Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
leweegee #90450 üzenetére
Igazság szerint ez úgy lenne érdekes, ha tudnánk, hogy nálad mekkora kapacitás játszik.
A TV-s LED-ek kibírnak éppen párszáz mA impulzusokat, de elvileg kaphatna olyan túllövést is, aminek hatása nem azonnal jelentkezik, hanem mondjuk rövidül valamennyit az élete.
Mindamellett én soha nem szoktam így tesztelni, van egy ellenállással kiegészített tápforrás, azt nyomom rá. Vagy lehetne használni 9 V-os elem + ellenállás kombinációt is, a 6 V-os LED-ekhez.
De én nagyobb feszültséggel szoktam tolni, egész sorokat. Az ellenállás meg akkora, hogy nem tudom zokon venni, nem érzek semmit. Ezek a LED-ek viszont érzékenyek, már kis áramra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali Számitógép/Intel Core i7-11700/AMD RX 6600-XT/
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest