Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #664 üzenetére
Persze, mert ez a full csomag mérete. Nem az incremental-é.
Méretben is pont akkora, mint a 821-es volt. -
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #645 üzenetére
Nekem se jelezte, csak a Oxygen Updater.
-
McLaca
őstag
válasz
bollokcs80 #613 üzenetére
Nem elég szimplán zárolni? Futó appok listájában a jobb felső három pöttyön katt és zárolás. Elvileg a zárolt alkalmazásokat sosem lövi ki a RAM-ból.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #620 üzenetére
És tényleg. Chrome-nál nincs ilyen menüpont. Sorry.
Brave-et használok, ott van. Csak behelyettesítettem. Bocs. Nálam eleve tiltva van a Chrome az alkalmazások között. -
tomp
félisten
válasz
bollokcs80 #617 üzenetére
Az egy mellékfrissítés volt. Igazából verziófüggetlen. Rendszerappokat frissítik azokkal.
Pl Galéria, Telefonkezelés stb -
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #613 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazáskezelés -> Chrome -> Akkumulátorhasználat -> Háttérben végzett tevékenység engedélyezése.
Szerintem erre van szükséged. Bár furcsállom, mert nekem még másnap is ugyanúgy benyitja pl. a MÁV bérletemet RAM-ból, mintha 1 perce indítottam volna el az appot. -
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #609 üzenetére
Reméljük mielőbb.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #607 üzenetére
Ez csak egy kis update, nem az, amit írtam fentebb. Nincs benne biztonsági frissítés sem.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #583 üzenetére
Igen, nekem már múlt héten felment. Sok változást nem tapasztaltam.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #571 üzenetére
Jaja. A márciusi Google security update-tel.
-
kano
nagyúr
válasz
bollokcs80 #565 üzenetére
Ez a fajta egy sz@r. Eddig mindig csak ideiglenes fóliának vált be.
Kolondrum
Azért ez elgondolkodtató. Csak az eladhatósága kérdéses, ha az ember tovább akarja adni. Ha jól tudom erre is van 1 év OP gyári gar, igaz? -
válasz
bollokcs80 #557 üzenetére
De tényleg mindenki amit jónak lát.
Amit látok Accubattery-ben azt tudom hová tenni a valóságban. Mert a mérés ott kezdődik ahol te csinálod.
-
válasz
bollokcs80 #554 üzenetére
Nem jól van beállítva az app.
közel jól mér ha jól van beállítva az app. [kép]
paolinho! Ha az AccuBattery 26.6W körül mutat az valójában 30 egy néhány watt. 5 perc kb 10%. Ha ebbem van limitálva a töltés, akkor 0-80% között biztosan folyamatosan tudja tartani ezt, de felette is közel 100%-ig. Itt termeli a legkevésbé a hőt az akku és ezen a ponton zuhan be nyomkodásra a legkevésbé. 65W-al töltve totál máshogy viselkedik. Rossz irányba megy el. Az aranyközép út a 30W.
És úgy össznépileg írom: A töltés milyensége mindentől függ. Honnan indul, nyomkodod közben vagy sem, kábel, meddig töltöd. A 30W a leg leg leg kíméltesebb megoldás rá. A 45-50W PD már rossz irányba billent el mindent és az is ha 30W alá megyünk. DE mindenki maga tudja, én már feledtam minden fajta ilyen meggyőzést. Ez pont olyan mint a dashcam vonalon. Látom amit, de legyintek mindenre, nekem müködik ahogyan kell.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #548 üzenetére
Ez érdekes. A Blitzwolf is és a Baseus is tudja a PD 3.0-t és a QC 3.0-t, ill. a Baseus a QC 4.0-t is. Akkor nem értem miért tölt lassabban.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #546 üzenetére
65W-os Baseus töltőfejet használok én is, de valójában csak 25-26W -tal tölti a telót. (Olyan kábelt használok, ami kiírja az aktuális felvett teljesítményt: [link].)
De tény, hogy fél órán belül (27 percet mértem rá) 30%-ról 80-ra feltolja.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #542 üzenetére
Persze, csak méretileg mondom, hogy az 6,3"-os lesz, azt biztosan át lehet fogni egy kézzel. (Mondjuk az meg már elég kicsi is az OP7-hez képest, ami 6,4".
)
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #540 üzenetére
Ha előbb futott volna be a OnePlus 13T, ami egyébként 6200mAh-s akkuval fog jönni (
), akkor lehet azt választom. Na, majd meglátjuk az is milyen lesz! (Főleg kamera fronton.)
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
bollokcs80 #538 üzenetére
Üdv a csapatban!
Én is OP7 után erre váltottam. Igaz, nekem nem volt mellékvágány a kettő közt.
Igen, nekem is tetszik az üzemidő, a sebesség, a kijelző, a töltési gyorsaság, a rezgőmotor, összességében minden.Egyedül a méretével nem vagyok még barátságban, de majd megszokom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged