- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
Kernel #45898 üzenetére
Kicsit elkanyarodtunk a problémától, mert az az volt, hogy ha ráadom a szervóra az +5V-ot, akkor beáll egy állapotba, és onnan nem mozdul. Ezt kellene kiküszöbölnöm.
A potméteren kell is lennie feszültségnek, mivel ahogy írtad is, visszacsatolás van benne, amivel a szervó is figyeli a saját állapotát, így biztos, hogy van rajt feszültség (másképp ha gyárilag nem lenne rajt, akkor minek lenne benne potméter...). Ahogy a fönt linkelt oldalon írták, megcsináltam a másik szervóval, és tökéletesen működik, ugyanazt a fesz.tartományt is mértem a föld és a potméter jele között, amit írtak. A probléma csak a nagyobb szervónál van, de ennél sem a potméternél, hanem még jóval előtte: másik ugyanilyen szervót megnéztem, még szét sem bontottam, csak ráadtam a +5V-ot, és az is beáll, meg sem mozdul.
Új hozzászólás Aktív témák
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hobby elektronika
- Diablo 3
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged