- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
Szóval ezért nem volt kviddics a HL-ben.
-
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1192 üzenetére
Szerintem nem adja meg.
De nem nehéz az összes növényt termeszteni,csak vedd meg a magjukat és tegyél le nagy közepes és kis cserepes asztalt. -
Sirandrish
legenda
Melyik az az asztal ami random termi a növényeket?
Látom van olyan trófea hogy minden növényt kéne termeszteni...
Arra gondoltam lerakok pár ilyen asztalt -
Plata
félisten
válasz
#32839680 #1186 üzenetére
Igen,csak azért tettem szpojlerbe hátha valaki nem vágja.
De azért játékbeli Gauntok egész mások int könyvben,azok elvadult civilizálatlan barmok,gyerekeik még iskolába sem jártak,szerintem olvasni meg nem is tudnak.
A játékban meg normális bár gonosz varázslók.
Tudjukki a 40-es években volt diák,vagyis a nagyapja már lehet hogy élt a játék idején. -
Plata
félisten
Mardekáros karakterem már kb a sztori felénél jár.
Már van három viváriuma és már megvan két főbenjáró átok.
Azt eddig is tudtam hogy Sebastian agyilag zokni.
De mardekáros karival jön ki igazán hogy mennyire élvezi a gyilkolást.
Biztos hogy a srácnál valami súlyosan bekattant.
Ha Tudjukki idejében élt volna tuti hogy halálfaló lett volna,na és hozzá képest Lucius egy szende bárányka lett volna.Egyébként nekem az sem teljesen tiszta miért került bele a játékba feltehetően tudjukki egyik rokona.Mert szerintem az egyik mardekáros tudjukki felmenője.Bár a könyvből az derült ki hogy a felmenői primitív állatok voltak.Ez a gyerek meg teljesen normális. -
Kylesa
aktív tag
Steamen a vonatkozó acsinál (Merlin's Beard! a neve) azt írja, hogy Complete all Merlin Trials. Gondolom konzolon a trófeához is mindet meg kell csinálni.
Ergo eléggé szemét dolog, hogy ha a challenge-hez kellő mennyiséget megcsinálod (ami kevés), többé nem ad értük xp-t. -
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1179 üzenetére
Ha megvan az x merlin trial és az utolsó merlin trial kihívás is kész,többé nem számolja őket és xp-t sem kapsz.
-
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1177 üzenetére
Csak az összes demiguise szobor,merlin trialból elég annyi ami a kihívások fülön van.
Na és lapokból si elég anyni szerintem ami a kihívásokhoz kell. -
Sirandrish
legenda
A trófeákhoz kell az összes lapocska meg az összes Merlin trial? Csak mert a játékon belüli challengekhez nem kell mind ahogy látom...
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Sirandrish #1174 üzenetére
A kastélyban én is minden sarkon elnyomom, de vidéken nem szoktam olyan gyakran, inkább csak repülés közben, úgy messziről látom már a Merlin Trialokat, banditatáborokat stb.
A landing platformokat viszont érdekes módon nem jelzi ki.
Sinu: sokáig én is bántam a játékra kiadott pénzt (bár én más okokból), aztán úgy az ötvenedik óra után (nem siettem el) hirtelen "elkapott a flow", és mindig alig várom, hogy munkából hazaérve leüljek elé. A challenge completion már 89%-on áll, és azt fontolgatom, hogy megpróbálom megcsinálni az összes acsit. Nemrég pedig még úgy terveztem, hogy gyorsan végigviszem a fő sztorit, aztán kalap-kabát. Egyébként igazat adok neked, bár én magam igazán nem bánom, hogy ennyire könnyed a játék.
-
Sirandrish
legenda
válasz
scyllafren #1169 üzenetére
Hát pl én...
...én csak 10 secenként nyomom!
-
Mizol29
senior tag
válasz
Nálam ugyanez volt
-
homerhamm
addikt
válasz
A világ leghasznosabb dolga, nem szégyen Reveliot nyomkodni.
-
Plata
félisten
válasz
Szerintem nincs,a legtöbb NPC ha szabad akarattal rendelkezne fix hogy sörétespuskával kergetné a játékost.
-
Sinu
senior tag
Ebből is látszik, hogy mennyire kevés energiát raktak a fejlesztők a "fejtörőkbe". Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Ez is, meg a Merlin trialok, a kastélyban is amik vannak (van kb 2-3 kivétel)... Siralmas. Nekem kb ez vette el a kedvem a játéktól, 0 kihívás van benne és ebbe bele tartozik a harc is. Sajnálom a rá költött összeget
-
scyllafren
senior tag
Van itt valaki, aki nem nyom Reveliot minden otodik masodpercben?!
-
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1159 üzenetére
Sityakot én nem szoktam felvenni,esetleg néha azt a vicces szemüveges sapit.
Talárt sem sűrűn.
Tegnap végre esett egy aranyos ruha darab ami eddig nem volt. -
Plata
félisten
Nekem a steam töltött le 400 valahány mega frisítést.
De nem látok hivatalos frissítési infót. -
Mizol29
senior tag
Érdekes én ha nyomtam egy reveliot akkor 3-at jelzett kékkel amiket ki kellett húzni. Vagy ez más típusú barlang volt mint amit te írsz nem tudom, de én erre fix emlékszem, mert sokat szarakodtam vele először és utána vettem észre, hogy a revelio megmutatja azt a hármat amit ki kell húzni. Lehet akkor nálam bugos volt
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Mizol29 #1160 üzenetére
Nem mutatja meg. Arra gondolok, amikor egymás mellett vannak 2x6-os elrendezésű fiókok - ha elnyomsz egy Reveliot, akkor az összes kéken fog világítani, jelezvén, hogy ezekkel kell csinálni valamit -, de a kihúzásuk megfelelő sorrendjére neked kell rájönnöd. Ha rossz sorrendben húzgálod, nem a kincset rejtő láda ajtaja nyílik ki, hanem egy másik, ami mögül általában egy szörny ugrik neked.
-
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1157 üzenetére
Nem az a lényeg hogy értékesek-e.
A kinézetük számít.
Például nekem a most mardekáros karakterrel hiába van többszáz láda kipucolva,alig van ruha kinézetem,valamiért nem találok meg vele rengeteg ruhakinézetet.
Griffendéles karakteremmel már a próbák előtt sokkal több ruhakinézet volt a gyűjteményemben mint a Mardekárossal 50%-nál.Bizoyos ruha kinézetek egyszerűen semmilyen formában nem megtaláéhatók neki,még a szokásos boltosnál sincs.#1155homerhamm
Én arra elég hamar rá jöttem,főleg mert ha figyelsz a karaktered sokszor el spoilerezi a megoldást. -
homerhamm
addikt
Én ezeket a matematikai ajtókat szerettem, az első kettőnél vagy 40 percet szenvedtem, aztán a "segítséget" a harmadik ajtónál találtam. Már ott jártam, hogy előveszem a számológépet, aztán a megoldásnál jöttem rá, hogy van 0 is. Mióta megvan a segítség, az ajtó fel perc alatt nyílik.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Mizol29 #1151 üzenetére
A sima barlangokból is szokott nekem azonosítatlan legendary cucc esni, bár jellemzően inkább azokból, ahol egy mini puzzle-t is meg kell csinálni a ládához (pl. Accio-val "fiókokat" húzgálni sorrendben, vagy csontokból hidat építeni, ilyesmik).
Én akkor csodálkoztam nagyon - ez jópárszor megtörtént -, amikor a barlang ajtajához 3-as Alohomora kellett, kinyitottam, bent a ládából meg esett egy zöld szutyok. -
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1149 üzenetére
Akkor peches vagy.
Nekem tegnap este többször tele lett táska azonosítatlan legendary lila és kék cuccal.
De még mindig nem esett rengeteg ruhakinézet amire vágyom.
Mardekáros karimnak alig esik ruhakinézet.
Legendary sok,de van hogy négy egyforma.
Boltban sincs neki olyan amit szeretnék.
Déli tengerek kereskedőjénél két karival olyan klassz ruhák voltak.
Ennek semmi új. -
Mizol29
senior tag
válasz
Sirandrish #1141 üzenetére
Azok a barlangok nem kellenek a platinához, azok a ládák csak ruhákat adnak, általában mindig olyat ami gyengébb mint ami rajtad van. Én se csináltam meg az összeset.
-
itldj
aktív tag
válasz
-
Plata
félisten
válasz
Ha minden vackot meg akarsz találni.
Akkor elég sokat fel kell túrni. -
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1137 üzenetére
Csak akkor ha kell az achi amiben minden gyűjtenivalót be gyűjtesz.
-
itldj
aktív tag
válasz
Sirandrish #1137 üzenetére
Amiben egy-egy láda van? Szerencsére nem.
-
Sirandrish
legenda
Ugye ezek a kis barlangok nem kellenek? Mert már irtózatosan unom őket
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1135 üzenetére
Egy fajból csak 1-1 darabot rakj egy viváriumba,egy viváriumba 4 faj fér és talán 12 egyed.Összesen 12 faj van amiből 11 féle szaporítható,a főnix nem,vagy moddal.Moddal még tehened is lehet. Igazából ha minden fajból van egy nőstény és egy hím a vivariumokban az elég,termelnek annyi vackot ami kell.Szaporítani azért kell hogy kapj achit,vagy pénzt termelj és eladd öket.Vagy mert cukik a gyerekek.
-
homerhamm
addikt
Vivariumot hol lehet fejleszteni? -
Plata
félisten
Ha megvan alohomora hármas szint mondja is a pasas hogy ha lesz fejlemény küld baglyot.
Nem tudom hogy kell-e még ezután szedni demiguise holdat,de én szoktam mert végre lehet garázdálkodni szabadon roxmortsban.
Mikor találsz még párat egyszercsak előkerül egy pofa és a küldetés folytatódik.
További része vicces. -
Kylesa
aktív tag
Megszereztem a hármas szintű Alohomorát. A többi Demiguise-al mit lehet csinálni?
-
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1126 üzenetére
PC-n ha megnyitod a felszerelést ráviszed az egeret az adott ruha darabra és F bötűt megnyomva előjön hogy milyen kinézetet szeretnél adni az adott ruhadarabnak.
Ugyanitt ha a ruhának van opciója be lehet kapcsolni rajta hogy például kapucnisan hordja-e vagy sem.
Ha megnézed az én karimnak kb sosincs a fején sapka,pedig valójában igen,sőt valójában most egy idióta szemüveg van rajta,de azt is kikapcsoltam és könyvtáros szemüveg látszódik.#1128Sirandrish
Szivesen.
Bármilyen itemet amit megtalálsz ládában vagy egyéb helyen és utána eladsz,az be kerül a gyűjteményedbe és bármikor átöltözhetsz olyanba.
Például ha jót akarsz szórakozni akkor próbáld ki hogy mit szólnak az emberek ahhoz hogy pizsamában mászkálsz vagy alsóban a kastélyban. -
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1124 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
Lehet valahol skineket használni?
Ha a legjobb cuccok vannak rajtam, mindig úgy nézek ki mint valami bohóc -
Plata
félisten
Nektek is kiír a játék valami szöveget arról hogy tartsam nyitva a szemem a játékban mert találhatok husvéti tojást vagy egyéb meglepetést?
-
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1114 üzenetére
Ha mindegyik arénát levered kapsz egy achit,néztem a steamen nekem is van steames,gondolom konzolon is jár valami.
Érdemes az arénát teli táskával le tolni,max poti és virág.
Ha teszel a potikra meg egyik másik virágra pontot,valamint a ruhádba teszel erősítőt mindenhez,virág,spell,satubbi akkor az arénát szinte úgy le tolhatod hogy az ellenség köpnyi nyelni nem tud.
Gyakorlatilag thunderbrew-el megölsz mindent ami spawnol.
Griffendéles karakteremmel volt olyan aréna menetem ami piszkosul rövid volt.
Kezdődött aréna spawnolt első hullám,benyomtam thunderbrew-t és mind feküdt,majd így tovább,csak újra kellett innom a potikból.A legdruvább hullámot is elintézte egy Thunderbrew+káposzta+mandragóra kombóval.Trollok amik spawnoltak addig nem éltek hogy megcélozzam őket.Meg erősített káposzta és thundrebrew osztja a pofont rendesen.
Mellesleg ha van ruhádban növény erősítő már a nevesített trollt megölik káposzták akor is ha sok szinttel nagyobb.10+ szinttel nagyobb ellenséget meg lehet szivatni káposztával. -
-
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1109 üzenetére
Igen cserép a boltban van.
Van olyan asztal amin 5 cserép is van.
De érdemes vágóasztalt venni.
Random termeli a mövényeket.
Kell kis cserepes,közepes cserepes és nagy csefepes asztal is.
Ha veszel trágyakészìtőt azzal duplán termelnek.
Ha minden arénát megcsinálsz kapsz valami achit.
Akkor is ha nagyon jól tolod.
Bocs ha valamit rosszul írtam de telóról ìrok kint az erdőben miközben esik.
Csak távollátó szemüveg van nálam.
Olvasó nincs. -
csababarca
őstag
válasz
Sirandrish #1109 üzenetére
A távcsős platformot éjszaka tudod megcsinálni,
csillagképeket kell felfedezni, óvodás szint. Arénát bármennyiszer csinálhatod, gyakorolni jó, meg a harci challengeket kimaxolni.
-
Plata
félisten
válasz
Sirandrish #1107 üzenetére
Első kérdésre a válasz hogy cserepeket a boltban tudsz szerezni Roxmortsban.
Én épp most vettem nagyobbakat.
Két fajta kör alakú dolog van,az egyikre le kell szállni és az landing platform,a másikra éjjel rátenni a távcsövet és csillagokat kukkolni.
Ahhoz a Merlin próbához kell a flippinfo varázslat.
Az arénára gondolsz?Mint harci kihívás?Azt elméletileg számola csak nem mutatja.
Befogott állatok száma maximálva van és a kiengedhető állatoké is,egy szobába 4 féle állatból lehet összesen bent 12.De lehet 4 szobád.Táskádban azt hiszem 20 állat fér el.
Kastélyban a szobor aminek a kezében van valami az egy lapot ad.Levioso vagy egyéb varázslat kell neki és odaadja. -
Sirandrish
legenda
Nah kicsit tettem-vettem, aztán összegyüjtöttem "pár" kérdést...
Előre is elnézést
-Honnan, vagy hogy tudok szerezni nagy "cserepet" a nagyobb növényekhez? Küldihez kéne valamit termesztenem, csak nincs nagy cserepem..
-Elszórva a világban találok elég sok ilyen kör alakú "platformot", ami egy távcső mellett van. Azoknak van bármi jelentőségük? Még egyikkel se tudtam semmit se csinálni..
-Találtam egy olyen Merlin feladatot, amiben 3 (annyit találtam) oszlop van, amin 1-1 kocka... Mit kéne velük kezdenem? Felemeltem a kockákat, majd megállítottam őket a levegőbe (erre tudtam gondolni), de nem nyert..
-Belefutottam egy ilyen harci kihívásba, vagy hogy hívjam. A lényeg hogy 5 hullámba jönnek ellenfelek. Megcsináltam, de nem pipálta ki (én azt vártam volna). Megcsináltam mégegyszer, mondom hátha mást ad, de nem. Ugyanazt adta, megint megcsináltam, de semmi. Ezt sem pipálja ki mint a pókfészket?
-Megcsináltam egy küldetést ami egy nagyobb "dungeon"ba vitt, valami Korrow ruins. Ettől is azt vártam hogy ha már kész van a küldi, akkor eltünik, mint a többi kissebb barlang, vagy kipipálja, de itt se történt semmi. Vissza kell majd még menni, vagy mi?
-A befogott állatok száma maximalizálva van? Mármint nem a befogottaké, hanem a szükség szobájában elengethetőké?
Azért érdekelnek ezek, mert annyi kis ikon van a térképen hogy a szemem kiugrik, és marha jó dolog hogy úgy jelzi hogy kész, hogy egyszerüen nem jelzi tovább, de ezek mégis ott maradnak!
-Illetve vannak a kastályban olyan szokrok akiknek a kezébe (vagyis felette lebeg) egy gömb van. Azzal kell valamit csinálni? Nekem birizgálja a fantáziámat, de egyelőre nem tudtam vele mit kezdeni.
Hirtelen ennyi. Ha valaki érez magában annyit, az válaszolhat...előre is köszönöm!
Délután még folytatom, szóval lehet lesz még kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hatévnyi fejlesztést és titkolózást követően megnyitotta kapuit a Roxfort varázslóiskola. Oly sok félresikerült próbálkozást követően vajon milyen lett a XIX. századi feldolgozás?
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest