Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Kernel #50403 üzenetére
Szia! Kernel
Először is tiszteletem és üdvözletem neked és minden kollégának is.
Akkumulátorral kapcsolatban kérdeni szeretnék, hogy képben is legyek hogy mit hogyan csinálhatok meg...
A kérdésem a következő lenne van egy régi de jól működő laptopom, aksija Sanyo gyártmányú ez van ráírva.
Tehát ideírnám most le: Li-on Battery Pack>>Rating---10,8V , 4800mAh.
Az aksi most is a kezembe van mert kivettem laptopomból 1-hete, hogy állapota ne romoljon tovább mert windows-alat laptop állandóan tölti és ez keltette fel a figyelmemet.
A lényeg van egy nyomógomb is rajta, most vettem észre véletlenül jobban is szemrevételezve.
A töltöttséget mutatja 4-darab zöld lednek kéne világítania, remélem jól is gondolom.
A gombot meg nyomva 3-darab led villog mellettük számjelzés is van: 20-60-100.
A 40 és 80-as számjelzésnél nem világít 2-darab led.
A kérdésem mi lehet a hiba, aksi nemsokára megadja-magát, házilag hogyan tudom megoldani hogy az összes led világítson.
A kérdésem lehet hogy láma de elnézést ha így lenne, még sosem foglalkoztam ilyen akkumulátorral és ezért kérek segítséget.
Üdv, István László
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brave
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest