Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#68216320 #82494 üzenetére
Párhuzamosan jó lesz a LED
Védődióda nem lehet, két okból:
- Ha megnézed a képet, az antiparalel dióda szembe van fordítva a feszültséghez képest. A feladat annyi, hogy a tekercsben megszűnő fluxus közben indukálódó fordított feszültséget elvezesse. Ha LED-el helyettesítenéd, csak a kikapcsolás pillanatában villanna egyet*
- Az antiparalel diódának nagyobb feszültség-áram értékkel kell bírni. Amit linkeltél 1n4148 dióda 100V feszültséget, illetve 2A tüskeáramot tűr el.Lassú voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest