- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Org
aktív tag
válasz
Csapi007 #1483 üzenetére
berakom a videokarit, radugom a monitort es elsozor elindult, beadta a windowst es megloktem egy kicsit a gepet, es elment a kep.
Kikapcsoltam a gepet, aztan vissza kapcsoltam es nem volt kep, csak narancssargan vilagot a monitor a zold helyett.
Beraktam egy GeForce 4 MX 460 128MB-t azzal elindul de ez kibaszott szar kartya.
Nem fer el. Videokartyan par lamellat beljebb kellett hajtani, aztan elfer.
Ahogy a kepen lathatod nem nagyon fer el minden, de csak az MSI K8N Neo Platinumon van iylen szar alaplapi elrendezes a tobbi alaplapon siman elfer...
Nincs mar garanciam a videokarira szoval meg kell kerdfezni hogy javitjak-e, ha nem akkor meg kell vennem egy ujjat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged