- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
God MonXter #1590 üzenetére
Ne az én kedvemért, hanem azért mert megkért rá a topic moderátora az 1hsz-ben, csak ugye aki lusta elolvasni az 1 hsz-t, annak ez újdonság. Nem megsértődni kell, hanem normális méreteket használni, örülj hogy azt már nem is mondtam, hogy a képeket meg is szokták vágni, hogy csak a lényeg látszon (mellesleg ez is benne van az 1 hsz-ben).
Érdekes Petya elsőre tudta hogyan kell képet belinkelni, csak úgy megjegyzem.
Winner ezt már sokszor megbeszéltük, had döntsem el én mit használok, mellesleg a firefox is torzit a képen amikor összezsugoritja, de vártam hogy jöjjön az okoskodás, köszi hogy nem hagytál cserben.
[Szerkesztve] -
Gergo_pet
aktív tag
válasz
God MonXter #1584 üzenetére
God monster, mond már meg őszintén egy kijelzőről készült képet miapicsaért kell 8000x6000-es méretben feltenni, kb 1 percbe kerül a méret lecsökkentése, ráadásul az 1hsz külön felhivja rá a figyelmedet mekkora a maximálisan használandó méret, kérlek tarsd be ezt és akkor nem kell fél órát várni mire a képfeltöltés.hu megbirkózik a feladattal, ráadásul simán elfér a képernyőn torzitás nélkül. Ugyanis ilyenkor szoktak jönni az okosabbnál okosabb megjegyzések, hogy a böngésző úgyis lekicsinyiti, igaz, de ezáltal el is torzitja az egészet.
-
Csapi007
veterán
válasz
God MonXter #1577 üzenetére
Tetszik a kijelzője.
-
God MonXter
tag
válasz
God MonXter #1576 üzenetére
jah,nekem nem dobott ki képet,ezért gyors csináltam 1képet az enyémről amúgy xép ezüstxürke oldallapja wan!
[link]
de xerintem mentsd le,mert elég nagy méretben wan fennt!
[Szerkesztve] -
Monday
csendes tag
válasz
God MonXter #1526 üzenetére
Hali! Megkérdezhetem, hogy honnan rendelted a GateWatch-ot és mennyiért nekem is nagyon tetszik bár a CoolWatch se rossz csak állítólag vannak vele gondok?
-
Org
aktív tag
válasz
God MonXter #1504 üzenetére
Egyertelmu hogy a revoltec-é.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- KERESEM! Thermaltake The Tower 300, 500
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged