- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
KAMELOT #26759 üzenetére
nem keménység kérdése....látod, hiába a csúcsszuper,hardverek, egy nyomorult képet nem tudok csinálni róla
le akartam már mérni,hogy mennyit fogyaszt.... kérek majd egy konnektorba dugható wattmércét. prime + furmark alatt tuti hogy több mint 600W monitorostól,mindenestől
egyébiránt nem 2 hétre terveztem,remélem ugyanezek maradnak még egy évig legalábbbár nem vagyok arról híres hogy megülök a hardvereken
-
JanR
addikt
válasz
KAMELOT #26390 üzenetére
Arra nem gondoltal, hogy ilyen stilusban epp neked tetszik? A hat tulajanak nem? Mert pl en nagyon nem szeretem a plexis es vilagitos hazakat.
Valaki arra mondjon nekem oteletet, hogy a felesleges tapkebeleket hova rejtsem el? Mert a hatlap es a hatso oldallap koze nem tudom bedugdozni, annyi van. Modularis tapra meg nem szeretnek upgradelni, vagyis meg nem tudom
CM 690 II Adv. hazam van.
-
W.
tag
válasz
KAMELOT #21093 üzenetére
,,Ha dinamikus IPt használsz akkor nem tudnak elkani és belémászni a gépedbe."
. Szerintem futok Szalacsi úrhoz, igaza volt, jól jöhet még az az atombunker valamire
És hogy másznak bele? Gondolom jön az e-Mikulás, és a házba belemászik. Én szerintem azért ezt megérdemled:jones965: Nagyon brutál, minden elismerésem a Tiéd.
-
urdongo
tag
válasz
KAMELOT #21093 üzenetére
Szerintem neked valamilyen fóbiád van.
off.: Nekem pl. csak egy router-em van meg egy ingyenes tűzfalam és még soha sem törtek be a gépemre. Bár igaz nem is rejtegetek államtitkokat.
Viszont akkor itt legyen jó tanács tőlem neked: Ha biztosra akarsz menni olyan gépen tárolod a munkád és személyes adataid, valamint olyan gépen dolgozol ami nincs bekötve semmilyen hálózatba (az elektromosat leszámítva). Majd ha végeztél csinálsz a munkádról egy másolatot és azt felpakolod egy olyan gépre amin már van internet. Eztán elküldöd a megrendelőnek....és kész. A másolatot letörlöd, max egy páncélszekrényben egy DVD-n megőrzöd.
off vége.
A többiektől elnézést a kirohanásomért.
-
Stirbi
addikt
válasz
KAMELOT #21093 üzenetére
Üdv!
pl egy i7-re viszont már elkel a viz, mivel ismerösnek load 80fokosak a magjai vizzel, 4ghz-ra huzva
erre varjál gombot bátyó
jones965-megosztod velünk milyen konfig van a gépben?
szerintem bátyám semmiféle sértö dolgot nem irt ,csak leirta a véleményét, nem dirigált , nem akarta,hogy ezt vagy azt csináld,nemtudom mit kell ilyenen besértödni,mint vmi hugyos, ezt csak jól neveltségböl mondtam
-
jones965
Modder
válasz
KAMELOT #21094 üzenetére
Kevés ember van, akit barátomnak nevezek, ezekszerint valamit vagy valakit elfelejtettem. No sebaj.
Akinek pedig elúszott a lapja, tudom sajnálni, mivel én is jártam már hasonlóképpen, viszont sem nekem, sem akikről tudomásom van, semminemű anyagi károsodást nem szenvedtek. Ez a rizikó faktor had maradjon meg nekem. Összehasonlítani meg nem szeretném a kettőnk gépét, mivel nem vagyok E-pénis növelésére szoruló fajta.
A kioktatást pedig már igazán nem szeretem, hogy mit miképpen csináljak.
Az elismerésedet viszont mivel jól nevelt vagyok, ezuton megköszönöm. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest