üzenetére
esetleg ez? arban kb 4k kornyeken megallhat, max 11 ventit tudsz rakotni, es utana pwm-es lesz mind. nekem a lapom egy ilyenen keresztul hajt meg 6gb akasa viper ventit, gyonyoruen teszi a dolgat, ventik 30%-ra leszabalyozva, ha eleri a proci a 60fokot, akkor porognek fel 50%-ra nalam. en nagyon beleszerettem
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
LLKobe #52703 üzenetére
Esetleges alternatíva : NZXT Grid +
-
-
sixpak
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
válasz
LLKobe #52686 üzenetére
Worklogból talán kibányászható. csupán 106 oldal.
Látom meg is vagyunk.
-
Sonja
nagyúr
válasz
LLKobe #46311 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Nem lesz víz, de szeretem, ha van hely. Eddig is midi házam volt, és nem szerettem, mert kicsi volt. Ebben szépen elférek, jó tágas!
Már vagy 2 éve akartam venni egy Full Tower házat, most sikerült.
A táp kábelei át vannak vezetve a kábelelvezető nyíláson, de az alsón már nem fért be több, így az oldalsó alsón vezettem a maradék kábeleket. Rengeteg kábele van ennek a Corair tápnak.
-
mrbig25
őstag
válasz
LLKobe #46243 üzenetére
Nincs ilyen gondom. Mindegyik venti le van tekerve minimumra és kész
Nyáron, ha 30°C lesz a szobában, akkor majd feltekerem őket 7-8V környékére...ennyi.radi8tor1:
A fényképezés idejére nem volt rajta, de csináltam porszűrő szivacsból és öntapadás mágnescsíkból a ház elején található rácsra egy porszűrőt, amit kívülről egyszerűen rárakok és a mágnes a helyén tartja. Ha koszos, akkor leveszem és kifújom...nem kell hozzá a gépet külön szerelni. Kevésbé elegáns, cserébe praktikus és könnyű pucolni.Többieknek:
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged