- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
alratar #1735 üzenetére
Nincs infó pontosan,mert pontosan nem mondtak semmit.
Csak hogy a Ps exluzív küldetések és bolt meg egyéb dolgok minden platformon elérhetővé válnak a Ps megjelenés évfordulóján.Ezenkívül ps-re jönnek új exkluzív tartalmak,de a nyáron minden platformra nagy újítások és újdonságok várhatók.
De mindjárt keresek neked egy linket.
Tegnap még először angol oldalon láttam,telóm beadta a hírt.
De már magyar oldalak is le hozták.
[gémszar link]
[igénytelen link]
Az eredeti angol hír már nincs meg,telómon töröltem előzményeket meg sütiket,mivel bejelentkeztem az egyik honlapa telóról,na és ha nem törlöm sütiket az itthoni gépről nem enged be a honlap. -
Plata
félisten
válasz
alratar #1637 üzenetére
De igen,de az egyben Jack sztorija is.
Jack visz el oda téged,így vagy úgy rá kell bírni hogy elvigyen.
Griffendélnek a legvacakabb.
Ha figyelsz a küldik közben akkor ki is derül hogy pontosan mi is történt és hogy nem csak Jack élete ment gallyra amikor a nyaka le lett nyisszantva.
Plusz az is kiderül hogy a fejnélküli lovas tehenének is több esze van mint neki. -
-
Plata
félisten
válasz
alratar #1427 üzenetére
Remélem szerencséd lesz és megúszod,nekem a mai napig az a karim 99%-on áll,mert a szintje is bebugolt meg a küldetés számlálója is,meg lépte a 40-es szintet de 39 maradt,talent pontot nem kapott és egy küldetést nem számol neki a játék.Pedig mind meg van,megszámoltam.
-
Plata
félisten
-
Kylesa
aktív tag
válasz
alratar #1408 üzenetére
A nehézségi szinthez kötött acsik engem is zavarnak, az ilyenekkel rendelkező játékok acsizását hagyom is a fenébe. Egyetlen egy játék tudott csak rávenni arra (pedig nem ma kezdtem az ipart), hogy végigvigyem a legeslegnehezebb szinten az acsiért: a Days Gone. A vicces rész az, hogy a legdurvább nehézségen sokkal könnyebb volt, mint normálon (NG+-ban játszottam, hiába öltek meg az ellenfelek egy ütésből, ha egyszer utol se értek
)
-
Plata
félisten
válasz
alratar #1404 üzenetére
A nagyon ciki öcsikre nem vadászom,de ami könnyű arra igen.Viszont van olyan MMO amiben van olyan őcsim ami a steam szerint csak a játékosok 1.6%-ának van meg.
És van olyan MMO amiben a kedvenc öcsimhez az kellett hogy advanced vagy elite módon 1000 alkalommal le toljak egy TFO-t.
De az a ciki hogy azt az öcsi-t már nagyon sokszorosan túl teljesítettem.
De nem érzem grindnek vagy unalmasnak mert hangulatos. -
Plata
félisten
válasz
alratar #1370 üzenetére
Véleményem szerint más a játék mardekárosként és más griffendélesként,Sebastian sztorijában például egy sötétmágiát ismerő mardekáros karakterrel elő jön igazán hogy a srác enyhén szólva szociopata gyilkos.Griffendéles karival is barátok lesznek,de néha be jön egy kis griffendél kontra mardekár beszólás.
-
Plata
félisten
válasz
alratar #1098 üzenetére
Nem is fogsz sosem.
Nincsenek a játékban valódi házpontok és kupa.
Az utolsó sztori küldetés az hogy résztvegyél a bulin,akkor kapsz x pontot az igazgatőhelyettestől és megnyered a házkupát,te leszel az iskola hőse és a többi.
Ha jól tudom készül vagy már talán el is készült a mod ami az iskolát realisztikusabbá teszi,jármi kell órákra és a pontokat rendesen számolja. -
Plata
félisten
Sajnos szerintem nagyon eltolták hogy semmi iskolai élet nincs a játékban,végül is ez egy iskolában játszódik.
Na jó nem vártam hogy olyan legyen mint a Bully,de azért egy kis iskolai élet bele fért volna.
Mert a Bullyban volt igazi iskolai élet,rendesen kellett órákra járni.Angol órák nem is voltak könnyűek.
Na és iskola időben nem is lehetett lógni,mert ha elkaptak akkor cumi volt.
Jah a kémia órákat sem szerettem,mert konzolról áthozott irányítása volt a kémia órának,ami billentyűzettel hú de rossz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Trollok komolyan
- Steam topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bittorrent topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ford topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Táp ventilátor csere
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- MSI CYBORG 15 A13V
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest